Къде в Пловдив??? - 13

• 62 836
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Момичета, къде преместиха психото или къде мога да си извадя документ, че не се водя на отчет?
Психото е вече на края на града, близо до хирургиите. Като се движиш по пещенско шосе завиваш на същия светофар все едно отиваш към хирургиите, след това почти веднага се завива в ляво и се движиш през една горичка около 500 м. и ще видиш първо стационара им който е в едни едноетажни постойки, след това следва основната сграда. Там срещу скромна сума - забравила съм колко те проверяват и ти издават документа.

# 346
  • Пловдив
Препаратът е СПОТ, шишето е розово с жълто пате на етикета.Съвсем прилична цена, махам дори смазката от крачолите на сина ми. Peace
Ползвала съм го, наистина е добър. Бях го купила случайно от едно магазинче на морето миналата година. От къде в Пловдив го намирате?

Аз го купувям от Лекси.Сигурно го има и в Сани и в магазините за перилни препарати.Но при мен след като бях третирала с Вениш нищо не помогна.Нацапотих същата блуза с шоколад и след един ден изпрах петната със сапуна на д-р Хайтман.Тези, които бях поляла с Вениш, преди това, си останаха завинаги Laughing

# 347
Някой знае ли, дали са отворили ДМ до Гранда? Видях,че в събота нареждаха стока.
По думи на собственика на Маркет Център, ДМ ще отвори на 29.

Снощи в 10 ходихме да видим иконата. Полицията пуска хората с деца да минават първи и вътре влизат от страничен вход направо при иконата Simple Smile

# 348
  • Пловдив
Някой знае ли, дали са отворили ДМ до Гранда? Видях,че в събота нареждаха стока.

Би трябвало ДМ да отвори на 22.07.Така пише в брошурките ,които са пуснали по пощенските кутии

# 349
  • в обкръжаващия ме хаос

Би трябвало ДМ да отвори на 22.07.Така пише в брошурките ,които са пуснали по пощенските кутии
ДМ до Гранда ще отвори на 29.07, а в Галерия утре на 22.07.  Hug

# 350
Момичета, къде да намеря килимче, но от естествена кожа на крава или нещо подобно... дано да сте ме разбрали, ако някой знае къде ги продават тук?

# 351
Момичета, къде преместиха психото или къде мога да си извадя документ, че не се водя на отчет?
Психото е вече на края на града, близо до хирургиите. Като се движиш по пещенско шосе завиваш на същия светофар все едно отиваш към хирургиите, след това почти веднага се завива в ляво и се движиш през една горичка около 500 м. и ще видиш първо стационара им който е в едни едноетажни постойки, след това следва основната сграда. Там срещу скромна сума - забравила съм колко те проверяват и ти издават документа.
  bouquet

# 352
Момичета,дайте идея откъде да си купя читав бански,но държа да е евтин- миналото лято си купих скъп и едва ме изкара до края на почивката  Twisted Evil ,затова сега не ми се дават много пари.
Бях видяла преди време в прословутия склад зад бирената едни цели,червени,но бяха S-размер,някой има ли по-прясна информация дали има нещо по-ново там?  Simple Smile

# 353
  • Пловдив
Момичета,дайте идея откъде да си купя читав бански,но държа да е евтин- миналото лято си купих скъп и едва ме изкара до края на почивката  Twisted Evil ,затова сега не ми се дават много пари.
Бях видяла преди време в прословутия склад зад бирената едни цели,червени,но бяха S-размер,някой има ли по-прясна информация дали има нещо по-ново там?  Simple Smile

Аз бански си купувам 2 поредни години от laredoute. И двата са здрави все още, а бяха за смешни пари. Но ако поръчаш сега може би ще пристигне след 3 седмици, че сега са големите намаления и поръчките се бавят  Sad

# 354
  • Пловдив
Момичета,виждали ли сте някъде в Пловдив да се продават детски сандали на grendha  и по-точно този модел?

# 355
Момичета,дайте идея откъде да си купя читав бански,но държа да е евтин- миналото лято си купих скъп и едва ме изкара до края на почивката  Twisted Evil ,затова сега не ми се дават много пари.
Бях видяла преди време в прословутия склад зад бирената едни цели,червени,но бяха S-размер,някой има ли по-прясна информация дали има нещо по-ново там?  Simple Smile

не знам на кое казваш евтино, но аз така съм ми патила от евтини бански, че направо не искам да си спомням
преди години си бях купила едни - оказа, че много бавно съхнат и такъв цистит си докарах, че едвам се прибрах вкъщи, а в Турция насред Анталия нямаше къде да търся лекар
от тогава никога повече евтини бански, гола ще ходя, но евтин бански няма да сложа
а и марковите на разпродажба в момента са на много добри цени - примерно в Севън Секъндс в Мола от 60 лв намалени на 27 лв, от 140 на 60.. Тези за 27 са си перфектни.

# 356
  Наистина в момента има страхотни намаления на бански.
 Каспър, как няма лекар на Анталия?!Аз си ходих със здравната книжка и нямаше никакъв проблем да се ходи на лекар. От туристическата агенция ме предупредиха да си нося книжката задължително.

# 357
Каспър,мерси зи инфото- ще погледна в МОЛ-а  Simple Smile.
30-35лв. ми е максимума за бански,повече не ми се дават  Mr. Green.

# 358
Каспър,мерси зи инфото- ще погледна в МОЛ-а  Simple Smile.
30-35лв. ми е максимума за бански,повече не ми се дават  Mr. Green.

Също ако имаш и път кэм София - аутлет центъра до метро на цариградско, масово има бански по 20-30 лв, хубави материи.

# 359
Момичета, къде да намеря килимче, но от естествена кожа на крава или нещо подобно... дано да сте ме разбрали, ако някой знае къде ги продават тук?

преди време съм виждала и в метро и в домко

Общи условия

Активация на акаунт