Къде в Пловдив??? - 13

• 62 749
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте момичета, няма ли къде в Пловдив да се ходи на фитнес или друг спорт с децата-да има детски център или нещо такова?! Ужасно ми се спортува, но няма кой да ми ги гледа-той големия е на 3 и ще тръгва на градинка, ама малчо е на 1,5 г. и няма къде да го оставя.
Идеи???

Ако те устройва като място в к-с "Райски кът" в Смирненски има и фитнес зала и детски център. Ако те интересува, през седмицата ще мина да ти проверя цените.

Райски кът на улица Атон ли беше??Аааа да, намерих на картата, там е. Ами добре звучи!!! Ако можеш само да провериш дали може външни хора да влизат ще съм ти безкрайно благодарна:)

# 466
  • Пловдив
Ако можеш само да провериш дали може външни хора да влизат ще съм ти безкрайно благодарна:)

и аз

# 467
Къде точно да влизат тези външни хора?
Разбира се, че могат, това е бизнес или поне опит за него. Щом имате пари, може да си влезнете без проблем.

# 468
  • Пловдив
Каспър ,в комплекса се влиза с магнитни карти.И все пак,за да стана клиент трябва да се вмъкна някак.Може би има звънец.Виждала съм,че имат и жива охрана,но дали пускат просто така не знам

# 469
много добре знам как се влиза в комплекса  Simple Smile
с тази разлика, че бизнес от един комплекс не става, така че детския кът е във външната част на комплекса, а за фитнеса, вярвайте ми, ще ви преметат, за да влезнете
така че пригответе парите и на двете места ви чакат и без магнитни карти

# 470
Няколко пъти съм ходила в Райски кът. Никакви карти не ви трябват. Последния път даже едни циганета се мотаеха из вътрешния двор.

# 471
  • Пловдив
Здравейте,
имам малко нестандартен въпрос : за темата ни

Сега ползвам услугите на Булсатком + нета на Гигабит / евроком /
Мисля си да се прехвърля към DCC
Какво е Вашето мнение ?!

DCC по - добри ли са ?!
Има ли пакет усулги цифрова + нет.

Не им намирам сайта .

Цифрова+кабелна+интернет+31.50лева
на мен повече ме устройват техните условия

Ползвам услугите им от февруари .Чакам с нетърпение да ми свърши договора и да ги сменя.Нета често изчезва.  Това ,което  ме влудява  е че не си вдигат телефона ,при опот да се свържа с тях.

# 472
Здравейте,
имам малко нестандартен въпрос : за темата ни

Сега ползвам услугите на Булсатком + нета на Гигабит / евроком /
Мисля си да се прехвърля към DCC
Какво е Вашето мнение ?!

DCC по - добри ли са ?!
Има ли пакет усулги цифрова + нет.

Не им намирам сайта .

Цифрова+кабелна+интернет+31.50лева
на мен повече ме устройват техните условия

Ползвам услугите им от февруари .Чакам с нетърпение да ми свърши договора и да ги сменя.Нета често изчезва.  Това ,което  ме влудява  е че не си вдигат телефона ,при опот да се свържа с тях.
Само да кажа, че миналият месец имаха вътрешни проблеми между собствениците и интернет нямаше или прекъсваше близо седмица. Поради тази причина обаче, когато отидох да платя, ми казаха, че таксата за интернет за следващия месец няма да се плаща, което все пак е някаква компенсация за проблемите и червена точка за ДСС.   Peace

# 473
Все още имат проблеми-не се знае кога ще се изяснят.Все още полиция охранява главния офис на DCC в Асеновград.Затова сигурно не можеш да влезеш и в сайта им.

# 474
  • Пловдив
запис

# 475
  • Пловдив

Цитат
Ползвам услугите им от февруари .Чакам с нетърпение да ми свърши договора и да ги сменя.Нета често изчезва.  Това ,което  ме влудява  е че не си вдигат телефона ,при опот да се свържа с тях.

Само да кажа, че миналият месец имаха вътрешни проблеми между собствениците и интернет нямаше или прекъсваше близо седмица. Поради тази причина обаче, когато отидох да платя, ми казаха, че таксата за интернет за следващия месец няма да се плаща, което все пак е някаква компенсация за проблемите и червена точка за ДСС.   Peace
Значи ти си от късметлийките .Аз платих месечната си такса към 15 число и когато отидох на място да се разправям с тях , за това че няма нет  разбрах , че за нета няма да има такса.Но тези ,които вече са платили няма да се възползват,защото не можели да ми върнат вече парите,нито пък да ги приспаднат от следващия месец #Crazy

А за невдигането на телефона не е само сега.От февруари до сега поне 10 пъти е нямало нет и винаги при позвъняване е давало заето(което си е умишлено)

# 476
Здравейте!Къде в Пловдив мога да открия продуктите на фирма Кокона - Смолян, освен в Карфур?Интересуват ме специално бебешки им сапун и крема за подсичане.Мерси

# 477
Относно фитнеса и детския кът в Смирненски (в Райски кът) - и двата обекта имат входове от улиците (за детския кът до Никано на ъгъла на Атон и Силистра, а за фитнеса откъм уличката, която е зад портиерната, не й знам името), т.е. изобщо не ви трябва да влизате вътре. За цените ще мога да проверя утре към обяд и ще ги публикувам до следобяда.

# 478
  • Пловдив
frony    bouquet

# 479
  • Пловдив
Момичета, скоро препоръчвахте детегледачка от Смирненски. Може ли някакви координати, за да видим дали не е заета вече.

Общи условия

Активация на акаунт