Децата щуреят, аз преговарям с ПМС-то си да "поуспокои топката", че заприличвам на минно поле и децата го отнасят.
Треснаха ми изненадващо предложение за ходене на море - "да бъде или да не бъде" -туй е въпросЪТ....въпреки, че мислено вече блажено лежа на плажа с книжка, айс-капучино и безгрижие в излишък
Шия дребни красотийки.
Гърбът ме боли.
Липсва ми лап топа...така лесно и бързо написвах там, всичко, което ражда непокойната ми глава, докато не го е забравила - така изпускам напрежението и разреждам малко мисловната навалица, че много бръмбари бръмчат "там вътре"
Тия дни плаках, писах, къпах се в басейна на село в студената неделя, правих сладкиши, редих пъзели и пях "Две калинки" (последните две - до безкрайност
).Гледах "Майчинство" http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=207224&hit=1- Ума Търман играе страхотно, гледах "Чирака на магьосника" - Никълъс Кейдж си е магьосник и без туй
Брейййй, много работи съм правила...значи - време за морееееее

Капучиното този път ви е за обяд

Много ми е мерак да й спретнем момичешката стая на щерката в скоро време, че порасна детето -
),кога за повече на вилата,сред тишина и спокойствие и един три метров басейн като заместител на така любимото от мен моренце.
!Инакрая ,но не на последно място да пожелая на твоето мъж много здраве,щастие ,любов и успех във всяко начинание!