МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 32 990
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ауууууу, опияних се от тия сладки бебоци! Heart Eyes
Мерси за тройното "питие" за лека нощ newsm19 !

# 151
  • София
  Позволете ми да се усъмня, но имам малко горчив опит в близнашкия. Учуди ме малкият брой постове на новата майка, както и размерите на тризнаците.
  Снимката на гърнетата е от тук - http://www.bonnybabies.com/products4twins.htm
  А където са по-малки от тук - http://4loves.com/mexitext/2005_11_01_tiredtexts.htm

# 152
Здравейте Grinning
Aila извинявай но не разбирам какво искаш да кажеш?Тоест разбирам но някак си .... Може да изглеждам глупаво, но не проумявам. Нима е възможно? Сигурно има логично обяснение. Не може човек така да се шегува с такива неща.
Хубав ден на всички вас Hug

# 153
Уви, на какви ли не неща съм попадала и аз (включително една авторка, която пишеше в тъжния форум и твърдеше, че е изгубила дъщеричката си, а се оказа измислица и й спряха акаунта....).
Но пак се вързах. Може би защото толкова много обичам бебетата, а пък тройка бебоци накуп е толкова рядко и прекрасно нещо.....
Тук някак си всички си имаме доверие и е много ... хм .... нечестно да ни се пускат такива "пързалки", защото утре може да се усъмним в жена, която не ни будалка и наистина има нужда от нас....
Жалко. Няма да коментирам повече.

# 154
  • Бургас
Tъжно,много тъжно,явно лудоста сериозно се е пропила в много хора.
Съжалявам ги такива хора,нямам думи. Sad

# 155
Аз пък ще се похваля ако имам късмет след  няколко месеца ще стана баба на тризнаци. ShockedНе е пързалка просто племенничката ми при първия тест инвитрото е положителен и засега трансферираните тризнаци са си там Joy Joy JoyНие ще сме благодарни и на едно бебе но, гледката на трите ми напълни душичката.
Пързалката е гадна....Това че сме бебехолички се знае но от това ме втресе.
Моите момчета са в татковата занималня.Мама е работничка.Леле не искам да се отделям от децата си толкова дълго...Бебето ми липсва много.Дори днес бях на работа.
Единственния плюс е че, всички ме изненадаха.Заварвам къщата чиста,подредена и само пускам прахосмукачката и  пералнята и пълня тенжерите отново. Rolling Eyes
Това море им отвори вълчи апетит #Crazy.Сбърквам се от готвене и пазаруване.  chef

# 156
Хе хе.Любето това за тризначетата  е страхотно Hug
Хубаво е и за изненадите вкъщи, дано често да те изненадват така Hug И имам един въпрос, ама моля за извинение,долу пише за едно от твоите мъничета ОТ ДНЕС е на 2 годинки. Да не би да имаш рожденниче вкъщи или аз не съм разбрала Embarassed
Ако си имаш празнуваща малка муцунка вкъщи да ти е честито  newsm51.Криси да те слушка много, да расте здраво и лъчезарно детенце,много усмихнато и щастливо!

# 157
  • София
  О тризначета наживо и накуп са страхотна гледка. Преди две години май ще станат бях на коледното парти на Мултимама. Подпомагаха родители с тризнаци. Хем имам близнаци и бях бременна вече с Елена, но гледката на три кошници или три пълзящи бебоци беше страхотна.
  Наскоро се запознах в МД с една туку що родила тризнашка мама всяко по 1,5 кг, има и кака на шест годинки. Въпросните тризнаци бяха нормално зачената  Mr. Green Гледката на две розови и една синя гривничка на ръката действаха много отрезвяващо, а и мамата определено още незнаеше къде се намира. Наскоро една от консултантките сподели, че вече са ги изписали, майката е с електрическа помпа и засега голяма част от храненията им са с кърма.
   Покрай инвитрото обаче от личен опит забелязвам, че в близнашкия има сериозно оживление, близнаци много честа, а и тризнаците сериозно се увеличиха.
   любето пожелавам успех и всичко да се развие по най-благоприятният начин. За съжаление триплодната бременност е рискова, но с повече внимание и добро хапване крайният резултат си заслужава. При дву и триплодна бременност е важно майката да яде достатъчно, зада може плаценатат добре да се храни и да храни бебоците. При адекватно наддаване риска от преждевременно раждане значително намалява.

# 158
Айла, Айла, накъде отвя сънищата ми сега........Ще стана баба на близнаци, ще стана баба на близнаци.......

О тризначета наживо и накуп са страхотна гледка. Преди две години май ще станат бях на коледното парти на Мултимама. Подпомагаха родители с тризнаци. Хем имам близнаци и бях бременна вече с Елена, но гледката на три кошници или три пълзящи бебоци беше страхотна.
  Наскоро се запознах в МД с една туку що родила тризнашка мама всяко по 1,5 кг, има и кака на шест годинки. Въпросните тризнаци бяха нормално зачената  Mr. Green Гледката на две розови и една синя гривничка на ръката действаха много отрезвяващо, а и мамата определено още незнаеше къде се намира.

Ох.........

Любе, рожденниче ли имаше? Повече инфо да пуснеш??????

Мира, как сте в къщи? Стефи слуша ли или вие нея я слушате?

За тризнаците имах едно наум.....Не се учудвам вече на нищо във форума.........

# 159
  • София
  Само да почерпя за вчерашният рожден ден на каките и да пусна няколко снимчици на каките и порасналата Елена - Снимки

# 160
  • София
Aila, да са ти живи и здрави каките! Много са красиви с тези лилави рокли, а и Елена изглежда още пораснала между тях! Heart Eyes

Аз се загубих, но и нямам много за писане. Grinning Почиваме активно на морския бабин дом, малката постоянно е с нас, само вечер успяваме да излезем сами, когато сложим и тримата по леглата. Е, за големите вече е доста условно казано, защото те се нуждаят само от команда, всичко друго правят сами.  Laughing После си лягат и още известно време четат преди заспиване. Времето е блажено горещо за плаж, през останалото време обаче слава богу, че има климатик в къщата. Двете девойки изкараха по един летен вирус с повръщане- за щастие, за два дена им мина.

Любето, дано племенничката ти да има успешна и безпроблемна бременност!  bouquet

# 161
Aila прекрасни са ти дечицата.Пък и как си ги облякла всички в тон newsm10 . И две тортичкиииии, браво smile3501
Явно е бил страхотен рожден ден! Да са ти живи и здрави,много усмихнати и щастливи!

# 162
Браузъра ми не може да генерира лентичка и аз в подписа си отвреме на време редактирам инфото.
Моите момчета имаха рожден ден в края на юли.Крис на 27.07,Лъчи на 29.07.Те съвпаднаха с връщането от море,проблемите с колата и връщането ми на работа.
На всичко отгоре почина комшия и от уважение отложихме празника.
Благодаря за милите поздрави.Аз мама забраванка дори виртуално не почерпих.Направо съм изпаднала в такава дупка.
Вчера например си приготвих работните дрехи в торбичка да си ги изпера и ги прибрах в шкафчето.Сетих се чак на портала. newsm78.Качвам се в автобуса и сядам на една седалка.От другата страна една приятелка ме пита със сериозен глас,,Ти къде,на Сопот ли?,,а аз и казвам ,,Не, на Карлово.,,а тя ми отговори,,Това е автобуса за Сопот,, Joy Joy Joy .
Е слязох качих се на другия пред смаяните пътуващи.Толкова съм била уморена и кисела че ,въобще не забелязах хората които не познавам.
Днес обаче съм във форма.Тази нощ бебо спа почти без да ме буди.Татето сготви обяд и ми направи кафе.И в семейната работа се отчете Laughing.Само ако знаеше какво му мисля Shocked.Искам и аз бебе.....
Ние с моята племенничка имаме разлика от шест години.Та тайно се надявам вместо баба да съм леля Praynig.
Преди всичко щастлива съм че след 10г. борба за нея просветна искрицата надежда...
Аила прекрасни са ти принцесите.Мерси за инфото ,след няколко дни ще разберем със сигурност колко сакчета се развиват.

# 163
  • София
Айла, прелестни са трите грации!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да са ти здрави, послушни, усмихнати, чаровни, изобретателни, любвеобвилни - да те зареждат с обич и сили!   bouquet

Сори, че тройното ми "питие" вероятно е менте, ама пак ми замая главата.  Crazy

Поздрави от моренцето! Аз съм при мама и от вчера съм на специална диета - "хапни сочно бебешко" се казва и много върви след уморителен плаж. Mr. Green Малките ми племеннички са толкова пухкави, усмихнати и сладки дечица, че си ходя перманентно опиянена. Grinning

Hug Hug Hug Hug Hug

# 164
Хубаво, де, аз пък не се чувствам мината от "пързалката". Има ли такива бебета? Има. Радват ли ми душата? Радват я. Не били на тази "потребителка" - ами то си е изцяло за нейна сметка. Горката. Колко ли празен трябва да е животът ти, че да се опитваш да откраднеш чуждо щастие...

Айла, честит ви празник! Живи и здрави да се госпожиците, с такава майка за пример животът им ще е интересен!

любето, късмет и прекрасни мигове на твоите рожденици! Оставете лошото зад гърба си и продължавайте напред! Я каква хубава новина покрай племеницата ти!

Последна редакция: вт, 10 авг 2010, 13:09 от Кабо Алма

Общи условия

Активация на акаунт