Къде в Пловдив??? - 13

• 62 777
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Момичета, откъде мога да купя апарат за кръвно налягане /не електронни/, но от тези по-обикновените,които са по 10-15лв.? newsm78
Мерси    bouquet

# 376
Момичета, откъде мога да купя апарат за кръвно налягане /не електронни/, но от тези по-обикновените,които са по 10-15лв.? newsm78
Мерси    bouquet

Аз съм купувала такъв от аптека, но преди доста време, надявам се още да се намират...

# 377
  • Майничка
В почти всяка аптека ги има.

# 378
  • Пловдив
Момичета ,къде да намеря сл.очила със защита на сносна цена???
Thank`s!!!
Вчера си взех от Joy Оptics, имат намаление 30-50 %, Авалон с 400 защита ми излезнаха 40 лв., но има и по-евтини модели

Точно от оптиката в Кауфланда си взех...преди малко Level 1
Благодаря ти!

# 379
  • Пловдив
Мерси    bouquet

Пробвай на Руския пазар.Преди ги имаше!

# 380
  • Пловдив
Момичета ,къде да намеря сл.очила със защита на сносна цена???
Thank`s!!!
Вчера си взех от Joy Оptics, имат намаление 30-50 %, Авалон с 400 защита ми излезнаха 40 лв., но има и по-евтини модели
Точно от оптиката в Кауфланда си взех...преди малко Level 1
Благодаря ти!
И аз от същата  Laughing Супер, радвам се, че бях полезна, да си ги носиш със здраве Simple Smile
Апарати за кръвно има в почти всяка аптека Peace

# 381
  • Пловдив
Момичета, къде мога да купя тениска на някоя метъл банда, синът ми е на РД, а рожденикът е на 11, но е доста едро дете.Благодаря предварително. Peace

В подлеза на гарата, като слизаш от колелото на гарата, отляво се пада - магазинче за метъл аксесоари.

# 382
  • Пловдив
Момичета, къде мога да купя тениска на някоя метъл банда, синът ми е на РД, а рожденикът е на 11, но е доста едро дете.Благодаря предварително. Peace

Ако не е късно да се включа и аз. На ул.  Петко Каравелов 9. Това е улицата, която върви покрай кукленият театър успоредно на малката главна  Wink

# 383
  • София
Момичета, не ми е много въпроса за тук, ама винаги реагирате бързо и затова ви питам - необходими ми са координати на добър неврохирург в Пловдив? Някой дали може да ми помогне с инфо? Имам само на д-р Калнев от ВМИ. А някакви отзиви за д-р Георгиев от медицинския център на спортното училище, правел иглотерапия при дископатия - знаете ли нещо?

# 384
  • София / Пловдив
.... - необходими ми са координати на добър неврохирург в Пловдив? Някой дали може да ми помогне с инфо? .....

Без да искам да обиждам неврохирурзите в Пловдив, но добрите такива са в София - клиника "Св.Иван Рилски", Пирогов и Токуда.
Особено пък, ако става дума за дете.
Ако имате възможност, отивайте в София!

# 385
Напълно подкрепям мнението на bim_bam .
София ! Peace

# 386
 Наистина в момента има страхотни намаления на бански.
 Каспър, как няма лекар на Анталия?!Аз си ходих със здравната книжка и нямаше никакъв проблем да се ходи на лекар. От туристическата агенция ме предупредиха да си нося книжката задължително.

офф-
А реално отиде ли на лекар?
Защото в нашия хотел единият от магазините го държаха българи и казаха стискай докато се прибереш. Едно е на приказки друго е в реалност. И да е имало лекар е бил някой незавършил фелдшер където само ще ме опропасти отколкото да ми помогне.

Да, отидохме.Нищо не ни опропастиха, няма нужда от офкане, явно не си случила.То и тук е така..некадърници има навсякъде.

# 387
Момичета, някъде назад сигурно е ставало въпрос, но ако имате малко време ще ви бъда благодарна да споделите къде има магазини за велосипеди на сносни цени(може и втора употреба). Търся за възрастен човек - т.нар. градски колелета. На търговиите бяхме, но ми се виждат скъпи, а може и аз да не съм съвсем в течение.

# 388
Момичета, някъде назад сигурно е ставало въпрос, но ако имате малко време ще ви бъда благодарна да споделите къде има магазини за велосипеди на сносни цени(може и втора употреба). Търся за възрастен човек - т.нар. градски колелета. На търговиите бяхме, но ми се виждат скъпи, а може и аз да не съм съвсем в течение.
Каква цена гониш? За байкове цена под 150 не съм видяла, а градските мисля че са по-скъпи от байковете  newsm78

# 389
Каспър,мерси зи инфото- ще погледна в МОЛ-а  Simple Smile.
30-35лв. ми е максимума за бански,повече не ми се дават  Mr. Green.

Аз вчера си поръчах от онлайн магазина на Делфина flirt.delfina.bg
Там като си комбинираш горнище и долнище от старите колекции-намалени са-излиза доста снисно! АЗ вчера си поръчах 2 бр. бански-изкуших се... Има интересни неща и е удобно, че можеш да търсиш по размер отделно горнище и долнище-можеш да си сглобиш страхотен к-т. Моя опит  стази фирма е доста добър.

Общи условия

Активация на акаунт