Къде в Пловдив??? - 13

• 62 692
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
А аз да се оплача от едно такси:
6655

ОМЕГА М ЕООД
тел. 29 25 76
Ауто транс ДЗЗД

За кратко разстояние, за което два часа по- рано друго такси ми взе по- малко от 3лв., тоя ми взе 8,32лв.!!!!

Внимавайте с такси  6655!!!!

Издаде ми касова бележка, но нито тел. е валиден, нито фирмата е в регистъра!!!

# 616
Ужас! И как само са си избрали номера да заблуждава, че са от Елма 6665. Веднъж бях страшно уморена, а и носех детето на ръце и се натресох на едно такси (то е винаги пред спирката от страната на Тримонциум, по-тъмно жълто от останалите) и чак като се настаних видях, че кара на 2,65 лв/км, при условие, че останалите карат на около 0,65 лв/км. Извиних се и си слязох, че до Тракия сигурно щеше да ми вземе 15 лв!

# 617
щом имаш касова бележка може да подадеш жалба в КЗП

# 618
  • Пловдив
На тоя стикера с цените му беше под стъклото и не се виждаше, пък касовия апарат му бе между краката  Mr. Green

И аз така се заблудих, помислих, че е Елма...

Утре ще ходя до КЗП.

Не, че нещо. Но да не горят и други хора...

# 619
  • София
Точно вчера с брат ми това си говорехме, че в града има много такива таксита - очите на десет трябва да са. А за тези на Тримонциум очите на 20, не на 10.

# 620
Къде печатат надписи на тениски колко струва и тениската аз ли си я нося? Благодаря предварително  Hug

# 621
Къде печатат надписи на тениски колко струва и тениската аз ли си я нося? Благодаря предварително  Hug
Преди година в Канапе (в пресечка срещу ТЕТ-а) печатаха текстове и снимки. Тенски имаха, но само за възрастни. Може и ти да си носиш, само да са памук за да ти излезе хубав печата. Ако не се лъжа печата излизаше между 5 и 10 лева на тениска  newsm78

# 622
Някой има ли идея от къде да си взема нощница за кърмене, или изобщо нещо подходящо!? newsm78

И другото ми питане не е къде, а по-точно с КАКВО да стигна до Вис Виталис срещу Бриколажа, 93 и 6-ца отиват ли!?

# 623
  • Майничка
Някой има ли идея от къде да си взема нощница за кърмене, или изобщо нещо подходящо!? newsm78
...

В "Маркет центъра" на "Капитан Райчо", там, където е пицария "Кастело", има нощници за кърмене на Vienetta, тези с прорезчетата. В понеделник купувах за подарък, с много свежа картинка.
А отсреща, в магазинчетата под блока покрай градинката, имаше нощници с къс ръкав и копчета отпред, но почти нямаше избор.

# 624
  • Пловдив

И другото ми питане не е къде, а по-точно с КАКВО да стигна до Вис Виталис срещу Бриколажа, 93 и 6-ца отиват ли!?

6,26 отиват!

# 625
  • Пловдив
Някой може ли да ме насочи към детска занималня или нещо като детска градина за 2-3 седмици през лятото, става дума за гледане на дете на 4 год. Може на лични. Благодаря предварително. Simple Smile

# 626
  • гр.Пловдив
Преди година в Канапе (в пресечка срещу ТЕТ-а) печатаха текстове и снимки. Тенски имаха, но само за възрастни. Може и ти да си носиш, само да са памук за да ти излезе хубав печата. Ако не се лъжа печата излизаше между 5 и 10 лева на тениска  newsm78
Канапе вече го няма там. Има магазин  за такива неща до автогара Юг. Тръгваш от автогарата (там където е бариерата и рейсовете излизат) по Цанко Дюстабанов, и след около 30м в ляво, след Евро 07. Дано да си се сетила, но впечатления нямам.

# 627
  • Майничка
щом имаш касова бележка може да подадеш жалба в КЗП

И аз попаднах май на същия елемент - от Гранда до стадион Ботев - към 4 лева. Ама кой ми е крив - да съм гледала тарифата преди да се кача, не след като сляза. КЗП не играе в случая - има обявена тарифа, касова бележка даде...
Ако фирмата я няма в регистъра - тогава данъчните са на ход.

# 628
А аз да се оплача от едно такси:
6655

ОМЕГА М ЕООД
тел. 29 25 76
Ауто транс ДЗЗД

За кратко разстояние, за което два часа по- рано друго такси ми взе по- малко от 3лв., тоя ми взе 8,32лв.!!!!

Внимавайте с такси  6655!!!!

Издаде ми касова бележка, но нито тел. е валиден, нито фирмата е в регистъра!!!

Ако ти се занимава подай оплакване в ДАИ - те са контролния орган на такситата.
Коггато съм се возимла и ги спрат от ДАИ се почва едно 20минутрно вадене, показване, ужас -дневници, книжки, побъркват ги хората. И все намират за нещо проблем да им направят. Сега нали върви разплитане на някаква афера с таксита, които работили на фалшиви фирми и не плащали никакви данъци и осигуровки. И това е било години наред. Така че може да им дадеш гореща следа. Simple Smile

# 629
Някой може ли да ме насочи към детска занималня или нещо като детска градина за 2-3 седмици през лятото, става дума за гледане на дете на 4 год. Може на лични. Благодаря предварително. Simple Smile
Съвсем информативно Тон Бонбон 2 - на Висла
полудневна занималня - 10 лв,от 8 до 14 часа, включва междинна закуска в 10 часа, напитки - ст чай, айрян, сокове, обяд - всеки ден различни готвено
целодневна - 12 лв, до 18 часа, плюс още една следобедна закуска, но знаеш, че няма спално отделение и не спят следобяд, така че се преценява дали полудневна или целодневна е подходяща
в момента основно децата са точно такава възраст заради неработенето на градините
плаща се ден за ден

Общи условия

Активация на акаунт