МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 32 988
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Хелоуууу, нямам много време.
Децата щуреят, аз преговарям с ПМС-то си да "поуспокои топката", че заприличвам на минно поле и децата го отнасят.
Треснаха ми изненадващо предложение за ходене на море - "да бъде или да не бъде" -туй е въпросЪТ....въпреки, че мислено вече блажено лежа на плажа с книжка, айс-капучино и безгрижие в излишък Mr. Green Само си викам "ДАНО!" Praynig Mr. Green
Шия дребни красотийки.
Гърбът ме боли.
Липсва ми лап топа...така лесно и бързо написвах там, всичко, което ражда непокойната ми глава, докато не го е забравила - така изпускам напрежението и разреждам малко мисловната навалица, че много бръмбари бръмчат "там вътре"Mr. Green.
Тия дни плаках, писах, къпах се в басейна на село в студената неделя, правих сладкиши, редих пъзели и пях "Две калинки" (последните две - до безкрайност Crazy).
Гледах  "Майчинство" http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=207224&hit=1- Ума Търман играе страхотно, гледах "Чирака на магьосника" - Никълъс Кейдж си е магьосник и без туй Mr. Green , имаше много подходящи атмосферни условия да си гледам "Здрач"-а, дето съм го "гиедала хиляда пъти", както казва Кати, покрай, която пък гледах "Тинкърбел и изгубеното съкровище" и "Мики Маус" едно коледно много сладко, дето също съм го гледала хиляда пъти , когато момчетата бяха на нейния акъл Laughing
Брейййй, много работи съм правила...значи - време за морееееее Joy

Капучиното този път ви е за обяд

# 121
Ванче, да си сменим за малко местата????? Гледаш Сами, пък аз гледам филми.........Сделка?

Чувствам се изцедена физически, ръцете не си ги чувствам, днес на консултацията Сами закова кантара точно на 11кг. Уф....кога ще проходи това дете за да не ми е все в ръцете.......

С татито се чувстваме някак странно......Целите сме се отдали на Сами и приказваме за големите само.......Трудно ми е, но пък в малкото часове, през които Сами спи се наслаждавам на тишината, спокойствието и мързелувам........

Във вторник има големи шансове да сме в София.......Да има някой, който живее в района на печатница Болид?

# 122
...Сами закова кантара точно на 11кг....

Хи-хи-хи, 11 кг., а няма и 7 месеца. Коко е 20 кг. на 7 години. Пу-пу, да ти е жив и здрав малкият голям мъж.   Hug

Ванче, щом става дума за МОРЕ, няма какво да му мислиш. Аз на твое място вече да съм събрала такъмите на пътуващия цирк.
 Mr. Green

# 123
Лелееее, моята кака на година и 2-3 месеца беше 9кг. А малкия в момента ( на 3 и половина ) е 12.5кг.
Аз  днес заведох в Патиланци моите двамата, племенника ( на 5.5) и  дойде и зълва ми със щерка си (на 5) , взехме им по един пропуск за цял ден и от 16 до 20.30 откачиха ! Направо ги изтощих  hahaha

# 124
  • София
Ванче, да си сменим за малко местата????? Гледаш Сами, пък аз гледам филми.........Сделка?

Чувствам се изцедена физически, ръцете не си ги чувствам, днес на консултацията Сами закова кантара точно на 11кг. Уф....кога ще проходи това дете за да не ми е все в ръцете.......

Сделка, бе, гушвам го Сами и....гледаме филми. Mr. Green
Нормално е да си изморена - да не са едно и две деца, а? Laughing
Аз вече не ставам за компетентни мнения по бебешки въпроси - забравила съм колко трудно ми е било - с напредъка на ЕГН-то все по - наситено розово ми се вижда майчинството.  Crazy
Реално погледнато, без да се майтапя, с третото неземно създание ми беше наистина лесно...така, де, още кърмя пред компа отвреме навреме Laughing Laughing Вечер за заспиване чака баща си и се гушка при него, към мен се обръща, за да ме дари с дузина целувки, колкото да ме успокои, че още съм възлюбена, ама и други интересни работи има по света и у нас.  Laughing

Пролетна, глася такъмите, да знаеш - май наистина ще го бъде наш'то море Mr. Green

Днес каталясах, обаче децата се забавляваха...сега неуморната пак ме дърпа да "кайяме койейо в утиистето", че момчетата забегнаха, пък аз наполовина сготвих...и не успях да изчистя...уфф, много важно  Crazy поне наминах да ви "видя". Wink

# 125
Ванче, да си изкарате хубаво на морето!!!!!! Да дишаш свеж морски въздух с пълни гърди, но и да внимавате, че са казали по ТВ,че от тези наводнения в морето имало изхвърлени от канализацията умрели плъхове(без майтап)! И...преди да тръгнете за морето, ако може да ми пратиш поне 1 доза розово майчинство.......Аз явно в последно време съм си загубила цветната палитра някъде........

Момите на студенти, нещо не се хвалите никакви.......

Браво на Рая! Марги, отпочивайте сега на воля вече и вие - всички вълнения и притеснения са вече зад гърба ви!!!!!

Искам да благодаря на кърмачките от темата - на Ванчето, Феята, Пиги, Снежка, Рени, Айла(дано не пропускам някой), които ме заразиха с опита си  и Сами от днес е най-дългокърменето ми дете......Не че не ми писва на моменти, но това е друга тема и не е тук мястото за това......Благодаря ви, момичета!!!!!! Hug Hug HugКога ще се захранваме с него като хората, идея още никаква нямам.......

И да знаете Мира1919, която чакаше 4-то дете си има момиченце тези дни - Стефания, а за Даниспорт знаете,че и тя има 4-то дете вече.....

До писане!!!! Август го дават супер месец за море и планина - хубава почивка на всички, които ще почиват тогава........

Последна редакция: пт, 30 юли 2010, 12:32 от Мама Цоцоланка

# 126
Извинете,че нахълтвам в темата,но мечтала съм си за пълна къща с деца и малко дори ви завиждам.Имам едно ,но няма да е единствено .Възхищавам ви се и с радост ще ви чета!!!

# 127
  • През девет земи в десета
Мяркам се само за малко,да се запиша в темата и да си я bookmark-на,добре,че поне за четене остава време,но само от време навреме Laughing Ремонтирам заедно с мъжа ми едно помещение за офис и съм безумно уморена.Ако бизнеса не потръгне ще имам поне нов занаят,шпакловам стени и фугирам плочки перфектно Laughing

От месец и нещо съм почти бездетна,та точно в момента май не ми е тук мястото.След хиляди размисли и страсти реших да пратя Цвети при баба ѝ на морето и сега изобщо не съжалявам Wink Моята свекърва е изключително отговорна жена и няма пропуски при отглеждането на деца,но все пак първите дни ми се беше свило сърцето.Гого също замина след като завърши с отличен учебната година,а каката ни я приеха на първо класиране в СУ и вече си имаме студентка Heart Eyes
Чувствам се изключително удовлетворена, когато виждам как годините усилия децата ми да станат добри хора се увенчават с успех Wink

Това накратко за нас,прегръдки на всички Hug Отивам да гледам затъмнителния здрачен филм за пореден път,преди да съм тотално заспала Simple Smile

# 128
  • София
Ех, Зла гад, как ми осмисли безсънната нощ, да знаеш!  Hug Как не съм разбрала, че си имате морска баба? След някоя и друга годинка (примерно следващата  Laughing ) е много възможно и моята кукла  да я сполети същата морско-бабешка съдба, пък аз се очертава да се пробвам в тоя занаят, дето го усвояваш в момента.  Grinning Много ми е мерак да й спретнем момичешката стая на щерката в скоро време, че порасна детето - ето!

Да са им честити на Мира1919 и на Даниспорт новите попълнения в пълните им къщи!   bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes
Здрави да са им и да доживеят взаимно студентски и други зрелостни гордости след време, пък до тогава бебешки наслади до припадък им желая и ....завиждамммм Twisted Evil!

Цоци, с тия мерки и килца кво му се притесняваш за захранване на Сами - млечния бар явно качествено го поддържа във форма! Браво, мамче! То не винаги е цветя и рози, ама си струва.  Wink

На 1-ви август причинитeлят на моето многодетство и многодетен татко, обичний мой съпруг навършва едни млади 35 годинки. Черпя ви сега, че няма да съм тук.

# 129
  • София
Здравейте,мили момичета!
Срам и резил,че се загубих за толкова време,но се метнах по почивки-кога на моренце за една кратка седмица Sad),кога за повече на вилата,сред тишина и спокойствие и един три метров басейн като заместител на така любимото от мен моренце.
Мамо Цоцоланке на първо място аплодисменти за килцата на малкия Сами!Умрем за  пухкави бебчета!Ама и за болките в ръцете ти вярвам,щото напоследък съм се сдобила с автентична такава находяща се в десния лакет.
Другото,което си мисля е,да не се надявваш много на прохождането на Сами,че май само ще смениш географията на болката на към кръста-няма шанс да изчезне.Ама да са живи и здрави,ще пораснат и после ще искаме нещо да ни боли по този,бебешкия повод,ама няма.
Ще ме прощавате за правописа,но напоследък и на лаптопа не му е лесно,откак малчо се научида му вади бутоните Crazy!
Да взема да се изфукам и аз по повод студентството на големия батко!Приет е в ТУ ,във френския факултет и няма търпение да почне занятия Rolling Eyes!
Маминка Ваня,разгледах най-подробно фотосесията на малката принцеса и отбелязвайки разликата във възрастта си мисля все пак да се кандидатирам за свеки на това чаровно създание smile3521 !Инакрая ,но не на последно място да пожелая на твоето мъж много здраве,щастие ,любов и успех във всяко начинание!
Честито от мен ина двете новоизлюпени (за четвърти път) мами Даниспорт и Мира 1919! newsm51 newsm51 newsm51Нека са им живи и здрави рожбичките!Много радост и гордост да им носят!
Пролетна фея,напълно те разбирам за пълната къща!
На връщане от морето спряхме да хапнем в едно заведение само тримата ,аз,тати и малчо.Татето горчиво отбеляза,че ако не е малчо,ще сме като две кукувици Laughing(за пръв път се дели семейството).
Днес и аз съм се вкиснала по същия повод.Големия батко е в София,малкия остана при баба на морето ,а ни е сме навилата с малчо и е една такава тишина и спокойствие...,голяма досада!
Край!Спирам,че започна да прилича на оплакване!
Желая ви весел и успешен ден!

# 130
  • Бургас
Благодаря ви за поздравите момичтета.
Не съм и подозирала,че съществува такова щастие,толкова и обичам тези деца.
Засега малката е едно разкошно малко същество,красиво и добро.
Роди се за 40 мен. на датата за която си мечтаех,просто господ ни е целунал мен,мъжът ми децата.
Дано да сме живи и здрави да си се гледаме и обичаме.

# 131

Във вторник има големи шансове да сме в София.......Да има някой, който живее в района на печатница Болид?

Дай по-точни координати и час.
Ще направя възможното да дойда, но не обещавам Grinning

# 132
Здравейте майчета Grinning
Отдавна не съм писала, все време няма.
Mira 1919 Честита ти рожбичка Hug. Да ти расте здравичка, послушничка, щастливичка и много усмихната!
При нас беше натоварено, децата се подготвяха за празника по художествена гимнастика.По цял ден бягах напред-назад да ги водя на тренировки.Но вчера празника мина.Беше много приятно.Е имаше и малки гафове, ама като за първо състезние, то всъщност беше празник-състезание ,мина доста добре. Децата останаха доволни, ние също. Сега пред нас се очертава цял месец почивка  направо не знам какво ще правим.Май ще се отпусна и основно ще почивам.
А и най-накрая качих снимки във фейсбук и по късно ще дам линка за да ни видите Grinning
Сега отивам да подремна малко.Хубав ден на всички майчета Hug

# 133
Ехо, здравейте Grinning
Ето линка който по рано обещах.Е, не съм сигурна че ще се получи, но ще опитам Joy
http://www.facebook.com/photo.php?pid=148602&id=100001003230808
Мойте маничета са отбелязани.Само не знам дали ще можете да разгледате всички снимки Grinning
Хубав ден ви желая Hug

# 134
Здравейте, неуморни писателки! Не сещате ни жега, ни жажда, ни труд... Simple Smile Така, така, някой да ни е за пример...
Добре са ни дошли новите бебоци!  Hug  Да са ни живи и здрави и много радост да носят на големите си семейства! Обичам я тази тема - колкото пъти отворя, все има новини!
Честито на новоприетите студенти - леки сесии и успешна реализация!
И ние да се похвалим: имаме си трети студент в семейството - Сашко ще учи компютри в СУ - както си искаше. Аз омрънках орталъка, че не учи и не се готви за изпитите, но той сега ми се фука, че си е преценил много точно необходимите усилия. А аз мълча, къде ще ида. Гаджето ни е прието медицина, така че синът  ще ми лекува компютъра, а снаАта  - мен. Какво повече му трябва на човек за една щастлива старост. Mr. Green
Изкарахме две прекрасни седмици на Широка поляна в Родопите - и слънце ни пече и буря ни брули, но децата пристигаха и си тръгваха поединично, по двойки, на групи и тумби - така че беше превелик купон. Мога само да пожелая на всекиго такова интезивно летуване. Сега се опитвам да вляза в час.

Общи условия

Активация на акаунт