Къде в Пловдив??? - 13

• 62 842
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
Момичета в склада зад бирената дали има още момчешки сандалки номер 34? А от евтините ранърски дали са останали някъде, вчера проверих в магазина на главната, на ап. Марица и в Метро - нямаше   bouquet

Къде е този склад ?

# 331
  • Пловдив
Може ли да ми дадете някакъв ориентир, как да намеря кметството на район Западен? Гледах картата, но ако има нещо известно наоколо - магазин или заведение, ще ми е по-лесно. Благодаря.

Намира се до училище, но не знам името му.На едно колело, което е било бивша последна спирка на автобусите преди.Няма как да го объркаш, защото има градинка с майки и деца отпред."Дядовата къща" ако не се лъжа се казва заведението, но кметството е преди него.Не бях особено полезна Tired

# 332
Иконата докога е тук? Аз що си мислех, че само Петък, Събота и Неделя ще е в Св. Марина  Thinking

# 333
  • plovdiv
Иконата докога е тук? Аз що си мислех, че само Петък, Събота и Неделя ще е в Св. Марина  Thinking
До днес, колегата ми е ходил в 6ч сутринта и е имало огромна опашка

# 334
Момичета в склада зад бирената дали има още момчешки сандалки номер 34? А от евтините ранърски дали са останали някъде, вчера проверих в магазина на главната, на ап. Марица и в Метро - нямаше   bouquet
В Джъмбо има такива големи номера - тъмно синьо и зелено-кафеникаво, но са сандали с лепки, като подметката е като на чехли/джапанки (една такава пореста материя) - в смисъл че не е гума . По 4 лв са - аз съм доволна от същите момичешки - вече втори месец ги носим и не са мръднали  Peace

Последна редакция: вт, 20 юли 2010, 17:18 от Drozi

# 335

Утре до 16,00  Преди малко бях там

Да си направим форумска среща там, да кукуваме эаедно

# 336
  • в обкръжаващия ме хаос
В Джъмбо има такива големи номера - тъмно синьо и зелено-кафеникаво, но са сандали с лепки, като подметката е като на чехли/джапанки (една такава пореста материя) - в смисъл че не е гума . По 4 лв са - аз съм доволна от същите момичешки - вече втори месец ги носим и са мръднали  Peace

Точно за такива питах, благодаря Simple Smile

# 337
Момичета,скоро коментирахте някакъв препарат,който идеално изчиствал петната,но не го записах как се казваше,а нямам време да чета назад   Embarassed
Моля тези от Вас,които са го ползвали,да кажат как се казва,мъча се с Вениш да изчистя едно петно от блуза,но не става   Simple Smile

# 338
  • Пловдив
Препаратът е СПОТ, шишето е розово с жълто пате на етикета.Съвсем прилична цена, махам дори смазката от крачолите на сина ми. Peace

# 339
Препаратът е СПОТ, шишето е розово с жълто пате на етикета.Съвсем прилична цена, махам дори смазката от крачолите на сина ми. Peace

daskal77,благодаря ти много   Hug  Hug

# 340

daskal77,благодаря ти много   Hug  Hug

Обаче вече си го запечатала с Вениша и може резултата да не е това, което очакваш.

# 341
  • Пловдив
Ползвала съм го, наистина е добър. Бях го купила случайно от едно магазинче на морето миналата година. От къде в Пловдив го намирате?

# 342
  • Пловдив
Някой знае ли, дали са отворили ДМ до Гранда? Видях,че в събота нареждаха стока.

# 343
  • Майничка
Не още.

# 344
  • Пловдив
Бихте ли ми казали къде има билкови аптеки? Ако някой знае къде са преместили билковата аптека, която беше до бл.100 в Тракия ... newsm78
Пишете и работното време, ако имате представа, че утре сутринта ще пътуваме извън града  - да не се налага да вися и да чакам да отворят.

Общи условия

Активация на акаунт