Къде в Пловдив??? - 13

• 62 633
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
момичета, какви са тези лентички /мрежички/  против насекоми и от къде се купуват...  Embarassed

# 541
Знам, че е коментирано, но кой най-качествено ще ми изпере холовата гарнитура. Имам информация само за Тепавица Рай
Присъединявам се към питането: търся фирма да изпере матрак вкъщи, нещо пробвано!

# 542
  • София
Ползваме услугите на Ведена за доставка на минерална вода.

За прането - фирма Румели - чисти ни офиса, почиства и по домовете.

# 543
Знам, че е коментирано, но кой най-качествено ще ми изпере холовата гарнитура. Имам информация само за Тепавица Рай
Присъединявам се към питането: търся фирма да изпере матрак вкъщи, нещо пробвано!

Преди години съм ползвала Асенко за пране на огромно заведение и съм била винаги доволна.
Но е било преди години.
Сега гледам че и моята гарнитура ще е скоро за пране, не че нещо, но е Натуци, без да снобарея, се чудя на кой в ръцете ще я оставя.

# 544
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Аз имам следния проблем - развалена ни е бравата на входната врата на блока и търся фирма, от която да купим нова брава, но и да я монтира. Моля препоръчайте ми, защото се много страхувам от некоректи фирми.
Благодаря ви.

# 545
  • Пловдив
А колко излиза горе-долу пране на холова гарнитура?
Питах една фирма и ми казаха 15 лв. матрак,3лв. на стол,а за холовата 20 лв., но само долната част,на която се сяда/възглавниците сама си ги пера/. Не е ли прекалено евтино?

# 546
за мокет пране професионално плащам 1,15 лв/кв м
за гарнитура двойно да е, пак толкова идва - 20 лв

# 547
Здравейте!
Моля ви да ми препоръчате АГ специалист с ехограф, който да преглежда на частно, по възможност жена?
Благодаря!

# 548
Здравейте!
Моля ви да ми препоръчате АГ специалист с ехограф, който да преглежда на частно, по възможност жена?
Благодаря!
Д-р Паскалева  Peace

# 549
Здравейте,
трябва ми спешно ателие за ремонт на куфари-карети.
Благодаря

# 550
  • София
Здравейте момичета!
Аз имам следния проблем - развалена ни е бравата на входната врата на блока и търся фирма, от която да купим нова брава, но и да я монтира. Моля препоръчайте ми, защото се много страхувам от некоректи фирми.
Благодаря ви.

На Практикер има ключарско ателие - миналата седмица ключаря монтира при нас брава, донеси си я с него. Може да провериш там.

# 551
  • Майничка
Здравейте,
трябва ми спешно ателие за ремонт на куфари-карети.
Благодаря

С конкретна информация не мога да помогна, но ти предлагам да попиташ в магазина на "Самсонайт" с/у Общината, по спомени те работеха с някого.

# 552
  • Пловдив
Здравейте, момичета!

Някоя от Вас скоро вадила ли си е паспорт, има ли много хора?

А международен паспорт за бебе - обикновена поръчка - в районното управление ли или само на Волга се издават?
И там ли има записвания и за колко време напред дават номер  ooooh!

# 553
Момичета здравейте   bouquet
Къде в Пловдив продават раници на испанската фирма BUSQUETS? Много съм им харесала нещата, и утре съм в Пловдив та се чудех, ако ги има някъде да отида да напазарувам за ученичката.
Благодаря предварително

# 554
  • Майничка
Момичета здравейте   bouquet
Къде в Пловдив продават раници на испанската фирма BUSQUETS? Много съм им харесала нещата, и утре съм в Пловдив та се чудех, ако ги има някъде да отида да напазарувам за ученичката.
Благодаря предварително

В книжарници Нанси - едната е на Хр.Ботев, като тръгнеш от Макдоналдс на ВСИ посока Военна болница, точно преди винарна "Бодила", другата е в пресечка на главната, от Джумаята посока Пешеходния мост, точно преди бившия Детмаг вляво.

Общи условия

Активация на акаунт