Къде в Пловдив??? - 13

• 62 632
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
andonovag, тогава отиди в Малката Търговия - склада на Зим, пада се в началото вляво
Друго има един магазин Детска Планета на Гладстон - те зареждат горе долу каквото става от търговиите на Брезовска, преди знам, че имаха. 

# 601
  • Пловдив
andonovag, тогава отиди в Малката Търговия - склада на Зим, пада се в началото вляво
Друго има един магазин Детска Планета на Гладстон - те зареждат горе долу каквото става от търговиите на Брезовска, преди знам, че имаха. 

Утре ако мога и там ще проверя  Peace

# 602
  • Пловдив
Не е много за тук, но кои сладкарници имат онлайн каталози на торти?
Освен Неделя разбира се.  Simple Smile

http://www.chochko.com/

Лелеееееее, добре че им пуснахте сайта да ги разгледам. Имат няколко торти, които като идеи са копирани от мен   ooooh! (естествено в тяхна си изработка)

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 21:30 от _Пепи_

# 603
не че нещо, но са направо страшни
и аз мога да се цаня декоратор там...
пък понякога ги взимат неумишлено моделите - отива майката със снимката и казва ето такава торта искам и те правят, пък се правят че не знаят откъде е дошла Simple Smile

# 604
  • Пловдив
Здравейте, момичета!

Някоя от Вас скоро вадила ли си е паспорт, има ли много хора?

А международен паспорт за бебе - обикновена поръчка - в районното управление ли или само на Волга се издават?
И там ли има записвания и за колко време напред дават номер  ooooh!

За обикновена в районното, бърза на Волга, спешни няма за деца. Снимка правят на място. Паспорта е 10 лв (ако е първи), така че ако пуснете спешен на Волга плащате двойно, т.е. 20 лв. Децата чакат наедно с останалите на опашката. Няма отстъпване на ред. Аз даже закъснях за часа си и за малко да не искат да ме пуснат, че съм си изпуснала реда (става въпрос за бебка).

Благодаря ти!
Аз трябва значи в 1 районно до Марса да ходя - дано няма големи опашки - там списъци с ред правят ли newsm78

# 605
Правят ,Миленче,правят Mr. Green......на 20-ти юли,ме записаха за 20-ти август....но ,незнам дали няма предимство за бебоци Thinking..........Иначе,опашки няма...записваш се и отиваш на датата,после се записваш на другия списък/за получаване/..Всичко това става на караулката,при полицая стоят двете тетрадки.

# 606
  • Пловдив
Абе и да нямам предимство поне да знам, че като ида в уречения ден ще мина без да чакам много-много  Laughing
Тия дни ще се замъкна дотам да ни запишат  Laughing

# 607
  • Пловдив
Момичета, къде има химическо чистене около стадион Ботев или поне в района? Че аз се сещам само за центъра!

# 608
  • Майничка
Момичета, къде има химическо чистене около стадион Ботев или поне в района? Че аз се сещам само за центъра!

В една малка пресечка на "Богомил", първата след "Родопи", посока от стадиона към Душото. Едно време на ъгъла имаше павилион за зеленчуци, сега го бутнаха и стои само плочата. Отсреща е училището "П.Хилендарски".

# 609
  • Пловдив

В една малка пресечка на "Богомил", първата след "Родопи", посока от стадиона към Душото. Едно време на ъгъла имаше павилион за зеленчуци, сега го бутнаха и стои само плочата. Отсреща е училището "П.Хилендарски".
Благодаря.   bouquet 
Сещам се къде е!  Simple Smile

# 610
А колко излиза горе-долу пране на холова гарнитура?
Питах една фирма и ми казаха 15 лв. матрак,3лв. на стол,а за холовата 20 лв., но само долната част,на която се сяда/възглавниците сама си ги пера/. Не е ли прекалено евтино?
Коя е тази фирма, цената за матрака ми харесва.....Макар че ми се щеше да ми кажете нещо пробвано- гарантирате ли ми за тези фирми, които сте ми казали, лично ли сте ги ползвали!? newsm78
Фирмата е "Фани"ООД/имам визитка,ако искаш ще пиша тел./,излизаха от нашия вход,явно бяха чистили на някой съсед. Помолих жената да се качи и да види размерите, и да ми каже цени. Имат транспорт 10лв.- не са от Пловдив. Все още не съм ги ползвала,но ако цените  и на Пловдивските фирми са такива,ще викам някоя от тях.
Да, моля, ако ти е удобно! Grinning Само не разбрах- ще ми вземат матрака от къщи ли!? newsm78 Аз си мислех, че някак си ги перат намясто.....

А за 2 РПУ не само, че не ме пуснаха с предимство /бях си записана предварително/, ами и няколко добри люде се опитаха да ме изпреварят, с което си спечелиха бурното ми и шумно недоволство......

# 611
  • Пловдив
Цитат
Фирмата е "Фани"ООД/имам визитка,ако искаш ще пиша тел./,излизаха от нашия вход,явно бяха чистили на някой съсед. Помолих жената да се качи и да види размерите, и да ми каже цени. Имат транспорт 10лв.- не са от Пловдив. Все още не съм ги ползвала,но ако цените  и на Пловдивските фирми са такива,ще викам някоя от тях.

Да, моля, ако ти е удобно! Grinning Само не разбрах- ще ми вземат матрака от къщи ли!? newsm78 Аз си мислех, че някак си ги перат намясто.....

тел: 0899873307/0884171664-Фаня Колева, при мен ще идват другата седмица,след това мога да дам отзиви. На място ги перат и тупат.

# 612
3то РПУ заслужи похвала днес  Peace- прави се списък преди 8.30 и после всички влизат по реда си. За около 40 минути приключих - момичетата работят бързо и са любезни  Peace

# 613
Цитат

тел: 0899873307/0884171664-Фаня Колева, при мен ще идват другата седмица,след това мога да дам отзиви. На място ги перат и тупат.
Благодаря! Grinning Да, пиши доволна ли си!

# 614
Момичета, дали все още има магазин за бельо на "Цезар и Клеопатра" на главната, знаете ли?

Общи условия

Активация на акаунт