Къде в Пловдив??? - 13

• 62 979
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
Друга голяма фирма за щори е Колори..но лични впечатления за тях не мога да изкажа...е, освен че разбрах, че не са наясно къде се намира град Смолян, както и Пампорово ooooh!

# 181
Момичета, има ли някой, опит с друга фирма за външни ролетни щори освен Теолино пласт. В голямото помещение са ни оттам ама те бая вдигнали цените и исках да проверя и в другите фирми как са нещата ...

Аз съм доволна от Ролпласт,но сме слагали щорите преди 2 години и сега незнам как са като цени, иначе като качество и обслужване нямам забележки  Peace

# 182
Благодаря момичета ... утре ще звънна в Ролпласт, добре че ме подсетихте.
Иначе за Солис - и аз съм на мнение : Не благодаря ... и на нас ни объркаха една поръчка в стария апартамент, пък и колко чакахме за едни обикновени вътр. щори.
Колори мисля, че не предлагат такъв тип щори ... скоро бях да питам за сенник и в каталога им като се разгледах днес не видях изобщо да има ролетни щори.

Stef, досега все съм поръчвала торти в Неделя - и двата пъти бяха точно като на снимката в сайта им. Само първият път имахме едни разправии по отношение на липсата на кутия за нестандартен размер торта - единичката - но както някой беше писал при тях от имейли файда няма. Това, че вече можеш да си избираш пълнежа донякъде е добре ... ще видим скоро ...  Grinning

# 183
  • гр.Пловдив
Ухххх помагайте, че акнето пак ме е налегнало яко, макар и на дърти години и търся дерматолог или някой около Четвъртък пазара някъде, че ми е най-удобно

# 184
  • Лондон/Пловдив
Аз съм работила в Неделя и избора за пълнеж беше като на бялата Неделя и като на Плодовата пита (млечен крем) втория пълнеж е подходящ за деца защото е без какао блат и бял млечен крем .  Това беше преди 2 години така тогава поръчах и на малкия тортата за 1 РД . Единствено цените са доста високи незнам дали са оправдани нямам голяма база за сравнение . Аз имам малко особен вкус обичам торта с крем и ягоди   Mr. Green другото не ми допада .

# 185
Някой с инфо и впечателния за учител по китара за дете?   bouquet

# 186
Спешна питанка- търся водорасли / нори в района на центъра ? Някъде около Отец Паисии ми се върти в главта че имаше здравословен магазин ?

# 187
  • Пловдив
Спешна питанка- търся водорасли / нори в района на центъра ? Някъде около Отец Паисии ми се върти в главта че имаше здравословен магазин ?

http://www.bgmaps.com/map.aspx?city=plovdiv&tip=1&lang=bg

дано да не е затворил

# 188

http://www.bgmaps.com/map.aspx?city=plovdiv&tip=1&lang=bg

дано да не е затворил

Къде е точно там ? Не мога да се сетя за такъв магазин в този район- между Общината, Хемингуей,Макдоналдс-а ?

# 189
Креми,на "Д-р Вълкович"/пресечката на "Отец Паисий",дето излиза на стълбите за Тон Бонбон-а/,до "Белия паяк"/кръчмата/ е много зареден магазина....предполагам,че имат и ти е удобно./незнам дали не става въпрос за същия,в линка по долу,но при мен не се отваря/

# 190
Креми,на "Д-р Вълкович"/пресечката на "Отец Паисий",дето излиза на стълбите за Тон Бонбон-а/,до "Белия паяк"/кръчмата/ е много зареден магазина....предполагам,че имат и ти е удобно./незнам дали не става въпрос за същия,в линка по долу,но при мен не се отваря/

Любе, мерси, бяхме там и нямат нори.

# 191
Странно... и аз купувам нори от години от този магазин  Crazy

# 192
Странно... и аз купувам нори от години от този магазин  Crazy

Възможно е, но тази сутрин нямаше това, което ми трябва

# 193
  • Пловдив
до "Белия паяк"/кръчмата/

да,този магазин имах предвид
но явно вече си ходила там

# 194
  • София
Момичета, извинете за невежеството, но какво правите с тези водорасли?

Общи условия

Активация на акаунт