Докато пак намеря малко време да пиша и сте започнали друга тема - поздравления за което!
Честито на всички празнували - малки, големи и най-големи!
Сърдечно пожелавам здраве, щастие, любов и сбъднати мечти!

krasi30,
добре дошла! 
Обещавам, че тук ще се чувстваш като у дома си - щастлива

тедивас,

А този сок, "Мелето", като фреш/прясно изцеден ли е?
Ще взема и аз да купя за моите, но ако цените са такива и в по-големи количества редовно (за съжаление) няма да можем да си го позволим.
Поздрави на всички у дома

Любето, КаНиМа,
направо се разложих от смях - еххх, тези татковци...А нашия сваля, сваля и след малко предупреждава - "Имате право още само на 1 куфар - избирайте, побирайте"
И хич не иска и в краката ми да има багаж (иска да ми е комфорно), за разлика от мен
Мама мила, здравей отново!

И аз така се бях позагубила.
И уж все още не работя и все нямам време за всичко - хмм, а определено не е липса на организация, да знаете.
maminkavania,
много си приличаме, да знаеш

Все това виждам

Нямам мой блог, беше ме питала в миналата тема.
Кабо Алма,
ехххх, как ли е с вече пораснали деца. По един месец да те няма у дома 
Хем искам да пораснат, хем не - ти си ме знаеш

nadiaeuro,
направо ме стресна с това инфо.Към морето сме се запътили, хмм.. да затегне още коланите тогава

А нашите приятели тъкмо констатират, че вече 4 години не съм забременявала

Fighty,
, добре дошла при нас
- аз не съм те поздравилаСпомням си те от други теми, откъдето и те бях харесала - мнооого ще ти подхожда да бъдеш една от нас

Дъщеря ми също много обича да пее (и танцува), бързо схваща - и интонация, и промяната на гласа, текста...
Иска обаче и на пиано да я запиша, търся нещо близо до квартала обаче...
Пешеходке,
, страхотни снимки!Малката
много е пораснала.Слабост ми е и "пубера" ти обаче

Оле затвори очички
) ,
- и аз все повече се замислям за тези ваксини... за сега отлагам малко с времето, но.. като ли клоня да ги направя - по още една (засега) им остава...Скоро не съм чела за това, умишлено, определено се плаша...
sweetkids_mama,
малката Принцеса е разкошна 
Позволих си да те добавя във Facebook-а (отдавнйа си ми слабост
)reni_mats,
мноооого готин малки-голям човек 
Еххх, ако ставаше така както при кучетата
Аз не успях да навия моя гинеколог да ми махне матката и това е
[bМамо Цоцоланке][/b],
малкия
вече е на половин годинка!Поздравления, само радости, усмивки и ... сбъднати мечти желая!

Момичета, я да ви попитам - някои от вас били ли са в бунгала/къщичките МАРАЯ в ЦАРЕВО?
Натам сме се ориентирали, но т.к. нямам вяра само на снимки, да попитам и вас.
А също - препоръчайте ми някои бунгала и/или къщички - за море и планина (може и хотелче, почивна станция) също, където сте били - иска ми/ни се да има 2 стаи (за малките и за големите), веранда, баня и тоалетна в самото бунгало/къщичка, както и плаж наблизо, за предпочитане не пренаселен.
Ще бъда благодарна на каквато и да е информация - предварително благодаря!

Мамо Сузи, Picaso, Rosy_, и всички други, които не съм споменала по-горе -
и вас 
Слънчеви, прохладни и усмихнати дни на всички ви!

Аз съм отново щастливо многодетна.
Чак не очаквах, че толкова ще се зарадвам, като се съберем с големите деца.
А и Галя е различна тук- много по-весела в многолюдната къща.
Бях много разочарована- разчитахме на парите от този проект, а и си мечтаех за едно романтично море само двамата с мъжа ми..... Затова пък децата са доволни, че няма да се разделяме- значи така е трябвало да стане. 

моркови и корнишони... Ей това (и селото) го нямаме...

След няколко дни и ние ще се топнем. Взех си щерката от село...родата остана разочарована, но детето /пък и аз/ беше щастливо и доволно, че се връща в дом милий, дом родний. Видяхме се с девер ми и етърва ми от Белгия, децата играха, скачаха в надуваемия басейн пред къщата....голям кеф беше, а ние възрастните само точехме лиги...Сега планираме да ходим на Поморие, една приятелка се върна от там, каза че морето било плитко доста навътре. Пък и все ходехме на юг от Бургас, сега ще пробваме по на север.