Къде в Пловдив??? - 13

• 62 700
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
от къде да купя машинка за комари-на Райд ли са най-добри
с таблетка или с течност е по-добре

Ако е за вас, гледам детенцето е малко. Тези машинки на Райд не се препоръчват за деца под 3 годинки.

Аз съм го ползвала още като малкия беше бебе и...не съм прочела ,че не е препоръчително!

# 496
Elfita, щом сте решили за Райд-а, има ги във всяка аптека. Както и по магазини за почистващи препарати и дом.потреби.

Аз имам в нас някаква машинка на Райд, която работи без пълнители, не знам с ултразвук ли е, що ли... Мъжът ми я е купувал, била и против мухи, освен комарите. Но не я ползвам, нямам отзиви.

сигурно тази с компресирания пясък - като моята
за мухи не действа
много са нахални  Simple Smile

# 497
Дайте едно рамо Simple Smile.
Търся долнище, тип анцуг, за момиче 10г. или направо комплект с горнище, някой виждал ли е по това време на годината?
Дали в Джъмбо ще има нещо подходящо?
Има в СПРАЙДЪР и по-плътни и по-не толко плътни долнища/аз ги определям за лятно хладно време/.В момента са намалени на 11.13лв и може да се комбинират с тениски с къс ръкав,които са на 9.99лв.Размери има всякакви-от 2 до 14 год.ако не се лъжа.Днес купих на малкия точно такъв Peace

# 498
  • Пловдив
Търся долнище, тип анцуг, за момиче 10г. или направо комплект с горнище, някой виждал ли е по това време на годината?

Когато децата на моите приятелки бяха на тази възраст помня че купуваха от DIAMOND: магазина отстрани на Халите, който са води аутлет, защото цените бяха доста прилични, а тяхните деца са момчета и за нула време съсипваха екипите.Сега не знам как е и дали изобщо съществува този магазин.

# 499
Да, там си е, но дори и на "аутлетски" цени, пак има по-хубави и по-добри от техните.
Аз имам такъв анцуг за вкъщи от 100 години - първо е гадна материя, постоянно се завалва и петната не се изпират, после е несъразмерен и ластиците му се извиват постоянно... Чак се замислих  сега като пиша как не съм го хвърлила. Сега в хубавите магазини има такива цени, че си е направо престъпление да купуваш Даймънд.
Да ме извиняват знам, че е българска марка и трябва да подкрепяме българаското, но на черното бяло не мога да кажа.

# 500
  • Пловдив
Каспър, аз говоря за преди 5-6 години. BlushСега като се замислям тогава имаха хубави мъжки анцузи, на баща ми съм купувала, от много стегнато трико, който не "мръдна" изобщо при пране.Но признавам, не съм ходила там скоро, та може вече да са влошили качеството, но да са запазили цените Mr. Green Да не говорим, че тогава хубавите магазини още нямаха почва на пловдивска територия, изключвам Адидас и други подобни, които и сега правят смешни намаления и да насмогваш на две момчета с екипи за игра си е сериозен стрес за портфейла Laughing

# 501

Ако търсиш нещо по-обикновено - в Метро днес видях цял кош с разни намалени долнища –розови повечето......

Не мога да коментирам цена и качество, щото хич не ги огледах Embarassed

# 502
Хмм е то зависи за какво ти трябват, в магазините Липненски например, има долнища по 4 лв., анцузи по 12, блузки с дълъг ръкав по 7...

Някои не бяха ама никак лоши-за игра са идеални, виж за излизане по-така не стават, ама за всекидневното цапане...Simple Smile

# 503
Извинявам се късния пост, по жегата забави днешните ми планове.

За фитнеса в "Райски кът" - работи всеки ден от 8.00 до 20.30 ч. Цена на еднократно посещение - 3 лева. Има и карти. Който го интересува ще му ги пратя на лични, не съм сигурна, че е редно тук да ги публикувам всичките.

За детския център - не погледнах работното време, сори.  Цени за час 3.50 лв, за час и половина 5.50 лв. Има и карти за редовни посещения и промоции за безплатно посещение при определени условия. Който иска по-подробно, пак за повече на лични.

# 504
  • Пловдив
frony  ,благодаря   bouquet

# 505
Здравейте,
от къде мога да купя машинка за свиване на цигари ?!
Търся също знамето на България и знамето на Европейския Съюз ?!

Дали ще може да ми помогнете ?!  newsm78

# 506
Знамена - строителните хипермаркети.

# 507
  • Пловдив

в магазините за тютюни трябва да има

# 508

в магазините за тютюни трябва да има

и аз така си мислех, но не намирам . newsm78

Каспър , мерси . Ще проверя  Hug

# 509
  • Пловдив
и аз така си мислех, но не намирам . newsm78

ако не намериш,си поръчай от нета http://www.evtinicigari.com/product/54/mashinka-za-svivane-na-tsigari.html

Общи условия

Активация на акаунт