До СЕПТЕМВРИ време не остана,бебчо да си гушне мама !

• 23 288
  • 709
  •   1
Отговори
# 345
яяя, аз пък нямам проблем със съня(пу-пу-пу),даже днес и следобед му дремнах за час-два  Embarassed.

А може би ,защото не си показвам носа на вън ,но изобщо не виждам къде  е тази жега Party  - апартамента ни е толкова хладен лятото и толкова студен зимата Mr. Green , че и климатик не ни трябва. Е като стане на вън +40 и в нас се усеща де,ама сега ми е екстра.

boonboon , той този сайт не е за купуване,а за разни дневничета, аз веднага си направих  Mr. Green.
Но веднага ще видя защо не се отваря, като го пробвах ми се отоври без проблем  newsm78
Иначе за пазаруването и аз много исках в последния момент, обаче като гледам на къде отиват нещата за по-ранно раждане, с силни контакции и лежане по цял ден, ами ако ме накарат да лежа за задържане - гледам да отметна всички варианти, било то добри и лоши. Та реших сега,хем да мога да си ги изпера, оправя, сглобя и т.н.

p.p. и на мен ми даде грешка и не мога да го сложа като линк, за това само ти пиша как да си го въведеш ръчно

Последна редакция: сб, 03 юли 2010, 20:53 от gala9

# 346
Здравейте от мен,

И аз да се запиша от тези, които вече ги е хванало шубето за раждането. Все си повтарям, че всичко ще е наред, но от време на време преминава по някоя лоша мисъл през главата ми...Дано все пак всичко да приключи добре за всички.

Assi, много хубава количка си взела. И аз ги гледах тези, но в ярко синьо - много ми хареса, но малко паричките ми се виждат много за количка. Аз съм решила да я взема след като се роди бебчето, та ще видим тогава какво ще е положението.

Относно спането - ставам по 1,2 или 3 пъти на вечер да пишкам и пак си лягам и спя. В началото ми беше странен този режим, тъй като по принцип спя доста непробудно, но приех, че явно ще е така докато родя и затова изобщо не му мисля през нощта. Ставам, пишкам и пак лягам.

# 347
Много е лека количката и маневрена ,моята е същия цвят като от картинката .Исках розова ,но реших ,че е по -добре да е по-неутрален цвят ,ако имам и момченце някога,живот и здраве  Naughty
Ако ми дадете паролката мога да сложа по-подробни снимки.Пък и мойто коремче да сложа в албума  Heart Eyes

# 348
Assi Количката е супер яка и на мен много ми харесва аз си купих същата но в жълто  Mr. Green Mr. Green,наистина е много лека и маневрена и лесно се сгъва,
и аз само я гледам в къщи и и се радвам и нямам тарпение вече да излизат тея малчуганииииии  Laughing Апък мъжа ми вика споко за къде си се разбързала ще го гледаш цял живот....  Crazy Crossing Arms
Снощи си поръчах и легалцето  Mr. Green, не издържах ,сега ще се пробвам да го постна, че да го видите много се кефя:
http://www.albeebaby.com/delta-shelby-crib-and-changer-in-espresso-cherry.html
И малко по малко събирам нещата и в къщи все повече почва да прилича на склад  Crazy Ами ще е така докато не се преместим в по глемия апартамент (живот и здраве до месец)  Simple Smile
За жегата аз не мога да се оплача... в къщи климатика е на мах само дето сестра ми се оплаква, че е мнооого студено (за сега тя живее с нас) ама аз съм екстра  Whistling все пак сега трява с нас да се съобразяват!
Другото което ми се случва нощем е че ми се схващат мусколите не само на прасец ами и на корема- на вас случвало ли ви се е? Леле мн гадно боли  #Cussing out Иначе си спя и на всеки 3 4аса съм в тоалетната де  Embarassed

# 349
# 350
# 351
# 352
  • Варна
Май всички сме го изпуснали  Joy
Или жегата се е отразила на мацките  Mr. Green.

# 353
да се разпиша и аз :

днес цял ден скитах- първо с Кики,а после и с майка ми и като се прибрах му ударих едно чистене..... просто съм гроги

И аз не мога да спя- само обикалям по стаите и даже съпружеското тяло ми се скара. Като съм ставала и той се будел и ме чакал да си легна. Да ама аз даже си гледам телевизия в другата стая.Ох ако знаете как ми се яде през ноща и едвам се стърпявам да не се наплюскам. То ако почна да ям и през ноща ще запреличам на  Animal Pig.   
             love001 И ДАНО ПОСПИМ ПОВЕЧЕ ТАЗИ НОЩ  Hug

# 354
nansi 21 аз пък правя нощни набези  на хладилника и вече съм   261uu  Blush
http://september2010.snimka.bg/family/september2010.468998.19477425

Последна редакция: сб, 03 юли 2010, 23:06 от vany666

# 355
# 356
А край мен напоследък се ръсят от тъпи по-тъпи лафове Confused Първо в сряда бяхме на детски РД у приятелка. Отби се някаква нейна съседка, която буквално от вратата се провикна към мен: "Ооо, ти нещо много си се наяла, хихихи". Аз:  Shocked Тя продължава: "Сигурно с боб си преяла, та така си се надула" Crazy Тъкмо се чудех да отговарям ли въобще, жената ме затапи с един последен лаф: "Ами така е, който спи без гащи, после отдалеч му личи" Crazy Crazy След всичко това днес приятел на мъжа ми започна да се чуди и мае как никога не бил виждал толкова голям корем  Thinking Обясних му, че сега му е паднало да гледа, а той продължи да цъка с език и да се чуди не били ли все пак поне близнаци, това с едно бебе нямало как да стане. Накрая ми писна генерално. Следващият, който ме изкоментира, ще си го отнесе за всички   Twisted Evil

# 357
Danna_2010  много добре те разбирам. И при мен коментарите са подобни. Много е тръпо. Онзи ден се редя на опашката за плодове и продавача като се изцепи : Нека да мине жената с близнаците , ама кориоза е че той ме познава и се ебава с мен , но аз потънах в дън земя. Честно казано преди беше по фрапиращо  ,защото корема ми се личеше от километри още на 3 месец. Сега си ми е голям, но като кажа ,че съм в 8-ми месец не ме гледат като полезно изкопаемо. Абе да си гледат работата много са смотани. Аз един път като бях в 4-ти месец една позната ми изкоментира какъв ми е корема и аз и отвърнах че нейният е по голям без да е бременна Embarassed  Стана ми много жално, защото тя си е пълничка, но ми се изплъзна от устата. Е сега като ме види нищо не коментира Mr. Green

Е vany666 хич не ти се личат нощните набези. Изглеждаш страхотно

Абе тук сме се събрали все ГОТИНИ МАЦКИ . Който не ни харесва да духа супата .

# 358
Да се похваля, днес стигнах пеш от ЦПШ-то до хижа Мальовица и обратно. Да измина това разстояние натоварена с атомната бомба, както нарича моя човек корема ми, се чувствам горда! Времето беше супер, настроението също! Малко да се почувствам нормална, че с тая бременност не мога да правя толкова неща, които ми се иска.....  Grinning

# 359
Хах наистина от жегата е изпушваме  newsm62

Аз пък да се похваля почти нищо не ми се прияжда и абсурд да ставам нощем да ям..... И нашия мъж е доста срамежлив та корема ми е съвсем малък и като кажа че съм ж 7-ми месец всички пак са  Shocked но защото корема ми бил много малък и къде се криел....  Laughing Naughty ама така е всяка е различна и наддава по различен начин... апак тея дето се подиграват да не знаят много  Crossing Arms Проучвания са доказали, че в този си период сме най-секси и красиви  4470 Heart Eyes
Усмивки на всички, гордо вдигнати глави и няма да се притеснявате от килата- свалят се така или иначе дребосъците ще излизат скоро и всички ще сме Sexy Mama  Wink
Лека момичета и дано се наспим тая вечер smile3524     Hug

Общи условия

Активация на акаунт