Къде в Пловдив??? - 13

• 62 987
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
Понеже гледам, че дискутирате щори, доволни сме от фирма Еридан

# 211
Момичета,спешно ми трябва магазин на DOMO- преди имаше в Кауфланд,но вече е затворен.Скоро гледах,че са го преместили някъде,но уви- не помня къде точно го видях  Embarassed .
Мерси!  Simple Smile

# 212
Тези покривки май се наричаха шалте Blush
Ето моето предложение:
http://www.bibtex-plovdiv.com/aboutus.php

Дано има такива готови.

# 213
Понеже гледам, че дискутирате щори, доволни сме от фирма Еридан

За алуминиеви външни ролетни ли става въпрос ... т.е имаш опит?

# 214
  • Пловдив
Някой с инфо и впечателния за учител по китара за дете?   bouquet

http://whitegreenred.com/nmc.html

Благодаря! А кого ще ми препоръчаш от центъра за 4 годишно  дете newsm78

Нямам преки впечатления, но разбрах от интересуващи се от тази тематика, че е много добра школата като цяло.

# 215
  • Пловдив
Момичета,спешно ми трябва магазин на DOMO- преди имаше в Кауфланд,но вече е затворен.Скоро гледах,че са го преместили някъде,но уви- не помня къде точно го видях  Embarassed .
Мерси!  Simple Smile
В Пловдив не знам къде са го преместили, но в Асеновград още в началото като влизаш от Пловдив от лявата страна почти срещу Сани има магазини и на единия рекламата е Домо. Дано съм била полезна.

Аз преди време питах за ремонт на външни ролетни щори. Ползвах услугите на Идеал - много съм доволна. Момчетата си свършиха чудесно работата  и при това точно и чисто. Офисът им е на Събота пазара по диагонал на входа на поликлиниката. А и друго - дойдоха на следващия ден , в който говорихме, а другите големи фирми ме пращаха за след 20-30 дни да чакам. Wink

# 216
Момичета, препоръчайте ми магазин, в който мога да намеря по-стилни и изчистени предмети за декорация- нещо като много високи вази или подобни съдове. Спешно ми е, цените не ме интересуват.

# 217
Момичета, препоръчайте ми магазин, в който мога да намеря по-стилни и изчистени предмети за декорация- нещо като много високи вази или подобни съдове. Спешно ми е, цените не ме интересуват.

Интересни решения има в Мол Галерия на първия етаж и в Джъмбо.В Мола не помня как се казваше магазина, имат хавлии , спално бельо и всякакви аксесоари за хола и кухнята.Много красиви неща имаше. Високи вази в Джъмбо имаше доста, там дори и самата декорация можеш да си купиш, има много видове.

# 218

можеш да провериш и в Стил Декор, както и на първия етаж на Галеро, макар че там зареждат от Стил Декор, но има и някои по-различни неща
не знам каква ти е представата за много изчистено, провери все пак

# 219
Къде се намира Галеро? СтилДекор са го преместили и вчера се опитвах да го открия, но не успях да го намеря. Утре ще пробвам пак.
Благодаря Hug!

# 220
  • ПЛОВДИВ
Галеро се намира на ул. "Екзарх Йосиф" № 16 (пресечка на Иван Вазов).

# 221
Като разбереш къде е Стил Декор, моля те напиши, аз много ги уважавам тях
то вече без Бюти Хоум, без Стил Декор, какво ли е следващо не знам... ако трябва сега да се прави къща ще е трудно, върнаха ни 10 години назад.

# 222
  • Майничка
Този адрес намерих за "Стил Декор". Предполагам, че е на Карловско шосе, някъде около старото АПК Тракия, на последна спирка на единицата.

# 223
Това са посочили като адрес, но не успях да намеря нищо подобно в района.
А от 01.08 отварят новия салон малко преди Метро( беше някакъв италиански магазин там).Има големи табели.

# 224
Мерси!  Simple Smile

Уреди на ДОМО купувахме от Техномаркет в МОЛ Пловдив

Общи условия

Активация на акаунт