Къде в Пловдив??? - 13

• 62 845
  • 732
  •   1
Отговори
# 315
  • Майничка
Знам,че не ми е за тук питането,ама тая темичка върви много добре.

Та питанката ми е : За дете на 4 години трябва ли да вадя международен паспорт, къде, за колко време става. И какво разрешително или пълномощно трябва да се издаде на единя родител, за да го заведе извън БГ?

Благодаря .

Да, за ок.месец, от районното. Има и бърза поръчка на Волга, но не съм сигурна дали важи за първи детски паспорт.
Нотариално заверено пълномощно с указан срок, евентуално дестинация. Може и с по-дълъг срак, направи и задължително фотокопие, че имат навика да ги прибират на границата, та да дадеш копието.

# 316
  • Пловдив
Момичета, някой ходил ли е в църквата Св. Марина тези дни. Дали има много голям наплив, заради чудотворната икона? Двоумя се дали да отида днес към 16ч. или късно някоя вечер!  newsm78

# 317
  Не ми е по темата питането, но знам че тук се намират отговори на всякакви въпроси , та: Солите за миялна на Карфур ситни ли са или едри?

# 318
Мамчета, къде мога да намеря летни ботуши на дупки, ама да имат малко височина на подметката или ток , т.е. да не са ниски ...

# 319
  • Пловдив
Момичета, някой ходил ли е в църквата Св. Марина тези дни. Дали има много голям наплив, заради чудотворната икона? Двоумя се дали да отида днес към 16ч. или късно някоя вечер!  newsm78

Сутринта минах от там,имаше доста голяма опашка навън по улицата.

# 320
Мамчета, къде мога да намеря летни ботуши на дупки, ама да имат малко височина на подметката или ток , т.е. да не са ниски ...

В подлеза на аптека марица в магазина на Индиго Шууз, даже са в намаление в момента.

Гаргамела  bouquet

# 321
  • Пловдив
Сутринта минах от там,имаше доста голяма опашка навън по улицата.

и аз се чудих дали ще има опашка в работен ден,но явно има

# 322
Здравейте, трябва да купя 5 броя обикновени памучни детски тениски, цветни.Може ли някой да ме ориентира къде да търся, нямам многo време да обикалям.

# 323
  • Майничка
Здравейте, трябва да купя 5 броя обикновени памучни детски тениски, цветни.Може ли някой да ме ориентира къде да търся, нямам многo време да обикалям.

За колко големи? Ако е докъм 130 ръст и едноцветни - виж магазинчето на "Вимакс", на "Петко Д.Петков" от кръговото с "Богомил" посока Военна болница. Намира се с/у входа на у-ще "Душо Хаджидеков", на ъгъла под кооперацията.

Момичета, къде поправят чанти?

В една пресечка на "Кап.Райчо", "Раковска" май беше - заставаш с гръб към входа на Маркет центъра, в който е "Кастело", градинката с писоарите ти остава отляво, а отдясно има 3 успоредни блокчета с магазини отдолу, горе-долу в средата на втория блок има ателие за ремонт на чанти, жената е много читава.

# 324

В подлеза на аптека марица в магазина на Индиго Шууз, даже са в намаление в момента.

Гаргамела  bouquet

А можеш ли да кажеш  колко са високи ботушките - имам предвид тока ?!

# 325
Gargamela, много благодаря!
Трябват ми точно памучни, едноцветни фанелки - екип на кварталния футболен отбор Simple Smile

# 326
http://www.-spam043-/img/230310124654260cher.-2.jpg   това са едните( не помня от тоя модел какви цветове имаше)
http://www.-spam043-/img/220310013032871bql.-2..jpg   това е тока на другия модел, но са до коляното-имаше в бяло и тюркоаз. И двата модела , които съм показала тук са на Индиго. Но не гледай цените в нета, в магазина са до -50 %

# 327
Момичета, къде преместиха психото или къде мога да си извадя документ, че не се водя на отчет?

# 328
  • в обкръжаващия ме хаос
Момичета в склада зад бирената дали има още момчешки сандалки номер 34? А от евтините ранърски дали са останали някъде, вчера проверих в магазина на главната, на ап. Марица и в Метро - нямаше   bouquet

# 329
Може ли да ми дадете някакъв ориентир, как да намеря кметството на район Западен? Гледах картата, но ако има нещо известно наоколо - магазин или заведение, ще ми е по-лесно. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт