До СЕПТЕМВРИ време не остана,бебчо да си гушне мама !

• 23 269
  • 709
  •   1
Отговори
# 600
  • у нас
"диагнозата " е бременност hahaha
майтапа настрани и за мен е малко неразбираемо, защото е пристъпно и доста драматично състояние Confused, но не е като при астма. Там лесно поемаш но не можеш да издишаш, докато тук - точно както си го описала поемаш, но имаш чувството че не стига до белия дроб Confused
 добре че е за минути ooooh! случва ми се вече 2-3 пъти и обикновено е в задушно помещение и влажен въздух.... за съжаление не мога да дам точен отговор Confused

# 601
  • София
Ох олекна ми ,бебка взе да ме побутва лекичко,  Grinning не го беше правила сигурно от сутринта.Danna_2010 аз също получавах в началото на бременноста подобни пристъпи ,които пък ме водеха до нервна криза от паника.Единственото нещо ,което ми помагаше беше ментова бонбонка да смуча.

# 602
Момичета пуснах анкета със заглавията пак от минялия път,.ако има нови предложения ще ги добавя  Hug !
Моля,всички мами,на които има нещо да се корегира,години,дати или нещо такова да ми пишат на лични,а и имаше нова мама  newsm78 .За новата тема всичко да оправя,защото 2 седмици съм малко разсеяна,но с този изпит и ремонта,нямам сили да помня вече всичко  #Crazy .Извинявам се много  Hug Hug Hug!
Ембер,ше се видим как ,нека ми мине изпита и съм свободна,
Момичета да си изберем вече мами вестителки искате ли?Които да могат да остават телефони,на който да пращаме смс-и от родилното като се родят бебчетата,да се информирам е всички  Mr. Green !А другото предложение ми е да направя и един профил септемвриики2010 с парола като на албумите ни и да пускам темите с този профил,за да може всеки да влиза и да корегира,ако има нещо за дооправяне,ако изчезна  Mr. Green !Чакам мнения и предложения!  Mr. Green  Hug
Целувки   love001  love001  love001

# 603
  • София
Здравейте!
Аз рядко се включвам но все пак с добри новини искам само Simple Smile
Ние сме добре утре съм на тонове и консултация да видим калпазанките колко са порастнали Heart Eyes Heart Eyes
Аз също щях да предложа за вестителки да избереме вече няой,че другия месец ще се започне бавно и славно Heart Eyes Hug
Аз съм ЗА кандидат вестител и ако ви допада нека бъда една от тях :
Не съм била от 2007 и ще съм много щастлива да споделям с вас тези новинки! Heart Eyes Hug

# 604
Две предложения за заглавия от мен, които ми хрумнаха току що:
" Чакат с радост мама и татко СЕПТЕМВРИ да гушнат бебенце сладко" и
" Бебчо в корема се премята, СЕПТЕМВРИЙКА дни до термина отмята".

# 605
  • София
Ейй... страхотни заглавия!  bouquet Hug

# 606
" Бебчо в корема се премята, СЕПТЕМВРИЙКА дни до термина отмята". Ех че е хубаво и вярноооо! аз съм ЗА това заглавие, То най-приляга на състоянието ни.

Ulia    bouquet   bouquet    bouquet  newsm74  newsm74  Hands Thumbsup  Hands Thumbsup

# 607
  • София
akspet, честита годишнина! Много любов и топлина ви желая! newsm51
А догодина любимият да те изненада с романтична вечеря, но на едно такова място с море, плаж и палми:

Beb4o_fb, стискам палци всичко с малчо да е наред!  Praynig
deskutu Сияна е страхотно име! Peace Значението му е "да сияе от хубост или от радост, красива, прекрасна, сияйна". Симона също е много хубаво, но в последните години стана доста популярно.
E.L. честита количка!  GrinningРадвам се че ти е харесала. А колко ти излезе, ако не е тайна? И наистина, въпреки малките гуми, вози страхотно. Аз дори и на Витоша съм нямала проблеми да я бутам. А за надписите - и моите си отидоха бързо, бързо, ама това не е толкова важно. Моята обаче е червена и за момченце нещо май не ми се връзва. Но толкова си я харесвам, че не ми се сменя с друга.
Danielkka, идеята за профил на септемврийки2010 е супер.  PeaceВ другата ми отчетна тема точно така направихме и е много удобно. 
Относно мърдането на бебчовците, аз пък имам обратния проблем. Моя е толкова активен, че просто не ми дава мира. Денем, нощем, не се спира. Ако е толкова буен и като се роди, направо не ми се мисли. Е, кака му хич не беше от кротките и лесни бебета, явно и сега с младежа ще е така.  Grinning

# 608
  • София
Здравейте, момичета! Аз се връщам от педикюр и маникюр - да се поразкрася малко, а и да се разсея.
Aksept, честита ви годишнина! Пожелавам ви още дълги години щастлив семеен живот, изпълнен с любов, разбирателство, уважение и детски смях  bouquet
Grix, Bultins, Ember, Danielkka,*Мирка*, благодаря ви за топлите и окуражаващи думи - знам, че всичко с малчо ще е наред, но не мога да не се притеснявам.
Tommelise, браво на теб smile3501 Още мааааалко ти остана - стискай зъби.
Bultins, аз си използвах бейбифоните доста пълноценно и дълго време - апартаментът ни е така разположен, че когато съм в хола надали ще чуя бебчо от спалнята, пътувахме често и те ми свършиха страхотна работа. Много по-спокойна съм, когато са включени, още повече че моето вече порастнало бебе беше от неспящите и се будеше през 15 минути...

# 609
*Мирка* - количката с чанта и дъждобран + столчето с дъждобран = 250лв. без пари направо  Laughing
А за червеният цвят на количките - аз противно на общоприетото мнение мисля, че е по-подходящ за момченце отколкото за момиченце. Прекалено агресивен цвят е за малко момиченце. А и розови дрешки и червена количка малко ми е прекалено като комбинация. Но всеки си има собствен вкус, на мен ми дай неутрални тонове - черни, сиви, бежави колички... Crazy

# 610
От този профил ще пусна следващата тема  Peace !Паролата е както новата на албума  Peace !
п.с. Danielkka  Mr. Green

# 611
  • София
beb4o_fb , а каква марка е твоят бейбифон, явно си доволна от обхвата, аз най- вече го искам като пътуваме, че почти всяка седмица сме все на някъде и мисля, че ще ми е удобно....гледам, че някои мами дори си оставят децата да спят в стаите, а те са на басейна примерно....имам предвид като сме на почивка...

# 612
  • София
Bultins, моят е на Бебе комфорт, но е с малък обхват - когато го купувахме не знаехме какво точно търсим... Скоро подарихме на наша колежка - по нейно желание беше Philips. Доколкото знам има бейбифони с обхват 300-400 м, може би и повече - те ще са най-удачни за теб. Ние имаме и опция за мелодийки и нощна лампа, но не съм ги използвала. Най-добре е да отидеш до някой голям магазин - Бейби Мол, Малечко, Пигис Хауз например и да попиташ. Мои приятелки си купиха от Премаман и са много доволни.... Знам, че някои имат и опция да показват температурата в стаята - мисля, че това е хубаво, поне за мен щеше да е, но нямам термометър, вграден в бейбифона...

# 613
И аз съм в апартамент и няма кой знае колко да ми трябва този бейби фон от тази гледна точка , обаче това ще е една от първите покупки, защото като изляза да разходя помияра за 5 минути и няма да ми е спокойно. спряла съм се на два и не мога да реша  Mr. Green ( нищо ново за мен)  

http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=4306
http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=5908

ей тез двата.

# 614
  • София
Аз също съм в апартамент и бях си купила на Бертони съвсем обикновен за има няма 50 лв и бях супер доволна! Една приятелка си купи пък от магазините на ТСМ видеобебефон за 100 ина лв и да ви кажа страхотно нещо си и беше та сега ще и го приватизирам! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт