До СЕПТЕМВРИ време не остана,бебчо да си гушне мама !

• 23 269
  • 709
  •   1
Отговори
# 615
Tommelise, направо ти се чудя как издържаш. Аз съм толкова разсеяна , че и два реда не мога да запомня.  smile3501

Aksept , пожелавам ви много щастие , дълъг семеен живот и с всяка изминала година да се обичате все повече .

За бебефоните не мога много да кажа , защото аз не го използвах кой знае колко, но пък куп хора са доволни от тях. Подсетихте ме ,че трябва да си го взема от кумичката.Аз с Кики го използвах само зимните месеци , когато се затваряха вратите на всякъде и като пътувахме , но си е необходимост при всички положения.

И аз вчера бях на ЖК и всичко си ни е наред . Върви с 2 , 5 седмици напред- отговаря на 32-33 седмица, даже по едни размери май на гръбнака на 34 седмица. Вече съм се настроила за края на август, не ми се чака септември. Дано доки е прав като казва , че няма да дочакам септември.

Миналата седмица и аз не усещах бебо около два дни. Какво ли не правих -пиех студени сокове , натисках си корема, лежах на всички страни и не се размърда. Мислех да се обадя на доки ,но се стърпях. Сега си го усещам честичко.

А за малко щях да забравя да се похваля- бебо се е обърнал главично. Дано така да си остане до края.

Чао от мен . Отивам и аз нещо да отметна от домакинските ми задължения. А толкова ме мързи....................

# 616
Една приятелка си купи пък от магазините на ТСМ видеобебефон за 100 ина лв и да ви кажа страхотно нещо си и беше та сега ще и го приватизирам! Laughing
И аз имам на ТСМ много ми беше удобен и го ползвах и после, когато детето порасна. Като отидеше сама в стаята да си играех имах възможност да я шпионирам какво прави, за да не се нарани.
Tommelise - чудесно! БРаво на теб   bouquet
Aksept - Честито! МНого любов и щастие ти пожелавам   bouquet
E.L. - количката е страхотна, със здраве да си я бутате!   bouquet

# 617
Здравейте и от мен!

Не съм влизала от няколко дни и не мога да ви изчета -
толкова много сте изписали - ОТНОВО!  Grinning

Akspet, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!
Много любов и разбирателство ви желая!    bouquet

Tommelise, ти си нашата гордост - и преди време ти го бях казала същото!
УСПЕХ и на теб и на Даниелка на 14-ти, сигурна съм, че и този път ще се справите чудесно!  Hug

# 618
Здравейте мами, аз днес толкова работа в офиса че сега като отворих не мога да изчета всичко!  ooooh!

Tommelise - Браво за изпита, само така и за напред! newsm68

Akspet - Честита годишнина   bouquet

Danna_2010 - И аз преди време имах такъв задух и ходих при личната лекарка, оказа се че било липса на Магнезии!

Butlins - за бебефони не знам дали ще ми трябва или не (нали ми е за първи път), но преди месец някъде си поръчах един комплект заради стерилизатора и той включваше и бебефон, така че аз имам ... ама колко ще го ползвам още не знам, все пак сме в апартамент и мисля че не е толкова нужен!

# 619
Момичета, пропуснах да ви питам нещо.

На 9 юли /петък/ от 10.30 ч. в ЦУМ ще има лекция за кърменето,
някоя от вас смята ли да ходи?

Сякаш Фъстъчка беше споменала нещо, но не си спомням  Embarassed

# 620
Аз много искам да ходя на всякакви лекции що има, ама тоя работа моята, изпускам всичко, само веднъж да изляза болничен ....  #Cussing out

# 621
  • София
Привет, днес май не съм влизала.

Хемоглобина ми е 108 и пак почвам желязото - Сорбифер Дурулес пия.

Честита Годишнина на Акспет!!! Да сте все така влюбени!

За бебефоните: на нас ни е нужен защото сме в голям апартамент и стаите са доста отдалечени. Помолих братовчед ми за един видеобебефон, те имат два, защото са с близнаци, та се надявам на него.

Да попитам, някой ще ходи ли на лекцията за кърменето в ЦУМ, че да се видим...

Сякаш Фъстъчка беше споменала нещо, но не си спомням  Embarassed

Изпревари ме... там съм,ако ще ходиш...

# 622
  • София
Момичета, пропуснах да ви питам нещо.

На 9 юли /петък/ от 10.30 ч. в ЦУМ ще има лекция за кърменето,
някоя от вас смята ли да ходи?

Сякаш Фъстъчка беше споменала нещо, но не си спомням  Embarassed

С най-голямо удоволствие бих отишла , но съм на работа  Sad ,ще чакам да разказвате  Wink .Теми относно кърменето много живо ме интересуват .Искам всичко да науча на теория още от сега Laughing пък да видим после как ще се оправям  Laughing .

# 623
akspet, честита ви годишнина   bouquet! Много обич и прекрасни мигове ви желая!

grix, ами разгледах и Ерго-то малко, но то пък е по-скъпо, а не знам изобщо как ще ни потръгне с носенето. Но казват, че то пък може да се използва и до по-късно, докато шала е за първите месеци, след това ставало вече неудобно. Но аз мисля, че точно първите месеци ще се носим много повече, така че май клоня към него. Прочетох, че и Ерго-то е трудно, докато свикнеш точно как най-удобно да поставяш бебето, но то и с шала е така. Аз точно снощи гледах шаловете в Амазон (Moby Wraps са най-купуваните), още малко ще проуча и ще взимам, пък после ще споделяме отзиви.
E.L., ти вярно, че казваше преди за слинга с халки. Ами значи от теб ще чакаме отзиви за него за по-дълга употреба, ако ще го ползвате.

Danna_2010, преживяването трябва да е било много страшно  Sad. Добре, че сега имаш лекарство под ръка, ако случайно пак се случи, защото е плашещо наистина.

# 624
akspet, честита годишнина!
Tommelise, поздравления! Твоето мъниче като се роди трябва направо диплома да му връчат  umnikuu
E.L., честито за количката. Това на снимките вашата детска ли е? Много е готина  newsm76
Бебефон не мисля да купувам. Ние сме с малък апартамент и всичко си се чува.
Слинг с халки ще си шия. Купила съм си плат и халки и само чакам да изляза в отпуск за да го ушия. То не че отнема много време, ама вечер откровено си ме домързява  Blush

# 625

E.L., честито за количката. Това на снимките вашата детска ли е? Много е готина  newsm76

мерси, ама само ако знаеш колко е разхвърляна.... ooooh! а пък като станат 2 броя фурии не знам... Joy

за бебефоните - имам обикновен на чиполино и ми вършеше страхотна работа , до момента в който в блока са навъдиха още 5-6 бебета и почнах явно да хващам и техните честоти - лудница, все някой ревеше и аз през 5 мин скачах да проверявам пък мойто кротко си спи... в крайна сметка го държах основно изключен. и честотите на такситата хващат понякога  Laughing

# 626
  • София
Здравейте мами,

Много отдавна не съм писала, но ви следя и се вълнувам наравно с вас.
Споделям - шепи с хапчета, ниско желязо и хемоглобин ... и оставащи 15 дни до майчинството. Мрън, поне да си кажа неволите. Crossing Arms
Вчера бях на козметик, на три пъти ми става лошо. Това с лежането по гръб е просто мисия невъзможна. Козметичката и тя милата, се препоти ... Но, малко остана, инак жегите грам не ме тормозя - то пък къде ли са и тез жеги де.
А и още нещо - от два-три месеца ми заглъхваше ухото, най-накрая отидох на УНГ - по време на бременност много често се възпалявала лигавицата на носа, та оттам и глъхнещото ми ухо. Много е дразнещо и некомфортно, но ще го преживея. Докторката каза бонбонки и Стеримар за пръскане.

Понапазарували сте добре. Браво за успешните покупки.
За бебефоните - наистина преценете - необходими ли са ви в апартаментите ... аз съм в къща и едно време не мърдах без уреда по етажите или двора.
Е.L., чудна е количката. Да живей Продавалника. И мойта я взех оттам, довечера ще кача снимките. Собствениците й бяха от Северна България, и един хубав ден имаха път към София и ми я докараха хората. Живи и здрави да са! Има все още читави и сърцати хора.
Понапазарила съм дрешки повечко, май ... Laughing, ама такива красоти има за девойки ... Може и в повечко да дойдат, но по-добре да има, че току виж ни лято има, или септември захладнее - какво ще правим ... Е, ще оживеем, ама аз да си взема.
Останаха ми само дребни козметики, ножички, гребенчета и подобни щуротии. Но нека и следващите седмици да има какво да взимам ... Laughing

# 627
Здравейте и от мен.
Днес и аз посетих магазинчето в малкия ЦУМ и се снабдих с две нощнички с жирафчета. Малко се разочаровах, че има само сивички, но са хубави. Представете си само, направо сме като с униформи с тях. Групата на септемврийките със сивите нощички  Laughing

# 628
  • София
Аз съм изпуснала какви са тежи нощнички?  Grinning

# 629

ей тез
е те не са еднакви всички ,но са подобни. както Щица писа, техните са с копчета,но са почти еднакви.

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 20:21 от gala9

Общи условия

Активация на акаунт