МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 32 987
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Така си е. Времето минава.
Преди няколко дни писах в друга тема, че рядко вече пиша и чета постовете, защото децата растат и като че ли форумът е за мами с по-малки деца.
Иначе децата пораснаха.
Синът ми Станислав и дъщеря ми Ванина са вече осмокласници. Малката Александра вече е в пети клас. Живи и здрави са. Какво повече да искам...
Хубав ден желая на всички. Hug

# 106
Ехххх,като ви слушам и гледам как хубаво си изкарвате кой по морета,кой по рекички... Grinning Ние пък,с децата ходим на плаж на Добринище-много е хубаво,ама не е като на море...Вчера видах там едно семейство с три момиченца и майката ми се видя много позната-дано не е била някоя от нас,защото не ми остана време да се запозная с нея  Embarassed Ако са там и утре,ще се опитам  Peace
Иначе и ние крояхме планове за море,ама по-наблизо -на бялото (Кавала ни е на 2 часа с колата).Една позната има там братовчедка,която щеше да ни уреди апартамент много изгодно,но...вчера казали на мъж ми,че ще бъде дежурен целия август и половината от септември,защото колегата му трябвало да отива на школа (а човека също имаше карта за море в началото на септември)  Rolling Eyes -нямало начин...  Naughty Полудях  Close И децата се бяха настроили...Абе-скапана работа... Говорехме си вчера с мъжа ми колко хора прецакват тия от МВР-то с техните решения-пропада почивката на колегата и на неговото семейство,на мъжа ми и семейството му ,на преподавателите в школата,на една камара народ,които трябва в отпускарския сезон да тичат по работа..Дано нещо да може да се промени,защото иначе трябва да мисля за вариант да ходя сама с трите,а малко нагорно ми се вижда...Ох,оплаках ви се!Много многоточия оставих,дано скро да се похваля с точка по въпроса  Wink
Привет и от нас на смелия татко-дано позаразиш с ентусиазма си и нашите Simple Smile (моя хич не обича да пише по форуми и даже за едни неща за колата караше мен да се занимавам в едим форум  Crazy )
Ванче,благодаря за капучиното  Hug

# 107
Оле, едва сега изгледах предаването за ваксините. Благодаря за линка. Това предаване проясни много мои мъгляви предположения. Чувствам се излъгана и ужасена, а също и виновна за мекотелото си безхаберие по темата. А не ми липсва личен горчив опит. Първото по-сериозно заболяване на големия ми син беше ваксинален паротит... той преживя серия гърчове след раждането и за известно време беше освободен от ваксини, но веднага щом позакрепна ... за жалост опитът горчи, а не винаги успяваме да се поучим навреме от него. И третото ми детенце си върви чинно по утвърдения задължителен имунизационен календар, а аз нямам куража да променя това.

# 108
  • Кьолн
Аз пък пропуснах 2-3 ваксини и се чувствам много кофти. Извинете, че така нахлувам в темичката! Просто нямам време да пиша редовно Embarassed Желая ви слънчево и усмихнато лято!

# 109
Привет и от мен Simple Smile
бяхме малко в Сандански, в началото с Мишето и Чочо, но след поредната нервна криза която ми докара щерката пристигна и батко Марти за подкрепа Simple Smile.
Толкова е палава тая моя дъщеря, все се надявах с годинките да се промени, но не...започвам да си мисля за консултация при психолог..... Sad
Оставихме таткото да прави ремонт, но естествено времето се оказа малко. Вече съм в 8ми месец и не ми се рискуваше да оставам по-дълго, а и жегата... там не се живее по-това време/макар, че сега ми липсват дългите разходки в парка/. Та прибрах се аз и ...... шок Simple Smile))))
ремонта до под кривата круша....оказах се без кухня и без хол...или по-точно имам кухня, в която няма вода и за всяко нещо се тича в банята, а хола е къде на мазилка, къде на шпакловка...преходна стая, от която праха се пренася навсякъде. И лошото е, че не му се вижда края, а времето си минава. С това темпо дето го карам нищо чудно бебка да се пръкне по-рано.
Днес си взех изследванията - хемоглобина ми е нисък, но пък се чуствам страхотно Simple Smile
Маминка Ваня мернах  едни снимки - прекрасна е тая твоя принцеса пу пу и много е пораснала Simple Smile
http://anixi.snimka.bg/bulgaria/sandanski-2010.519636 ето и малко снимки

# 110
  • София
Добър вечер, аз съм ваш'та сова.  Mr. Green
Лека закусчица в леглото Grinning?

Наде, да са им здрави и да растат новородените близначета!   bouquet А вие работете - детето ви иска сестричка!  Mr. Green

Рени, съжалявам, че така се е случило с почивката  Hug...ама нали знаеш, че като се затвори една врата се отваря друга Peace Ще се похвалиш и ти скоро (звездите ми го говорят Crazy Crazy).

anixi, много сте хубави на снимките - особено обиколката на талията ти! Laughing Почнах да преглъщам и ми се премрежи погледа - вида на бременна жена е като младото вино - хваща бързо, боли глава и трите ми деца изглеждат четири Crazy Crazy Crazy (сори, хлъц, за бебехоличното, хлъц, отклонение)
Успех с ремонта - не го мисли толкова, когато стане - стане - едно кьоше за бебето все ще се намери Grinning Peace Hug

Напоследък, опиянена от любов, безсъние и разни мои фенски полудявки -(някой ден ще полудея достатъчно, за да ги изтъпаня в някой блог ooooh!), съм се заредила с носни кърпички и плача на филми. Супер еееее... Joy Вчера гледах този:

http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=226936&hit=1 - много тематичен като за нас, децата ни и разни смисъли, за които да се замисляш и да си поплачеш...

Днес беше ред на този:http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=113030&hit=1 - любов...любов...

Toзи също е част от колекцията ми любовни (той ми е един от най-любимите и от малкото, които мога да гледам безкрайно много пъти Embarassed)
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=112519&hit=1

Такааааа, приятно гледане, ако сте мазохистични ревли като мене  Mr. Green За тази нощ - стига!  Hug

# 111
хихихихи  maminkavania аз пък снощи поревах на "Марли и аз", гледам го сигурно за 10 път Simple Smile

# 112
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Здравейте! Тука е гъсто населено...браво   bouquet
При нас нищо кой знае какво ново няма  Hug аз не се явих на държавният изпит...остана за 9 септември, Ваня е вече 12 кл...ще стаягаме бал, Павел е вече във втори клас- ходят с баща си за риба и работи с него по къщата, играе до тъмно на улицата.Големите....работа и любов!Щяхме да ходим на Черноморец и тази година, обаче нещо недостигат финанските и сме си пак на  стандартният вариянт...аз с децата във Варна, тати да си работи тука и да поддържа огъня  Mr. Green Мисля в началото на август да си ида във Варна.
mariangeorgiev  Hug драго ми е да те видя да се разписваш тука и че сте добре всички!
maminkavania ще хвърля едно око на филмите....май отдавна не съм си пускала нищо да гледам, все неостава време.
Хубав ден на всички  Hug

# 113
този с Робърт Де Ниро гледай стахотен, много ми хареса Simple Smile

# 114
Здравейте, мили майчета Grinning
Не съм от ваш'та група, но пък много ви се радвам  bouquet
Влизам с един такъв въпрос: мойто майче си подаде документи за книжка за безплатно ползване на влака /това еднократното/ и са ѝ казали да отиде да си я вземе след 20 дена. Но не е разбрала 20 работни или календарни дни се чака Rolling Eyes ?

# 115

Напоследък, опиянена от любов, безсъние и разни мои фенски полудявки -(някой ден ще полудея достатъчно, за да ги изтъпаня в някой блог ooooh!), съм се заредила с носни кърпички и плача на филми. Супер еееее... Joy Вчера гледах този:

http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=226936&hit=1 - много тематичен като за нас, децата ни и разни смисъли, за които да се замисляш и да си поплачеш...

Днес беше ред на този:http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=113030&hit=1 - любов...любов...

Toзи също е част от колекцията ми любовни (той ми е един от най-любимите и от малкото, които мога да гледам безкрайно много пъти Embarassed)
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=112519&hit=1

Такааааа, приятно гледане, ако сте мазохистични ревли като мене  Mr. Green За тази нощ - стига!  Hug

Мерси за препоръките!
Гледах Къщата на езерото. Много ми хареса. И аз съм по романтичните неща...
Чакам да споделиш и други подобни открития.

Догледане  bouquet

# 116
Момичета, здравейте!!!!!!!!!

От вчера съм еднодетна и се чувствам безкрайно тъпо, скучно, трудно и сиво........

Ходихме и се прибрахме - малко селски туризъм, малко морски туризъм, малко градски туризъм и почивката ни свърши......Майка сега е многовнучна баба на 3бр., убедена съм,че щеше да се справи и със Сами, но Човекът все още е почитател и върл фен на гърдите ми......

Гледам приятни изненади в темата - привет на Таткото(другия Татко, който пишеше тук е Станчо-Банджо), на КаНиМа, на Маминка, на Ванчето поздравления за закуските, филмите, капучиното и още нещо.......

Успях да прочета само отгоре-отгоре последните постове Embarassed Embarassed Embarassed, дано имам повече време да прочета всичко....

Рени, крайно неприятно е това с отпуските........Уф, дано все пак се уреди нещо и да отидете на почивка......Рени, ние смятаме за един ден да прескочим до Предел - да ти се обадя ли за да се видим там ако можеш?(няма да се разсърдя и ако доведеш Нели....)

Ани, изглеждаш чудесно!!!!А си вече в 8-я........За ремонта не се кахъри - той Пешеходков боядисваше докато Сватята раждаше.......Като ти гледах хубавите снимки ми се иска да идем и ние за 1 ден до Сандански......Не сме ходили там скоро, а май се е разхубавило там.....

Диде, чакаме почерпка за успешно дипломиране през септември.....

Ех, Наде, Наде, ще се отъркам на следващата среща в теб, но...за баба........Пък ти не се опъвай на Вики, а и подарете една сестричка........

Уф.......по цял ден сега Сами ми е в ръцете, не мога въобще да се добера до компа......В момента започва да опознава света и не ми дава минута спокойствие.....Ще се включвам явно само, когато той спи.......Или когато и татито си е в къщи........

Цвет, май другата седмица ще имаме път към София......И после към края на месеца пак.......

Лили, Мозила, приятно ми е.........

Пускам поста, пък ако Сами още спи ще прочета какво сте писали и в останалите страници....

Ето малко снимки и от мен - http://i120.photobucket.com/albums/o195/rdjvl/P1110403.jpg, http://i120.photobucket.com/albums/o195/rdjvl/P1110372.jpg, http://i120.photobucket.com/albums/o195/rdjvl/P1110254.jpg, http://i120.photobucket.com/albums/o195/rdjvl/P1100937.jpg

Поли, аз мисля,че са 20 календарни дни......При мен винаги е било така, дано и с майка ти да няма проблем.....

bouquet Hug

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 18:52 от Мама Цоцоланка

# 117
Поли, аз мисля,че са 20 календарни дни......При мен винаги е било така, дано и с майка ти да няма проблем.....

Благодаря ти  bouquet . Дано, че иначе ѝ се проваля почивчицата Cry /миличката ми не е ходила на море от... не помня откога и много ще ме е яд Confused /.

# 118
Здравейте и от мен!Много се радвам да видя отново Дидка и многодетния татко!Мамо Цоци,Сами много пораснал,радвайте се един на друг докато сте сами.
  Дидке,аз опознах Варна покрай Ани,която учи там и се влюбих в града и особено в морската градина.Блазе ти,че си оттам и можеш да си ходиш,когато решиш.
  МариянГеоргиев,разбрах,че каката е приета в 35 гимназия.Аз имам особени чувства към това у-ще,защото съм го завършила преди повече от 20г.,когато беше руска гимназия.Надявам се да останете доволни.Наше съседче учи там с немски и е с добри отзиви,доволни са.Успех!
  Накрая и аз да се похваля-от днес имам още една студентка.Приеха Рая по първо желание в СУ и днес я записахме.Така че от есента да ми е яка душата-две студентки и първокласник. В момента и аз съм еднодетна,за първи път,откакто се е родил Деян.Ани е във Варна,Рая на лагер в,,Златни пясъци".Ще се съберем отново в петък.Надявам се другата седмица да заминем за Ахтопол,където си ходим от 18г. и вече ми е омръзнало,но там ни е най-изгодно,а и всичко ни е познато и не може да има неприятни изненади.
    Приятна вечер на всички!

# 119
Марги, честита ти втора студентка! Нека следването на Рая да бъде приятно и успешно. Много се радвам за нея.
Аз в момента съм с две деца, по-скоро с 1 и половина, защото Поли през деня е на ясла. Леле, колко й харесва там! Коко, горкия, се чуди какво да прави по цял ден, но скоро и той ще има компания. Довечера пристига Ади, а в петък - Гого, живот и здраве. Ще се напълни къщата.
Прегръдки и целувки на всички!

Общи условия

Активация на акаунт