Къде в Пловдив??? - 13

• 62 808
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
Момичета къде има гумени ботушки освен мола и Deichmann?
В неделя заминаваме на планина а никъде не намираме гумени ботушки с връзки горе - 26 номер.

# 421
  • Пловдив
Привет на всички   bouquet
Изчетох цялата тема, много интересни и полезни неща се научават. Поздравления за оживлението във форума  Peace. Хубаво е че толкова бързо всеки въпрос си намира отговор.
Мен ме интересува дали има в Пловдив нещо от сорта "училищна борса" или нещо такова, където да отида и да напазарувам всичко за училище. Четох и постовете за ученическите раници. Общо взето останах с впечатление, че трябва да се търсят по книжарници основно. Така ли е?
А, и нещо друго- къде мога да купя подходящи за първият учебен ден дрешки (става въпрос за първолачка)? Не искам нищо много официално, но искам детето да се чувства по-така  Simple Smile
RNR,аз лично пазарувам училищните консумативи от Метро в началото на септември. В Джъмбо също има ученически артикули, а също и в книжна бора Пегас. За раница мога да те посъветвам да провериш в магазинчето на ул. "Антим І" (малко след магазин DIZI от същата страна на улицата). Изборът там е много голям. На каката раницата е Габол и е купувана от Метро, а на бъдещият ми първокласник е подарък. Учинически раници съм виждала и в магазини в Гранд и в Маркет център на ул. Капитан Райчо, също и в халите.
За облеклото Гаргамела хубаво ти е казала да изчакаш родителската среща. В нашето училище най-вероятно първолаците ще са  с униформи за първия учебен ден. Иначе можеш да се възползваш от намаленията в момента и да купиш на девойката хубави дрешки от Oviesse, FOX, Kenvello, Okaidi и т.н. Покрай чисто летните дрешки има и такива подходящи за пролет-есен.

# 422
Момичета къде има гумени ботушки освен мола и Deichmann?
В неделя заминаваме на планина а никъде не намираме гумени ботушки с връзки горе - 26 номер.

Пробвай в Мечо Пух в Кичука. Там целогодишно поддържат някои чисто сезонни модели обувки  Peace

# 423
Благодаря Ви момичета   bouquet

...А, и нещо друго- къде мога да купя подходящи за първият учебен ден дрешки (става въпрос за първолачка)? Не искам нищо много официално, но искам детето да се чувства по-така  Simple Smile

Сигурно ли е, че в училището ви няма още униформа? Да не ви сюрпризират на родителска в началото на септември?

Сигурно е. Раздадоха на първолаците даже приветствени писма от госпожите и там пише така: " .... 15 септември е важна дата! Създайте у детето празнично настроение! Подберете подходящ тоалет за този ден! Учебният план, по който ще се обучава Вашето дете включва ......."  и т.н.

...... Иначе можеш да се възползваш от намаленията в момента и да купиш на девойката хубави дрешки от Oviesse, FOX, Kenvello, Okaidi и т.н. Покрай чисто летните дрешки има и такива подходящи за пролет-есен.

Магазините на тези  марки къде са?

# 424

...... Иначе можеш да се възползваш от намаленията в момента и да купиш на девойката хубави дрешки от Oviesse, FOX, Kenvello, Okaidi и т.н. Покрай чисто летните дрешки има и такива подходящи за пролет-есен.

Магазините на тези  марки къде са?

В Мол Пловдив Peace

# 425
  • Пловдив
Търся футболна фланелка, в магазинчето в подлеза на гарата нямат на този футболист,  ако сте виждали другаде да се продават моля за инфо  bouquet

# 426
  • Пловдив
Търся футболна фланелка, в магазинчето в подлеза на гарата нямат на този футболист,  ако сте виждали другаде да се продават моля за инфо  bouquet

Магазин "Златна Топка" срещу стадион Христо Ботев Wink

# 427
Здравейте! Приета съм студентка в Пловдив и си търся квартира. Знаете ли откъде да намеря обяви за квартири. Може би вестник или някакъв сайт?  Благодаря предварително!

Пусни в Гугъла  имоти и ще ти излезне сайт, от там му даваш, че търсиш в Пловдив и гледаш снимки  Peace
 Примерно този : http://www.imot.bg/

# 428
Момичета, къде да намеря този механизъм за панталони...? http://media.snimka.bg/6802/019859173.jpg

# 429
  • Пловдив
Момичета, къде да намеря този механизъм за панталони...? http://media.snimka.bg/6802/019859173.jpg

В Кентимпекс Wink
Ето им сайта http://kentimpex.bg/catalog/cat.111/page.1 Обади им се да ги питаш за да не се разкарваш напразно

# 430
  • Пловдив

В Кентимпекс Wink
Ето им сайта http://kentimpex.bg/catalog/cat.111/page.1 Обади им се да ги питаш за да не се разкарваш напразно

Кентимпекс се преместиха (да знаете) - вече не са до Сточна гара, а са близо до борса Лъч в Кичука.

# 431
  • Пловдив

Магазин "Златна Топка" срещу стадион Христо Ботев Wink

Пепи, благодаря ти, днес проверих там, но нямат на този футболист, ако някой се сеща за друго място да пише Simple Smile

# 432
Violenza,
футболни екипи и фланелки съм виждала в магазин Люлю (имаше доста голям избор и на размери) - преди беше в уличката срещу Халите. Сега мисля е на кръстовището зад  Халите  Peace Не бяха евтини, но пък имаше какво ли не  Crazy

# 433
  Моля да ми препоръчате аниматор за частно парти, моля за координати и цени.

# 434
Момичета, някъде назад сигурно е ставало въпрос, но ако имате малко време ще ви бъда благодарна да споделите къде има магазини за велосипеди на сносни цени(може и втора употреба). Търся за възрастен човек - т.нар. градски колелета. На търговиите бяхме, но ми се виждат скъпи, а може и аз да не съм съвсем в течение.
Ако не е късно за велосипедите - на изхода на града преди Труд в един автосалон има и много колела.Така като ги видях бяха градски тип, не спортни, имаше и детски.Автосалонът беше нещо от сорта на Виктория или нещо подобно Peace

Много благодаря!!! Нямахме възможност да стигнем дотам, но случайно попаднах на добри намаления на велосипеди в Баумакс Simple Smile Взехме оттам!

Общи условия

Активация на акаунт