До СЕПТЕМВРИ време не остана,бебчо да си гушне мама !

• 23 288
  • 709
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Tommelise, само така - на следващия изпит да ги разбиеш Grinning

# 256
Gala9 Разбирам притесненията ти относно лекаря, аз също бях така. Сега научих за един лекар, който отговаря на изискванията ми, но още не съм говорила с него. Въпреки това се поуспокоих, а и си казах, е... каквото се случи... Трябва да осъзнаеш, че колкото и да ни се иска, не можем да контролираме всичко. Понякога нещата просто се случват, можем да се опитаме да им повлияем, но никога напълно. А и при деликатен процес като раждането трябва да сме психически готови за всякакви вероятности. Стискам палци да намериш лекар, на който да можеш да се довериш! Но най-важно, вярвай че ще имаш възможно най-доброто раждане!

И аз да си кажа тук моята болка, от една страна казват, че имам тесен таз, а бебчето може и да е големичко, ако се е метнало на моя род. Освен това, при последния преглед беше седалищно, и ми дава нови поводи за притеснение. Ако попадна на по-'радикален' лекар, вероятността да настоява за секцио е голяма. Аз искам нормално раждане и да не ми слагат окситоцин... изобщо, и аз си имам чуденки и притеснения като теб, и те разбирам отлично. Но все пак, нека запазим оптимизма си, ако се шашкаме само ще стресираме бебчо, нали?  Hug

# 257
  • у нас
Tommelise, само така - на следващия изпит да ги разбиеш Grinning

ааааа тук е те да не ме разбият ooooh! материята е суха, зубрашка и мнооого не разбираема ooooh! с различна терминология и най-различни синдроми Confused и имам 5 дни Joy, което е крайно не достатъчно Tired и вече съм доста уморена, само се почесвам Crazy

# 258
Момичета, не съм чела от два, три дни, но много моля за помощ- знам че Фастум Гел не може да се ползва докато сме бременни, с какво мога да го заменя. Така ми е схваната едната плешка отзад, че ми се реве, като магарица  Cry Предполагам през ноща съм спала отвита. Обаче болкта пълзи надолу и по ръката и нагоре към врата. Заради това от сутринта съм като кисела краставица, чак аз не се трая. Хич не се харесвам такава, ама ...  Sad

# 259
  • Eemnes, NL
Имате някаква грешка - бяла лястовичка си е с термин за юли, а не август? newsm78 Heart Eyes

# 260
Flash Dance - аз се мазах с фастум гел , волтерен и диклак, все лекар ми ги изписа и това беше преди 1 седмица, друг е въпроса,ч е не ми помогнаха, но..... питах дали са вредни,  а той ми каза, прониквали само няколко сантиметри и не е опасно ако не с еползва продължително.

# 261
  • София
Здравейте и от мен!
Люляк мерси за инфото , ще го разгледам и проуча.

Имам си от вчера една чуденка  newsm78 Някой знае ли дали уреда за готвене на пара ,може да се използва като стерилизатор ?

Иначе вчера се сдобиш с първите бебешки покупки  Simple Smile Сдобих се едно много сладко гащиризонче с розови раенца и мечо пух апликиран и комплект ,шапка , с чорапки и ръкавички  Simple Smile

# 262
Имате някаква грешка - бяла лястовичка си е с термин за юли, а не август? newsm78 Heart Eyes

Да, знаем. Никой не е казвал, че е с термин през август. Даниелка сподели, че тя е родила и после се разбра, че и една августовска мама също е родила.

# 263
Едно късно добро утро и от мен  Blush
Много пишете,еейй няма прочитане  Mr. Green
При мен нищо ново затова само ви чета  Whistling
Хайде лек ден на всички и да погалите бебчовците  Hug

# 264
# 265
  • у нас
Flash Dance аз съм така от 10-тина дни Crazy мажа неокс Peace и болката значително намаля....др. е въпроса че половинката е оставил вратата на терасата нощес отворена и днес е старата песен на нов глас ooooh! иначе мехлема затопля и определено има ефект и не съдържа вредни лекарствени средства Peace, ако искаш пробвай. Струва 5-6 лв Simple Smile

geryaleksandrova  парата може да се използва за стерилизация, но само в съчетание с високо налягане, т.е. няма да стане. Има стерилизатори за микровълнови. Евтини са и много бързо извършват ефективна стерилизация Peace

Последна редакция: пт, 02 юли 2010, 12:07 от Tommelise

# 266
Flash Dance - аз се мазах с фастум гел , волтерен и диклак, все лекар ми ги изписа и това беше преди 1 седмица, друг е въпроса,ч е не ми помогнаха, но..... питах дали са вредни,  а той ми каза, прониквали само няколко сантиметри и не е опасно ако не с еползва продължително.
Много ти благодаря, ще ползвам фастума, не мога да трая повече  Peace

# 267
Здравейте и от мен Hug
вчера не успях да пиша, но с тези майстори вкъщи е направо малък ужас Crazy, а и нещо се поразболях, надявам се да не е нещо сериозно, но е много гадно лятото да те боли гърли и да ти тече носа, като чешма  #Crazy
Сега да се отчета за прегледа вчера Heart Eyes Бебката ми е добре, станала е 1900 гр. и по различните части отговаря на 34-36 седмица, най-голяма ни е главата вече е 11,2 см. Доки каза, че всичко изглежда нормално и Доплера е добър. Оттук нататък на всеки 10-12 дни ще ме гледат на 3Д в ЖК. Моята докторка също дойде да слуша на прегледа и ми беше много по-спокойно като чух и от нея, че всичко е ок и няма данни на бебето да му влияе гестационния диабет. Praynig Пазя си диетата и това е, само бебка да е добре Hug
Галче, много кофти с тези отпуски на докторите и моята е целия август в отпуск, но се е ангажирала с мен и още едно момиче, които сме секцио и от сега ни е запазила дати, само да устискаме. Иначе е насочила всичките си пациенти през август към други лекари, които са се ангажирали с раждания и прегледи. Не знам какво мислиш, но помисли си за Токуда, като вариант. Аз не съм там, но от много мой познати съм чувала, че се струват парите Naughty
Яничка, браво на бебка много слуша мама, струвал си е дискомфорта с контракциите, само хубави неща за напред Hug Heart Eyes Hug
За електрическия стерилизатор аз писах, че става за готвене на пара, защото го проучих, но нямам идея дали уредите за готвене могат да заменят стерилизатора newsm78
Данна  Hug успех на прегледа днес и после да пишеш, да сравним мъниците Heart Eyes
ох много ми е задушно, а не смея да пусна климатика, дано да разхлади ooooh!
целувки и успешен ден на всички Hug
П.П. Забравих Честито на всички празнуващи и на щастливите мами сдобили се с бебоци  bouquet

# 268
от един час си пиша с мойта приятелка точно за Токуда. тя ражда там и е супер доволна. та я разпитвам на дълго и на широко. Малко обаче ми идва в повече цената, но ще видим. Незнам до колко си струва да дадеш толкова много пари : в държавните болници излиза грубо 1400-1500 лв.  А в Токуда с пакета за бебето излиза 2300 лв. ,което не са малко пари, но и разликата не е голяма. Та сега съм на вълна това да чета. А и за д-р- Ташков ми говорят много в ТК. та след малко почвам за него да търся и да чета.Много исках да отида на отворени врати и в ТК ,.но никъде не мога да намеря кога има. newsm78

# 269
akspet, много се радвам за добрите резултати! Браво !!!  Hug Аууу, ама вие вече и дата си имате.   Crazy  А за кога е запланувано важното събитие ако не е тайна?  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт