Къде в Пловдив??? - 13

• 62 734
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Момичета,препоръчайте ми ресторант в Стария град...
Скоро бях на сватба в Пълдин - има вътрешен двор с градина и маси, кухнята и обслужването бяха на ниво. Само не знам дали е подходящ за кръщене, за сватба беше Ок. Peace

# 526
  • Пловдив
Момичета,препоръчайте ми ресторант в Стария град за кръщене,да има двор за децата и кухнята да е добра.

П.с. - някой да има отзиви за Belle Ville

Хотел-ресторант Севън Хилс Peace
Там наистина е хубаво, но градината май не е много подходяща за деца, но аз отдавна не съм ходила, може да се е променило. Иначе всичко друго е ок  Peace

# 527
  • Пловдив
Благодаря на всички.   bouquet

# 528
  • Майничка
"Петър І" (бившата Резиденция) има малка зала с излаз на градина.
Друго готино местенце е "Клубът на научните работници", точно над входа на "Св.Богородица", за жегите е идеално, с неголяма, но затворена градинка. Мисля, че го държат същите хора, които стопанисват "Карузо".

# 529
  • Пловдив
Мерси,вчера обиколих всички заведения,които препоръчахте  Hug,запазих в Пълдин,стори ми се най подходящо за децата.

# 530
Здравейте,къде мога да намеря    Nesquik  banana  flavour   ?   Представлява жълта кутия с бананова пудра вътре или както казва дъщеря ми -бананово мляко .Взимала съм и ягодово,т.е. вътре пудрата е ягодова.Доскоро ги взимах от Метро,Била - по-големите магазини,а сега никъде не откривам.Дъщеря ми много плаче за това мляко,дано някой го е виждал. И Благодаря!  bouquet

Последна редакция: чт, 05 авг 2010, 09:48 от mama na batko i bebe

# 531
  • Пловдив
Момичета, знаете ли диструбутор на Biozin за Пловдив. Може и ЛС да ми пусне  някой, ако знае!

# 532
  • Пловдив
Скоро ще правим кръщене на дъщеря ми и искам да бъде с бяла рокля. Виждали ли сте някъде подходящи за повода рокли за 2,5 годишно момиче( да не е ежедневна, а да е малко по-стилна). В тези горещини не ми се разкарва напразно по магазините.
 Търсим също и бели сандалки номер 24-25 и хубава хавлийка, но това май е по-малкия проблем.
 Знам, че тези неща се купуват от кръстника, но не искам да го ангажирам с това и е по-добре сама да ги избера.

Вчера вечерта купихме рокля от Мол-а, така че този проблем се реши много бързо. Simple Smile

# 533
"""""""""""""""""""""А за знамената, ще пратя домоуправителя ни - правихме ремонт на входа , сложихме домофонна система и контрол на достъпа и решихме да забием и знамето на бЪЛГАРИЯ ."""""""
Би ли споделила повече за домофонната система-коя е фирмата и колко ви излезе това удоволствие?
На нашия вход също му предстои ремонт;)

# 534
Не знам дали е редно да пиша фирмата, да не изглежда като реклама .
Цялото удоволствие
Домофонна система + контрол на достъп - 1780,00 лв.
С две години гаранция мисля, че е техниката .

Като цената на един чип за достъп е 6,50 лв.
Но можеш да влизаш и с персонална парола  / за всеки апартамент е различна /

Много сме доволни .

# 535
  • Пловдив
Препоръчайте фирма за доставка на минерална вода в офиса.
Шефът иска да сменим доставчика и трябва да намеря друг... newsm78

# 536
Не знам дали е редно да пиша фирмата, да не изглежда като реклама .
Цялото удоволствие
Домофонна система + контрол на достъп - 1780,00 лв.
С две години гаранция мисля, че е техниката .

Като цената на един чип за достъп е 6,50 лв.
Но можеш да влизаш и с персонална парола  / за всеки апартамент е различна /

Много сме доволни .
Благодаря много-свързах се с тях

# 537

Ние ползваме Живена вкъщи и сме доволни. Доставят я в предварително уговорен час(и го спазват), качват я догоре винаги. Нямам забележки.

# 538
Знам, че е коментирано, но кой най-качествено ще ми изпере холовата гарнитура. Имам информация само за Тепавица Рай

# 539
  • до Пловдив

ние ползваме Аква дом и сме доволни много понеже при тях имат от всичките марки вода и сме много доволни. ако искаш пиши на лс да ти дам тел

Общи условия

Активация на акаунт