МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 32 983
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, мили мами!  Hug   bouquet
Докато пак намеря малко време да пиша и сте започнали друга тема - поздравления за което!  Heart Eyes

Честито на всички празнували - малки, големи и най-големи!
Сърдечно пожелавам здраве, щастие, любов и сбъднати мечти!  Hug

krasi30,  Hug добре дошла!   bouquet
Обещавам, че тук ще се чувстваш като у дома си - щастлива  Hug

тедивас,  Hug
А този сок, "Мелето", като фреш/прясно изцеден ли е?
Ще взема и аз да купя за моите, но ако цените са такива и в по-големи количества редовно (за съжаление) няма да можем да си го позволим.

Поздрави на всички у дома  Heart Eyes  Hug

Любето, КаНиМа,  Hug Hug направо се разложих от смях  - еххх, тези татковци...
А нашия сваля, сваля и след малко предупреждава - "Имате право още само на 1 куфар - избирайте, побирайте"  Laughing
И хич не иска и в краката ми да има багаж (иска да ми е комфорно), за разлика от мен  Laughing, само да взема/вземем каквото съм намислила.

Мама мила, здравей отново!  Hug
И аз така се бях позагубила.

И уж все още не работя и все нямам време за всичко - хмм, а определено не е липса на организация, да знаете.

maminkavania,  Hug много си приличаме, да знаеш Wink  Heart Eyes
Все това виждам Simple Smile

Нямам мой блог, беше ме питала в миналата тема.

Кабо Алма,   Hug ехххх, как ли е с вече пораснали деца. По един месец да те няма у дома  Hug
Хем искам да пораснат, хем не - ти си ме знаеш  Blush

nadiaeuro,   Hugнаправо ме стресна с това инфо.
Към морето сме се запътили, хмм.. да затегне още коланите тогава  Wink

А нашите приятели тъкмо констатират, че вече 4 години не съм забременявала  Joy

Fighty,  Hug, добре дошла при нас   bouquet - аз не съм те поздравила
Спомням си те от други теми, откъдето и те бях харесала - мнооого ще ти подхожда да бъдеш една от нас  Heart Eyes

Дъщеря ми също много обича да пее (и танцува), бързо схваща  - и интонация, и промяната на гласа, текста...
Иска обаче и на пиано да я запиша, търся нещо близо до квартала обаче...

Пешеходке,  Hug, страхотни снимки!
Малката  Heart Eyes много е пораснала.
Слабост ми е и "пубера" ти обаче  Simple Smile

Оле затвори очички Simple Smile) ,  Hug - и аз все повече се замислям за тези ваксини... за сега отлагам малко с времето, но.. като ли клоня да ги направя - по още една (засега) им остава...
Скоро не съм чела за това, умишлено, определено се плаша...

sweetkids_mama,  Hug малката Принцеса е разкошна  Heart Eyes
Позволих си да те добавя във Facebook-а (отдавнйа си ми слабост  Heart Eyes)

reni_mats,  Hug мноооого готин малки-голям човек  Heart Eyes
Еххх, ако ставаше така както при кучетата  Laughing
Аз не успях да навия моя гинеколог да ми махне матката и това е  Mr. Green

[bМамо Цоцоланке][/b], Hug малкия  Heart Eyes вече е на половин годинка!
Поздравления, само радости, усмивки и ... сбъднати мечти желая!   bouquet

Момичета, я да ви попитам - някои от вас били ли са в бунгала/къщичките МАРАЯ в ЦАРЕВО?
Натам сме се ориентирали, но т.к. нямам вяра само на снимки, да попитам и вас.

А също - препоръчайте ми някои бунгала и/или къщички - за море и планина (може и хотелче, почивна станция) също, където сте били - иска ми/ни се да има 2 стаи (за малките и за големите), веранда, баня и тоалетна в самото бунгало/къщичка, както и плаж наблизо, за предпочитане не пренаселен.

Ще бъда благодарна на каквато и да е информация - предварително благодаря!
 Hug   bouquet

Мамо Сузи, Picaso, Rosy_,  и всички други, които не съм споменала по-горе -  Hug и вас  Heart Eyes
Слънчеви, прохладни и усмихнати дни на всички ви!  Heart Eyes

# 91
  • София
Приемате ли морски привет от нашата дружина?    grinning039  Аз съм отново щастливо многодетна. Sunglasses   Чак не очаквах, че толкова ще се зарадвам, като се съберем с големите деца.  Laughing Определено е много по-добре, отколкото с едно дете. Naughty А и Галя е различна тук- много по-весела в многолюдната къща.

Нашият ангажимент във Варна пропадна.  Sad  Бях много разочарована- разчитахме на парите от този проект, а и си мечтаех за едно романтично море само двамата с мъжа ми..... Затова пък децата са доволни, че няма да се разделяме- значи така е трябвало да стане.

Кабо, ще ме умориш с тия близнаци! Joy Желая ти щастливо и безметежно скитосване! Hug

Маминка, "Мелето" наистина са прясно изцедени и директно бутилирани. Не съм пила подобно нещо, освен фрешове в заведения. Ние също не ги купуваме при всяко пазаруване, само отвреме-навреме. Определено си струва да се опитат.  Peace

Благодаря на всички, които ми се "обадиха" във Фейсбук- всички съм ви добавила, дори си отворих отделна група в списъка на приятелите- "Многодетни мами".  Wink

Толкова от мен засега, снимки от морското ни ежедневие още нямам, но трябва да се поправя в най-скоро време. Simple Smile

# 92
# 93
  • София
Добър вечер. Вие спите, аз - не! Естествено! Mr. Green
Капучино, с много пяна и щипка канела??? Mr. Green

Оставихме си момчетата в селския рай да хващат тен, експлоатирайки басейнчето, да въртят педали из селото, да бият дядо си на баскет и да рупат моркови и корнишони дирекшън от бабината градинка - *завид* Mr. Green
Потресаващо малодетна съм, а Кати започна седмицата без батковците си като порядъчно си порева за тях Cry Cry - сърцеразбиващо ми е...
Надявам се да се справя и аз с непривичната си роля и да свърша всичко, заради което се завърнах в софийския ад. Praynig

маминка (никнейм адашке и сродна душа Wink), радвам се че писа. Както казваха Телетъбисите :"Пак, пааак!" Mr. Green

мамамила, мерси за снимките! После и от Пирин, нали? Wink Много щастие с " the new life"! Praynig Hug Heart Eyes

Наминавайте и пишете! Хубавото на жегата е, че все някога свършва! Mr. Green Прегръдки за всички!  Hug

# 94
sweetkids_mama  Heart Eyes, пропуснала съм за какъв проект става въпрос (четейки май и други неща съм пропуснала - по нещо за почти всеки  Blush), но от сърце желая скорошна почивка насаме с мъжО  Hug
Разгледах и снимките ти/ви във Facebook - страхотни са, а децата - разкошни  Heart Eyes

"Мелето" вече ги пробвахме - истински фреш  Peace - взех/ме екзотик, но и този с цвеклото ме блазнеше, другия път.
Ще поръчам директно от семейството, и беплатна доставка до София имат даже.

КаБо АлМа  Heart Eyes, не знаех, че и на детенцето със заболяване помагаме по този начин - това мотивира в пъти повече да се отделят пари за точно тези сокове.
Благодаря за инфото и... приятно, как беше?!.. скитосване  Wink  Hug

Теди  Heart Eyes, Мони с кой вид диабет беше?
Влизала ли си в темата за iherb? Имало витамини/хранителни добавки, които в пъти подобрявали състоянието на диабетиците (и не само).
Доставката до БГ е само 4 долара, има първоначална отстъпка за 5 долара + още 5 % отстъпка за поръчки над 60 долара (ако е до 3 либри няма да има мито) - цените на продуктите - витамини, различни хранителни добавки, козметика, шампоани и др.. (различни известни марки дори) са в пъти по-евтини от същите марки продавани в БГ.

Ако искаш нещо да поръчаш и на никой от големите не им се занимава аз ще го направя вместо теб (пакетчето пристига в пощата, в квартала ти)  Hug

maminkavania  Heart Eyes , и аз не спя  Mr. Green, и аз обичам капучино с много пяна и щипка канела - Благодаря!   bouquet - сигурно имаме и неща, по които се различаваме  Wink
Сърдечно "завид" (не е завист, а радост!) за вкусните истински био/органик  Grinning моркови и корнишони... Ей това (и селото) го нямаме...

anixi  Heart Eyes, как сте?

Момичета, никой ли не е бил или чул за Царево ? Препоръчайте къде да отседнем, ако сте били - благодаря предварително!   bouquet

Hug и   bouquet и за всички други...
Изпивам капучиното и лягам, че след малко 3-те Слънца ще изгреят  Heart Eyes

# 95
Маминко, ние ходим на север и наистина не мога нищо да кажа Peace
Бе, кво праите по нощите вие с Ваня??? Вие мъже немате ли си?!?!?! Как ще станат близнаците тогава??? Досега не съм чула някой да е забременял виртуално!

Имам снимано - селски туризъм - 2-ра серия, ако успея да преборя кабелите ще кача снимките.

Брей, направо съм за Нобелова награда - http://decemvri.snimka.bg/baby/divna-na-clang.88066.19699607

В събота вечерта се проведе изключително оспорван и вълнуващ Национален шампионат по народна топка, но тъй като бях участник не успях да снимам. Скамейките, пардон тревните площо около стадиона бяха празни, тъй като всички кибици се включиха в отборите и нямаше кой да документира събитието.

Последна редакция: пн, 19 юли 2010, 11:58 от Дива ирландска пешеходка (LSD)

# 96
  • София
Маминко, ние ходим на север и наистина не мога нищо да кажа Peace
Бе, кво праите по нощите вие с Ваня??? Вие мъже немате ли си?!?!?! Как ще станат близнаците тогава??? Досега не съм чула някой да е забременял виртуално!
Ние пък ходим на юг, но не чак толкова на юг - само веднъж отидохме в Царево на разходка.  Peace
Пеши, тоталното ми безсъние се дължи именно на прекалено много работа с мъжО...и други патологични пристрастявания, водещи до мутации  Mr. Green
И...брррр, в тая река не беше ли студенооооо? Crazy

# 97
Тц, беше като чай! В продължение на 7 часа правих неуспешни опити да измъкна поне едно дете навън. Струва ми се, че май са земноводни или амфибии. Щом аз - дето съм хипер зиморничава влязох 3 пъти - прави сметка, като признавам имало е морета дето аз се отчитам с 1 влизане за 10 дни.

# 98
  • София
Здравейте мами многодетни. Hug
Отдавна не съм писал тук и виждам, че редом с хората които познавам има и нови, което ме обнадеждава. Обаче татковците са дали фира - сигурно е от кризата. Може би работят повече, а може би е от това, че форумът е за майки.

Няма да споменавам имена, че ще направя някоя грешка, но наистина искрено ви завиждам, че поддържате тези връзки топли.
Хубав ден и от мен.  bouquet

# 99
  • Не съм от тук и съм за малко
Момичета, никой ли не е бил или чул за Царево ? Препоръчайте къде да отседнем, ако сте били - благодаря предварително!   bouquet
Маминка  Hug, ние бяхме на Арапя, а това е почти до Царево. Бяхме тук:
http://www.arapia-1.hit.bg/
Много съм доволна. Но не знам дали ще има места. Обади им се, много са мили хората. Ние бяхме в бунгало с две стаи 2+3, кухненски бокс, баня и веранда. Беше ми много удобно. Ако имаш въпроси, казвай.  Hug

Пеши, супер рекичка, личи си, че добре си изкарвате  Grinning  Hug

КаНиМа, видях, че по-назад питаш за хор, да ти препоръчам хора, в който пееше момчето на нашите кумове и бяха много доволни. То май не е точно хор, но провери, май и цените са символични:
http://www.stcrd.com/

Последна редакция: пн, 19 юли 2010, 22:23 от albena

# 100
  • София
"Мелето" вече ги пробвахме - истински фреш  Peace - взех/ме екзотик, но и този с цвеклото ме блазнеше, другия път.
В момента си пийвам "Екзотик"-а - превъзходен е! Нямах нужда от пазар, ама само, за да си купя от тия сокчета сефтосахме новооткрития Кауфланд в Люлин.  Peace

Здравейте мами многодетни. Hug
Отдавна не съм писал тук и виждам, че редом с хората които познавам има и нови, което ме обнадеждава. Обаче татковците са дали фира - сигурно е от кризата. Може би работят повече, а може би е от това, че форумът е за майки.

Няма да споменавам имена, че ще направя някоя грешка, но наистина искрено ви завиждам, че поддържате тези връзки топли.
Хубав ден и от мен.  bouquet
Здравей многодетен татко. Аз съм от тия, които не те познават. Мда, бащите рядко имат нужда да си изливат душата публично...но не знам...моя мъж просто не е пробвал дали ще му се получи, ако пропише тук...и време няма също.
И...хм....тъй както сме я озаглавили темата "многодетни мами" сега ми звучи дискриминационно спрямо татковците. newsm78
Надявам се да се включваш по-често и да разказваш повече за вашето битие с пълната ви къща. Hug   bouquet

Моята нощ ще е пак "лека и безсънна" Mr. Green  Таткото заспа на едното детско легло в детската стая, Кати се е разположила на цялата спалня...аз след малко ще окупирам дивана...сякаш всички се опитваме да запълним опразненото пространство вкъщи, докато ги няма момчетата. Blush

# 101

Пешеходке  Hug, благодаря за снимките - страхотно сте изкарали, личи си.
Народна топка не съм играла от годините ми в гимназията - а тъкмо вчера обяснявах на Дани за какво иде реч, как ми се доигра...

За татковците (за нашия, де Wink) - и той има нужда от почивка (когато е преуморен заспива с децата след приказката), а и никой не е казал, че ще спи цяла нощ  Mr. Green

Маминко Ваня  Hug, нуждая се от капучиното ти (да съм свежарка и в следващите 2-3 часа  Laughing)
И сока Екзостик харесваме (още една точка) - наистина е много хубав.

А вие къде на юг ходите? Предполагам е бунгало/къщичка или?!

albena  Hug, тази година ли бяхте в Арапя?
И там гледах условията и цените - в бунгалата, за които питам пак става въпрос за стаи 2+3, но цените са малко по-ниски, та дори и с вкл. закуска и вечеря.
Ние ще ходим след 10-ти август евентуално (не е сигурно) и в Арапя хващаме най-високите цени. Sad

Иначе плажа пренаселен ли беше?
Имаше ли храна в комплекса? Или хапвахте в ресторанти?

Аз предпочитам да има и условия поне за притопляне, иначе с предпочитание за приготвяне на бърза супа (поне) - моите са "манджари", а аз не обичам да давам супи и разни гозби с яйца и месо (изкл. печеното пиле на грил), поради което и търсех бунгало, къщичка, заради употребата на котлона (абсурдно е в хотел, а с вкл/ храна там за 5-та не можем да си позволим...).
Предпочитам да готвя нещо от време на време и да останем повечко дни, отколкото да се храним само по ресторанти..

В бунгалата/къщичките Марая за периода от 06.07.2010 до 26.08.2010 цените за възрастен (нощувка и храна - закуска и вечеря) са 32 лева/25 лева, а за дете на 7+ години - 50% намаление.
Децата под 7 години спят безплатно, храна в този случай за тях не се полага (може би ще може да се поръча допълнително)

Преди и след този период цените са още по-ниски - 16 лева за възрастен на пълен пансион - учудващо евтино, чудех се какво ли може да не е наред.

Разпитах мами, били там миналата и тази година (а и има мнения във форума, но аз исках да чуя и вашето - нали сме с повече деца) - единствения минус е плажа (Попския), който не е от най-чистите (иначе на 60 метра от едните и на 150 метра от другите бунгала).
Но пък централния , Нестинарка, е бил на около километър от Марая.
Бунгалата и къщите били чисти, храната - много вкусна.

Ето, вижте офертите им и снимките сами - > http://www.vilamaraja.com/wp/wordpress/

Иска ми се тази година да сме в Царево, ще се "поогледам" още малко.
А после и аз ще споделя  Hug 

Троен татко  Hug, добре дошъл (отново!) - аз не съм те "виждала" преди (но бях зачезнала покрай децата за известно време) - останах очарована, когато видях, че не си мама  Simple Smile
Ще "доведеш" и други татковци след себе си, сигурна съм   bouquet

Как ли е с три големи деца у дома?  Grinning

Спирам момичета, доспива ми се... годинките имат пръст в това май  Tired
Лека и спокойна нощ на всички - малки, по-големи, най-големи...  Hug Hug Hug

# 102
  • София
Кукуригууууу! По желание на ник-нейм адашката сервирам капучиното (ПАК  Mr. Green, за последно, все ще ви измисля някоя друга напитка за сутрешното форумско четене Grinning)

маминке, ние ходим предимно в Приморско, но всеки път различно-били сме на квартири, един път на хотел (това беше "най-якото море", децата не ще го забравят никога и само там и по този начин искат да почиваме Laughing - не точно в града, страхотен плаж имаше, а през останалото време не излизаха от басейна на хотела, в апартаментчето си имахме кухня, така че можехме и да си готвим разни неща), а често се случва просто да спим при мама в Бургас и само да обикаляме плажовете наоколо Mr. Green. Тази година почти няма изгледи за почивка на морето, но все ще успеем поне едно гостуване на мама да направим. Heart Eyes Пък то, морето няма къде да ни избяга. Mr. Green

wavey

# 103
Ехааа как замириса на море!  Nature Sunny След няколко дни и ние ще се топнем. Взех си щерката от село...родата остана разочарована, но детето /пък и аз/ беше щастливо и доволно, че се връща в дом милий, дом родний. Видяхме се с девер ми и етърва ми от Белгия, децата играха, скачаха в надуваемия басейн пред къщата....голям кеф беше, а ние възрастните само точехме лиги...Сега планираме да ходим на Поморие, една приятелка се върна от там, каза че морето било плитко доста навътре. Пък и все ходехме на юг от Бургас, сега ще пробваме по на север.

МаминкаВаня, ако знаеш колко лиги точа докато гледам тва капучино! Аз обожавам капучината! Дори си мислех, да си взема от тия машини на Нескафе дето ги рекламират, макар че не са ми много по джоба...но пък са идеален подарък за Нова Година!  Wink

Добре дошъл отново на тройния татко!  HugА ако не се лъжа още един татко се беше разписвал в нашата темичка, но доста отдавна! И май наистина ако се заформи по-голяма групичка на татковци, ще трябва да сменим заглавието на Многодетни семейства.

Да ви се похваля - моята приятелка, дето ви разправях, че я заразих с близнаците, вече си има момиченце и момченце и вече и те са от нашата порода. Засега малките са в кувьозчета, но са добре и се надявам скоро да ги намачкам.

Моята щерка пък онзи ден си говорехме, че етърва ми искат и трето детенце, и тя с напълно сериозен тон вика: ами и аз искам да си имам сестричка, е какво ще си осиновим едно - толкова деца има в домовете, които си нямат майки...зарадвах се, че вече започва да мисли по такъв начин, с грижа за другите, щото досега все дърпаше чергата към себе си.

Последна редакция: вт, 20 юли 2010, 09:47 от nadiaeuro

# 104
Здравей, Мариан, аз те помня, даже и се видяхме струва ми се! Радвам се, че реши да се отбиеш при нас, дано вече за по често! Как са децата ви, вие? Май-май минаха цели три години откак се запознахме...

Общи условия

Активация на акаунт