До СЕПТЕМВРИ време не остана,бебчо да си гушне мама !

• 23 288
  • 709
  •   1
Отговори
# 480
Аз се олях с дрешките първия път. Синът ми имаше огромно количество бебешки дрехи и понеже нямаше как да ги износи, някои комплектчета съм му ги обличала само по веднъж, колкото да го снимам с тях  Crazy. Втория път купувах всичко наполовина, хем че за момиченце има къде-къде по-изкушаващи моделчета  Wink Но човек трябва да си мине през някои неща, щом има мерак - това е.

# 481
То затова има най- различни марки и модели на пазара, за да отговорят на различните потребности.   Naughty

# 482
Много ми харесва и идеята за носене на бебето в кунгуру или слинг и смятам да го правим по-често. Но ми се иска и по-опитни мами да си кажат мнението за това дали им е било удобно и кои са по-удобните марки или модели  Hug

# 483
isito5,( добре си дошла) благодаря за глас- а .Ти успешно успя да се регистрираш за голямата награда ,ставайки десета  hahaha
Хайде ,момичета , станета 10-ти пореден и се борете за тази така изкушаваща награда  Joy

Всъщност количката е единственото нещо,на което аз държах. Нито ми пукаше какво ще е креватчето, нито коритото,което още не съм избрала  Mr. Green) ,нито дрехите - нищо ,изобщо не ми пука.НООО, за количката - ела да видиш - едни дилеми,едно чудене , не си е работа  #Crazy

# 484
fata morgana  първият път почти не използвах кенгуруто, защото в началото ме беше страх да го поставя в него - тежестта му падаше на дупето и се страхувах за гръбнака му, а когато порастна вече много ми тежеше. Чудя с в такъв случай - слингът трябва да е удачен защото може и легнало да се поставя   newsm78

# 485
на мен кенгуруто не ми беше удобно - заболяваше ме гърба. сега ще пробвам със слинг.

# 486
gala9 надявам се голямата награда да е септември  Simple Smile и с право избираш и оглеждаш. Количката трябва да е удобна и за бебето и за теб.

# 487
Е, татковците имат по-здрави гърбове, пък и да усетят и те малко какво е да носиш човечето...  Wink

# 488
Момичета много интересна тема сте подхванали за количките.
аз също съм на мнение че 1000лв за количка са доста. затова след адското проучване стигнах до извода за хаука. струва 440лв (с 4% намаление) не е тежка по малко от 10кг е а е комбинирана. лятното има пълно легнало което мен най много ме вълнуваше. лесно се бута и все пак е немска.

Относно бертонитата всеки с който съм говорила категорично не ми препоръчват който и да е модел комбинирана на бертони. колелата се скапвали на 5 тия месец  плата много бързо се износвал, и са доста тежички.

абе не знам.. както казвате бебо не го интересува колко струва количката и ква марка е.
Моя приятелка си изглледа 2 те си деца в Маг Принцес и после я подари на едно нуждаещо се семейсво които вече 3 месеца я ползват постоянно..
така че не винаги най-скъпото е най-хубаво.

Относно матрачетата? инате ли идея кои са хубави? препоръчаха ми на нани с кокос зимен и летен струва 75лв

мнения?

# 489
  • София
fata morgana, на мен и кенгуруто и слингът не ми бяха удобни, затова почти не съм ги ползвала. Основно мъжът ми я разнасяше така, като се наложи. Но явно си е до човек, защото сега дадох слинга да го пробва една приятелка, която роди преди месец, и тя е очарована от него. Друга моя приятелка пък само в кенгуру извеждаше сина си, който никак не беше от леките. Затова е най-добре ако има къде да пробваш за ден-два и двата варианта и така да решиш.  
Гала, сега като те чета с тези терзания относно количката, виждам себе си преди 2,5 г. Избирах я толкова дълго, изчетох всички теми за колички, обиколихме де що има бебешки магазини, за да пробвам какви ли не марки и модели. Чак после мъжът ми се майтапеше с мен, че той по-лесно избрал новата ни кола, отколкото аз количката. Та аз тогава в крайна сметка реших да купя една по-евтина количка, която да ползвам зимата и след това да взема по-хубава и скъпа лятна, която всъщност се ползва по-дълго време. Зимния ми вариант беше Кенгуру Виктория, която бутах 6 мес. и след това дадох на моя приятелка, която я ползва 1 год. Изобщо не е мръднала, само леко е изсветляла и мисля с нея да карам отново до пролетта. Виж за лятната се изръсих повече от 600 лв, но изобщо не съжелявам. Не едно, а още 3 бебета може да изкарат с нея.

# 490
Добър вечер и от мен,вече гроги  Tired .Сутринта ходих та си плаштах държавния изпит,който ще е на 14 този месец  Shocked .След това на кафе и от обяд до късно вечерта в апартамента за да довършваме ремонта и се скапах !
isito5,добре дошла и от мен,но утре ще те впиша,че ще лягам,много съм изморена  Tired !   bouquet
Гала9,с две ръце съм за Дарина,моя мъж иска Диана,ако е момиче,а аз Дарина,борбата ще е голяма,За момче аз съм за Мартин,той за Кристиян  ooooh! ,каква ще я мислим незнам  Mr. Green !
Утре сутринта сме на преглед,стискайте ни палчета  Heart Eyes  Hug !
Лека Вечер   bouquet  Hug  Heart Eyes !

# 491
Ох с тези колички голяма дискусия  Laughing Ясно е, че на всеки му харесва различна, а и всеки има различни нужди, потребности, изисквания и очаквания към количките си....На мен например ми е много важно да е здрава и проходима, ще я бутам доста по офроад Wink а в същото време не ме интересува колко е тежка, няма да я нося и вдигам, не ми трябва и да се сгъва и да е малка....така че има за всеки каквото му трябва Wink Освен това не мисля да купувам друга за лятна...и така избрала съм си такава, отговаряща на всичките ми изисквания, доколкото може....и всеки си избира на тоя принцип.

# 492

Да бе да, беше , преди много години, от поне 3 се прави изцяло в Китай и от тогава мнооого им падна качеството.
isito5, ама много па си прозорлива бре  Mr. Green ( не издавай ,дее)
vesy_evi, ти ако знаеш колко ти завиждам - влюбена съм в това http://www.kasida.bg/bebeshka-kolichka-xlander-xa-arctic-76-1502.html, обаче тежи не ти е работа ,а всеки ден по 20 пъти в багажника и обратно - аааа мерси.

# 493
LITA_, преди няколко дни в темата и аз питах за матрачетата. Основните два препоръчани ми варианта, между които се колебая са комбиниран пяна и кокос или доста по-скъпия на Магнифлекс.

# 494
На каката матрачето е пяна и кокос след нея още 2 деца спяха на него - не е мръднал.

Общи условия

Активация на акаунт