Къде в Пловдив??? - 13

• 62 757
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
  • до Пловдив
и на нас ни хареса в мола детския център само дето вече не ни пускат трябва да стане на 2 год а преди не беше така искаха да е проходило детето та ще чакаме още 3 месеца за да може да го посетим иначе и в Тон бонбон ни харесва

# 451
  • Пловдив
dani_bimbalova ,е как да не пускат-нас ни пуснаха,но с придружител

# 452
  • до Пловдив
dani_bimbalova ,е как да не пускат-нас ни пуснаха,но с придружител
  да така и на нас ни казаха че трябва с придружител да го пусна или да си платим двойно но имах друга работа и нямаше как да влезна с него а преди като сме го оставяли не беше така можеше и без придружител затова се учудвам

# 453
  • Пловдив
dani_bimbalova ,ясно,да.Не знаех,че преди са взимали деца под 2 г без придружител на ниската цена.Иначе ако наемеш аниматор е ясно.

# 454
Момичета, тряба ми козметичка, за обезкосмяване. По възможност някъде в Кючука и по възможност да работи със студена кола.  Преди ходех в Тракия, но мацката решила да заминава някъде. Заместничката й ми прави интимните части точно 60 мин., а като основен инструмент използваше пинсетата, а не лентите. Полудях! Можете да ми пуснете координати на лични.
Извинявам се, ако преди сте обсъждали подобен въпрос, не ми се ровеше няколко теми назад.

# 455
Да знаете от къде мога да купя машина за сребърна вода?

# 456
Момичета къде има гумени ботушки освен мола и Deichmann?
В неделя заминаваме на планина а никъде не намираме гумени ботушки с връзки горе - 26 номер.

Пробвай в Мечо Пух в Кичука. Там целогодишно поддържат някои чисто сезонни модели обувки  Peace
Благодаря ти  bouquet, отидох но нямаше.
Поръчах си от нета модел на Mariquita, легна малко скъпо с доставката, но пък са разкошни Grinning
Имат ли магазин в пловдив Mariquita?

# 457
В неделя заминаваме на планина а никъде не намираме гумени ботушки с връзки горе - 26 номер.

Пробвай в Мечо Пух в Кичука. Там целогодишно поддържат някои чисто сезонни модели обувки  Peace
Поръчах си от нета модел на Mariquita, легна малко скъпо с доставката, но пък са разкошни Grinning

На улица Ибър до Новотела.

# 458

На улица Ибър до Новотела.
Благодаря  bouquet

# 459
Откъде може да се купи никотинова течност за електронните цигари ?  Rolling Eyes
Мерси !

# 460
Да знаете от къде мога да купя машина за сребърна вода?

Аз наскоро търсех, има доста линкове в нет:
http://www.alomag.com/index.php?main_page=product_info&cPath … p;products_id=191

Има и в магазин Самоздрав-има такъв на ул. Иван Вазов, близо до библиотеката:
http://www.samozdrav-bg.com/silver_water.phtml

Като напишеш в google "уред за сребърна вода", има доста предложения:)

# 461
Здравейте,
имам малко нестандартен въпрос : за темата ни

Сега ползвам услугите на Булсатком + нета на Гигабит / евроком /
Мисля си да се прехвърля към DCC
Какво е Вашето мнение ?!

DCC по - добри ли са ?!
Има ли пакет усулги цифрова + нет.

Не им намирам сайта .

# 462
Здравейте,
имам малко нестандартен въпрос : за темата ни

Сега ползвам услугите на Булсатком + нета на Гигабит / евроком /
Мисля си да се прехвърля към DCC
Какво е Вашето мнение ?!

DCC по - добри ли са ?!
Има ли пакет усулги цифрова + нет.

Не им намирам сайта .

Цифрова+кабелна+интернет+31.50лева
на мен повече ме устройват техните условия

# 463
Здравейте момичета, няма ли къде в Пловдив да се ходи на фитнес или друг спорт с децата-да има детски център или нещо такова?! Ужасно ми се спортува, но няма кой да ми ги гледа-той големия е на 3 и ще тръгва на градинка, ама малчо е на 1,5 г. и няма къде да го оставя.
Идеи???

Ако те устройва като място в к-с "Райски кът" в Смирненски има и фитнес зала и детски център. Ако те интересува, през седмицата ще мина да ти проверя цените.

# 464
  • Пловдив
Ако те устройва като място в к-с "Райски кът" в Смирненски има и фитнес зала и детски център. Ако те интересува, през седмицата ще мина да ти проверя цените.

повече инфо за цени може ли дадеш
и къде е точно,защото нали вътре пускат само живущите

Общи условия

Активация на акаунт