Къде в Пловдив??? - 13

• 62 672
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
от къде да купя машинка за комари-на Райд ли са най-добри
с таблетка или с течност е по-добре

# 481
от къде да купя машинка за комари-на Райд ли са най-добри
с таблетка или с течност е по-добре

Ако е за вас, гледам детенцето е малко. Тези машинки на Райд не се препоръчват за деца под 3 годинки.

# 482
  • Пловдив
dunaika ,за нас е да,но се притеснявам,че на морето вечерта в стаята ще е комарна манифестация и за 7 дни съм склонна да поема рисковете

# 483
dunaika ,за нас е да,но се притеснявам,че на морето вечерта в стаята ще е комарна манифестация и за 7 дни съм склонна да поема рисковете

Вземи си мрежички.Ние миналата година така направихме, сложихме си много лесно се лепят и нямахме проблем с комарите.Тази година вече в хотела ни в който си ходим бяха сложили комарници и беше супер.

# 484
  • Пловдив
Кашарел   ,мрежичката е добра идея,но на вратата на терасата няма как да сложа.Пробвала съм да слагам пердето на вратата,но пак влизат гадините

та ще купувам машинка за първи път и за да не се лутам,ако някой е купувал скоро да каже

# 485
Кашарел   ,мрежичката е добра идея,но на вратата на терасата няма как да сложа.Пробвала съм да слагам пердето на вратата,но пак влизат гадините

та ще купувам машинка за първи път и за да не се лутам,ако някой е купувал скоро да каже

Е, точно за вратата де.Там я слагахме.Има и по-дълги и стават като размери идеално.Ти си знаеш.

# 486
  • Пловдив
Е, точно за вратата де.Там я слагахме.Има и по-дълги и стават като размери идеално.Ти си знаеш.

а на терасата как излизахте
аз си мислех,че я лепя и край няма излизане на терасата

# 487
Въпреки, че сме с малко бебе, ние ползваме на Райд тези с пясъка, където няма таблетки и препарат.
Имаме ги вкъщи, носихме го и на морето. Комари нямаше на нито едното място. Може просто вкъщи и на морето където бяхме да е нямало комари или пък машинката наистина работи. Не мога да твърдя със сигурност. Вкъщи на верандата имаме лампа, но ни ядат комарите, вътре няма, но и аз много рядко оставям отворени вратите, а прозорците са с мрежи.
Ако някой друг ползва от уредите на Райд с пясък да каже.

На мен огромен проблем са ми мухите... Там май само ръчна обработка работи.

# 488
Онзи ден се върнахме от морето и не сме охапани въобще от комари. Бях взела Аутан, но не го използвахме, тази година пръскали редовно против гадините

# 489
  • на майната си
Дайте едно рамо Simple Smile.
Търся долнище, тип анцуг, за момиче 10г. или направо комплект с горнище, някой виждал ли е по това време на годината?
Дали в Джъмбо ще има нещо подходящо?

# 490
Дайте едно рамо Simple Smile.
Търся долнище, тип анцуг, за момиче 10г. или направо комплект с горнище, някой виждал ли е по това време на годината?
Дали в Джъмбо ще има нещо подходящо?

окайди в мола - на 50% и 70% намаление вчера имаше много хубави цветове и кройки, но все бяха на 5,6 год и нагоре, за 10 год чак не гледах  Simple Smile, пък и моята трътка има анцузи докато стане на 5 сигурно. Иначе много, ама много ми харесаха. Като влезеш в магазина, стелажа с намаленията вляво, втория стелаж.

# 491
  • на майната си
10х, Каспър Simple Smile, изчерпателна, както винаги.

# 492
Elfita, щом сте решили за Райд-а, има ги във всяка аптека. Както и по магазини за почистващи препарати и дом.потреби.

Аз имам в нас някаква машинка на Райд, която работи без пълнители, не знам с ултразвук ли е, що ли... Мъжът ми я е купувал, била и против мухи, освен комарите. Но не я ползвам, нямам отзиви.

# 493
Онзи ден се върнахме от морето и не сме охапани въобще от комари. Бях взела Аутан, но не го използвахме, тази година пръскали редовно против гадините
Абе за всеки случай си се подсигурете- аз пък цялата съм в гадни червени пъпки от комарите  след морето.....

# 494
Здравейте!Къде в Пловдив мога да открия продуктите на фирма Кокона - Смолян, освен в Карфур?Интересуват ме специално бебешки им сапун и крема за подсичане.Мерси

Аз съм вземала от аптека тези неща-в Тракия в бл. 199, освен това в детски магазин квартален до Детски свят има.
Имат и онлайн магазин.

Общи условия

Активация на акаунт