Къде в Пловдив??? - 13

• 62 641
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте,
от къде мога да купя машинка за свиване на цигари ?!

Със сигурност ги има в следните магазини(няма да правя реклама с името). Единият е на бул.6-ти септември до Чифте баня, другият - до Арлета до Новотела, третият - на бул. Хр. Ботев под кафенето Капри. Има метални ролери, пластмасови, комбинация с табакера, както и такива за пълнене на готови кухи цигари.

# 511
Благодаря  Hug

# 512
  • Пловдив
Момичета, виждали ли сте някъде керамичен котлон (не за вграждане, а само котлон), но да не е индукционен като този, защото те работят само с метални съдове, а с нагревател?

# 513
Здравейте,

Със сигурност ги има в следните магазини(няма да правя реклама с името). Единият е на бул.6-ти септември до Чифте баня, другият - до Арлета до Новотела, третият - на бул. Хр. Ботев под кафенето Капри. Има метални ролери, пластмасови, комбинация с табакера, както и такива за пълнене на готови кухи цигари.
е, аз ще я направя, отчислението да дойде при мен - Каза Дел Тобако  Joy
само че пропусни този до Чифте баня, че  последно бях там да купувам лула за подарък, лелята ми обясни, че не разбира нищо от лули и хората, които си купували си знаели. Това все едно да отида в магазин за авточасти и продавачът да ме пусне да си избирам частите... Преди имаше едно момче, което беше по в час, предполагам че сега е някъде по другите магазини, но ти като си от Кичука, отиди на този от Каприто.

# 514
  • Пловдив
Стана ми много любопитно с тези машинки за цигари.Тук има поне 15-20 вида:

http://www.gigadrinks.com/categories.php?CategoryID=192

Имаше една тема, в която се коментираха марки тютюн, цени и изобщо всички подробности.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=432248.0

# 515
  • Пловдив
 Скоро ще правим кръщене на дъщеря ми и искам да бъде с бяла рокля. Виждали ли сте някъде подходящи за повода рокли за 2,5 годишно момиче( да не е ежедневна, а да е малко по-стилна). В тези горещини не ми се разкарва напразно по магазините.
 Търсим също и бели сандалки номер 24-25 и хубава хавлийка, но това май е по-малкия проблем.
 Знам, че тези неща се купуват от кръстника, но не искам да го ангажирам с това и е по-добре сама да ги избера.

# 516
Каспър   Hug
Този до Каприто - имаш предвид бул. Христо Ботев до дизела , нали ?!

А иначе, работя в Кичука, а живея до Гранда  Peace
Ама аз като съм с кола и не ми пречи от къде ще мина, но ще го посетя още днес , ЗАДЪЛЖИТЕЛНО .

А за знамената, ще пратя домоуправителя ни - правихме ремонт на входа , сложихме домофонна система и контрол на достъпа и решихме да забием и знамето на бЪЛГАРИЯ .

# 517
Здравейте,

е, аз ще я направя, отчислението да дойде при мен - Каза Дел Тобако  Joy
само че пропусни този до Чифте баня, че  последно бях там да купувам лула за подарък, лелята ми обясни, че не разбира нищо от лули и хората, които си купували си знаели. Това все едно да отида в магазин за авточасти и продавачът да ме пусне да си избирам частите... Преди имаше едно момче, което беше по в час, предполагам че сега е някъде по другите магазини, но ти като си от Кичука, отиди на този от Каприто.

Много лошо. Въпросната леля я освободихме преди доста месеци, обаче ето - толкова поразии ни направи с клиентите, че още държи влага. Въпросното момче сигурно е мъжът ми  Joy Оставаше и той да не разбира от лули.  Crazy

# 518
dunaika, a ние явно сме случили на магазинерка. При нас е от 1997 с едно прекъсване от две години. Много сме доволни от момичето и клиентите я харесват.

# 519
  • Пловдив
Момичета,препоръчайте ми ресторант в Стария град за кръщене,да има двор за децата и кухнята да е добра.

П.с. - някой да има отзиви за Belle Ville

# 520
  • Пловдив
Момичета,препоръчайте ми ресторант в Стария град за кръщене,да има двор за децата и кухнята да е добра.

Били сме на две кръщенета в р-нт Олимп, кухнята беше на ниво Peace

# 521
Здравейте, момичета!

Някоя от Вас скоро вадила ли си е паспорт, има ли много хора?

# 522
В 1 РУ,няма....,но като идеш се  записваш за след месец горе-долу Mr. Green....та,затова и няма опашка.

# 523
  • plovdiv

Хотел-ресторант Севън Хилс Peace

# 524
къде в пловдив продават тампони тампакс?! писна ми все от софия да се запасявам, баси провинцията (сори, ама ме тресе пмс) Joy

Общи условия

Активация на акаунт