МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 32 953
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
Честита дъщеричка! Да ви е жива и здрава! Страхотно име сте й избрали! Очакваме и първите й снимчици! Hug

# 241
Mили мами влизам само да Ви кажа, че на 29ти се роди дъщеричката ни Вяра Simple Smile 2,900кг. и 49см. Раждането мина много добре и бързо. Вече сме си в къщи и .... чуствам се тооолкова щастлива с всичките си деца около мен!

П.С. Стискам палци на Еми и Алекс и вярвам, че всичко ще е наред с тях!

Hug Hug Hug

# 242
Радвам се за добрите новини за Еми и Александра. Дано продължават все със същия дух!!!!!!!Кураж!

О.....Бебенце си имаме......

Ани, честита Вяра!!!!!!!! Да бъдете мнооооооооооого, мнооооооооооооого щастливи заедно!!!!!! Жива и здрава да е Вяра, красива и добра!!!!!!!Честито!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Ох...аз имам въпрос към вас, ама нямам нещо време да седна да го напиша.......Не е болка за умиране, ама да видя вие как сте постъпвали в подобна ситуация.......

Наде, готова ли е Вики?

# 243
Здравайте!!!
Аз също съм  многодетна мама. Имам четири деца две момчета и две момичета. Данаил 06.09.2003  Савина - 05.12.2005 и Петър и Ивета - 18.01.2008г.  
Живеем в град София   с мъжа ми сме заедно вече 10 години, мечтата и на двама ни винаги е била да имаме много деца  и я осъществихме. Да много ни е трудно но има и много хубави които не бих заменила за нищо.

# 244
Честита Вяра на мама Ани..   bouquet

Добре дошла на мама ВиКчЕтО  Hug

Чудесно е с 4 деца..Трудности сме имали и с 1 и с 2 и с 3..  Simple Smile .. нормално е да имаме и с 4..  Simple Smile
Най-важното е всички да са здрави..

Мама Цоцоланка..знаеш,че можеш да питаш всичко... ако не успеем да ти помогнем с друго, поне ще ти олекне, че си споделила.. 

# 245
Привет!

Подарявам на нуждаещи се дрешки за новородено 0-6м. момиче и момче.
намират се и играчки. От София съм.

# 246
Кукле, сори че нахалствам, издирвам космонафт за новородено. Ще съм ти благодарна форевър! Момиченце ще бъде...

Викче, радвам се да се запознаем! Давай да пълним очите....

# 247
Цоци, на Вики не мога да й видя очите от две-три седмици насам. С баба си скитосват насам натам... Нищо не съм купувала още за училище. Чакам на 9ти да мине родителската среща и тогава ще ходим на пазар по женски - аз, Вики и  кръстницата й. Тъкмо от едно място мисля всичко да купя. А при вас как е?

Добре дошла на ВиКчЕтО!  HugИнтересно ми е как сте се разположили в жилището ви, понеже съм на тая тема. Чудя се как от сухо помещение и една стая да направя две стаи от по 9 квадрата, и то във всяка да има по две легла /по възможност не двойни/, бюро и гардероб.  newsm78

# 248
Добре дошла на Викчето!!!!! Приемаме разкази, снимки и всичко що е любопитно за семейството.....Ех...и ти имаш близнаци........

Да питам докато съм на тази вълна.......

Та тази година ме чакат трима ученика.......Колкото и да ви е странно искам да присъствам на първия учебен ден на всеки един от тях.....Но....още не клонират хора, имам  шофьорска книжка за украса, татито ще е на работа, и екстра бебе.......

Та......Вили ще е в ново училище, любопитно ми е да видя класната му, да го изпратя - може и отдалеч, сега няма да се излагаме,че сме бебета, я.......Просто тръпката ми е голяма тук......

Рая - 5 клас.......Няма нищо общо с училището до сега....Нова класна, която не знаем коя ще е, може би нов клас(защото стария се поразпиля тук-там), нови вълнения, тя не би отказала да има някой с нея в училище, не се смята за толкова голяма........

Йоан - 1 клас......Щеше да бъде в училището на Рая.....Но.....Там не мога още 4 г. да изтърпя старата класна на Рая.....А и с транспорта е по-трудно, с Рая ще са в различни смени, с бебето също ще ми е трудно.....И Йоан ще е в кварталното училище......

Ще имам 1 дете близо до мен и 2, които учат по центъра и ще пътуват.

Та.......как да съчетая и какво да направя,че да огрея навсякъде.......Смятам татито да започне 30 мин. по-късно работа и да отдели по 15мин. на всеки един от центъра, а аз със Сами да сме с Йоан......Но....приемам идеи, не отказам съвети........

О...Щурчо Hug, Кукла Hug.....Добре сте се завърнали.....Да споделите нещо повече за вас....Кукла, как е Чико? Снимки???????

Свате, ако не намериш космонавт - аз май имам, ще ти го дам........

Наде, да ме вземеш и мен в пазаруването по женски? Ще слушкам!!!!!

# 249
  • София
Ето ни и нас вече у дома  Wink

Изкарахме си добре- малко на планина и малко на море. Снимки...може би във фейсбук, ама като ги качат децата  Embarassed Нали ме знаете, хич ме няма по тези неща.

Видях страхотни дечица.  Hug

Честито на мамите с новородени красавици! Благословения!

Сузи, поздравления за красавиците! Нали тати вече е предвидил как да ги опази занапред от ухажори  Wink

Цоци, не мога да измисля как да съвместиш изпращането на децата на 3 различни места  newsm78 Може би ще е добре да изпратиш Вили ( нали не те иска за много време ), после да отидеш на тържеството на Йоан и на края да си прибереш Рая и да се запознаеш и с нейната класна. Уф, май ще кръстосваш повече от колкото ще ти е възможно  Rolling Eyes Няма ли начин Лъчо да закъснее с повече от половин час за работа? Или някой да гледа Сами, за да можеш да си по- лесно придвижваща се?

Момичета, дали случайно някой не иска да си направим срещичка преди началото на учебната година? Или е по- добре след като децата са вече на училище и градина?

Мони, съжалявам за напрежението у дома  spoko

Добре дошла на Викчето   bouquet Ще покажеш ли снимчици?

Кукла, а твоите сладури дали може да видим!? Сигурно много са пораснали.

За палавите деца, не искам да говоря  Rolling Eyes Йоан е доста изобретателен и всеки път, когато не ни е пред очите, все нещо е "сътворил". И като го питаш защо го е направил, отговаря най- невинно " Защото искам"  ooooh! Да се смееш ли, да се ядосваш ли...
И той влие по не особено положителен начин на Анди относно белите, но... да са живи и здрави. Ще пораснат.
Монито ще ни е в ново училище и имаме трепети относно нови съученици и учители. Дано всичко да е наред  newsm17 А Пепи ще го "тресе" кандидатстудентска емоция. Ще търсим учител, на когото се надявам да можем да плащаме  Embarassed

# 250
Здравейте!
anixi честита дъщеричка!Да ви е жива и здрава,много щастлива!
Добре дошла на Викчето    bouquet ,и аз съм от новоприсъединилите се Wink
Мама Цоцоланка ,доста ще ти е напрегнато,но все трябва да има някакъв начин.Първокласничката мисля,че ще има много по-голяма нужда от теб,защото това ще й е първата среща с училището,ще е доста притеснена и развълнувана...Баткото може би просто да го изпратиш,той е голям....Не знам,да не давам аз много съвети,че хич не съм наясно...
Аз ще идвам към София на 27.09,че ще ходя да си правя ФМ,може да се видим с някои от вас,ако имате желание,пък и да го измисля и аз как ще дойдем,и с какво време ще разполагам...

# 251
Адашке, честита дъщеричка. Да бъде прекрасна като името си, да расте здрава и весела и много да ви радва.

Радвам се, че има добри новини от Ели и Александра. Дано и занапред бъдат все хубави.  Hug

Добре дошла, Вики. Попаднала си на правилното място. Тук всички знаем, че с повече деца никак не е лесно, но пък радостта, усмивките, детските прегръдки и блеснали очички също са повече и многократно превъзхождат трудностите и са неповторима, прекрасна компенсация за тях.

Сузи, татито ви търси ли си пушка или вече се е въоръжил? Че да знам дали е безопасно да пускам синовете си да наобикалят прозорците ви.  Wink

Мони, колко точно близо до Ловеч си, че аз имам роднини в района?

# 252
Пролетната Фея ,в едно село на 12 км. от Ловеч живеем. Peace

# 253
Пролетната Фея ,в едно село на 12 км. от Ловеч живеем. Peace

Уви, явно не сме "селски". Нашето село е на 20 км. от Ловеч. Казва се Александрово.
Но пък като нищо може и рода да се окажем.
  Heart Eyes

# 254
Уви, явно не сме "селски". Нашето село е на 20 км. от Ловеч. Казва се Александрово.
Но пък като нищо може и рода да се окажем.
  Heart Eyes
[/quote]

Оххх,ако знаеш какви хубави ваканции съм прекарвала в Александрово....Вуйчо ми е от там и с братовчедка ми си ходехме там постоянно.Толкова хубаво беше.....

Общи условия

Активация на акаунт