Къде в Пловдив??? - 13

• 63 553
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Привет!
Къде мога да заявя,че се отказвам от парното???Ако има в Тракия...
Мерси!

Айде пак въпросчето...

# 406
преди години съм го правила на края на града, изхода от ален мак за магистралата, сградата на топлофикация
но сигурно има офис и във вашия квартал

# 407
  • Пловдив
Мои близки търсят обзаведен апартамент под наем. Приличен, на разумна цена.
Гарсониера лукс или двустаен, в смисъл да има отделна спалня.
Ако някой има нещо предвид, моля пишете ми на ЛС.

# 408
Момичета, имам следният въпрос - къде мога да намеря картини ... не търся на известни художници  ... съществува ли още пазарчето на Джумаята?

# 409
  • Пловдив
Момичета, имам следният въпрос - къде мога да намеря картини ... не търся на известни художници  ... съществува ли още пазарчето на Джумаята?

да,продават

# 410
Привет!
Къде мога да заявя,че се отказвам от парното???Ако има в Тракия...
Мерси!

Айде пак въпросчето...
http://www.evn-tp.bg/bg/kontakt/zentrale.asp

# 411
Здравейте Wink Пях писала в една друга тема, но от там ме пренасочиха тук и ще съм ви благодарна ако можете да помогнете.
Харесах си едни обувки на  Diesel от  Scandal в Mall-a, само че нямаха мой размер и исках да попитам дали има др място в Пловдив, където се продават обувки на Diesel, тъй като уж затворите магазините на центъра. Ще съм ви много признателна.
Обувки на Дизел имаше във Форума в Тракия в аутлета на 2-рия ет., купувала съм си оттам преди 1 год., но мисля, че и в момента имат.

# 412
Здравейте, Simple Smile

това моделче в розово, го има в Стил 99, те май имат магазини само в София, но имат и онлайн сайт, поръчвала съм си става лесно...
http://www.stil99.com/details.php?id=3&sub_id=33&m_id=6114

# 413
Привет на всички   bouquet
Изчетох цялата тема, много интересни и полезни неща се научават. Поздравления за оживлението във форума  Peace. Хубаво е че толкова бързо всеки въпрос си намира отговор.
Мен ме интересува дали има в Пловдив нещо от сорта "училищна борса" или нещо такова, където да отида и да напазарувам всичко за училище. Четох и постовете за ученическите раници. Общо взето останах с впечатление, че трябва да се търсят по книжарници основно. Така ли е?
А, и нещо друго- къде мога да купя подходящи за първият учебен ден дрешки (става въпрос за първолачка)? Не искам нищо много официално, но искам детето да се чувства по-така  Simple Smile

# 414
  • гр.Пловдив
Здравейте, искам да ви питам нещо, което малко не е за тук, но пак попада в графата Къде в Пловдив? Искам да си изследвам хормоните, всичко и една позната, при същия проблем отиде в Токуда в София и там и ги изследваха напълно - приеха я за един ден и там постоянно следене, стимулиране и така накрая и дадоха пълна картина на хормоните по часове. Може и да не се изразявам правилно, но идеята е такава. Та питането ми е в Пловдив има ли такова място - знаете ли, чували ли сте или ако не, къде да ида за да остана доволна.

# 415
  • Пловдив
Привет на всички   bouquet
Изчетох цялата тема, много интересни и полезни неща се научават. Поздравления за оживлението във форума  Peace. Хубаво е че толкова бързо всеки въпрос си намира отговор.
Мен ме интересува дали има в Пловдив нещо от сорта "училищна борса" или нещо такова, където да отида и да напазарувам всичко за училище. Четох и постовете за ученическите раници. Общо взето останах с впечатление, че трябва да се търсят по книжарници основно. Така ли е?
А, и нещо друго- къде мога да купя подходящи за първият учебен ден дрешки (става въпрос за първолачка)? Не искам нищо много официално, но искам детето да се чувства по-така  Simple Smile

Ами чакай до септември като пуснат в Метро учил.борса.Има и такава спец. брошурка за ученика и май са ОК цените!

# 416
  • Пловдив
Здравейте на всички изчетох каквото успях ама съм сравнително нова в форума и има още доста да почета
Имам едно въпросче :  "Къде в Пловдив мога да си изкарам снимки размери 10/15 или 13/18 на разумно цени?"

Благодаря предварително      bouquet

# 417
Здравейте! Приета съм студентка в Пловдив и си търся квартира. Знаете ли откъде да намеря обяви за квартири. Може би вестник или някакъв сайт?  Благодаря предварително!

# 418
  • Майничка
Здравейте! Приета съм студентка в Пловдив и си търся квартира. Знаете ли откъде да намеря обяви за квартири. Може би вестник или някакъв сайт?  Благодаря предварително!

Напоследък често минавам покрай МЕИ и ПУ и видях, че са налепили наоколо нова реколта листчета с обяви за наем.

# 419
  • Майничка
...А, и нещо друго- къде мога да купя подходящи за първият учебен ден дрешки (става въпрос за първолачка)? Не искам нищо много официално, но искам детето да се чувства по-така  Simple Smile

Сигурно ли е, че в училището ви няма още униформа? Да не ви сюрпризират на родителска в началото на септември?

Общи условия

Активация на акаунт