Къде в Пловдив??? - 13

• 62 770
  • 732
  •   1
Отговори
# 390
Момичета ,къде да намеря сл.очила със защита на сносна цена???
Thank`s!!!

Миналия ден гледах в един магазин за ловни принадлежности до нас-на мен ми харесаха доста модели, но то е въпрос на вкус.
Цената е 20 лв., със защита са.
Магазина е на булеварда от мебелна къща към кауфланд, веднага след първото кръгово движение като идваш от мебелна къща, в блока на булеварда е магазина.

# 391
Момичета, някъде назад сигурно е ставало въпрос, но ако имате малко време ще ви бъда благодарна да споделите къде има магазини за велосипеди на сносни цени(може и втора употреба). Търся за възрастен човек - т.нар. градски колелета. На търговиите бяхме, но ми се виждат скъпи, а може и аз да не съм съвсем в течение.
Каква цена гониш? За байкове цена под 150 не съм видяла, а градските мисля че са по-скъпи от байковете  newsm78

Ами да, към 150-180, може би това са цените, на които се предлагат навсякъде. Ако има магазини със сносни колела втора употреба, като по белия свят, би било добре, но май няма.

# 392
Що не питаш в някоя работилница/дето ремонтират колелета/,обикновенно имат и знаят дали някой не продава?
Пробвай и в форумите и сайтовете за продажби на употребявани неща: например в Булфорум-а съм виждала подобни обяви/пък там повечето обяви са от Пловдив/

# 393
  • Хасково
Момичета,откъде да купя по-евтина клетка за пренасяне на котка?В зоомагазините са над 40лв,а ще ми трябва само за 1 час,докато е в автобуса Confused smile3525

Последна редакция: нд, 25 юли 2010, 01:53 от Ivayla_

# 394
Ivayla_ във ветиринарните клиники знам, че дават под наем. Цената е някъде към 20 лв. за 24 часа. На мен ми се наложи, но преди две години. Няма да съм много актуална с информацията, но можеш да провериш.

# 395
  • Пловдив
Търся новите глосове на Есенс  Peace Някой виждал ли ги е някъде в П-в?

# 396
  • Хасково
elizaeliza мерси много добра идея   bouquet

# 397
  • Пловдив
Търся новите глосове на Есенс  Peace Някой виждал ли ги е някъде в П-в?

Има ги в DM срещу Баумакс.

# 398
Здравейте момичета, няма ли къде в Пловдив да се ходи на фитнес или друг спорт с децата-да има детски център или нещо такова?! Ужасно ми се спортува, но няма кой да ми ги гледа-той големия е на 3 и ще тръгва на градинка, ама малчо е на 1,5 г. и няма къде да го оставя.
Идеи???

# 399
  • Майничка
Срещу Тотал спорт в Галеро нямаше ли детски център?

# 400
  • Пловдив
Къде освен в Юск има разнообразие от плетени панери и кошове?
Не ми пасват откъм размери тези от Юск.

# 401
Къде освен в Юск има разнообразие от плетени панери и кошове?
Не ми пасват откъм размери тези от Юск.

Джъмбо Peace

# 402
  • Пловдив
Момичета, някъде назад сигурно е ставало въпрос, но ако имате малко време ще ви бъда благодарна да споделите къде има магазини за велосипеди на сносни цени(може и втора употреба). Търся за възрастен човек - т.нар. градски колелета. На търговиите бяхме, но ми се виждат скъпи, а може и аз да не съм съвсем в течение.
Ако не е късно за велосипедите - на изхода на града преди Труд в един автосалон има и много колела.Така като ги видях бяха градски тип, не спортни, имаше и детски.Автосалонът беше нещо от сорта на Виктория или нещо подобно Peace

# 403
  • Пловдив
10х, Кашарел! Simple Smile

# 404
Здравейте Wink Пях писала в една друга тема, но от там ме пренасочиха тук и ще съм ви благодарна ако можете да помогнете.
Харесах си едни обувки на  Diesel от  Scandal в Mall-a, само че нямаха мой размер и исках да попитам дали има др място в Пловдив, където се продават обувки на Diesel, тъй като уж затворите магазините на центъра. Ще съм ви много признателна.

Общи условия

Активация на акаунт