МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 33 043
  • 731
  •   1
Отговори
# 390
Честит 15 септември! Успехи на ученици, учители и родители!     bouquet
Мога да се похваля с двама студенти, които днес започват своето следване. Колко бързо преминаха през училищните вълнения, направо не е за вярване.
Съжалявам, че рядко се включвам в темата, но поне се опитвам да следя колко са порастнали многодетните семейства.
Още веднъж ви пожелавам хубава учебна година!

# 391
Влизам да пожелая на добър час на нашите първокласници- Дани на Викчето и Павел на Ирина!
Мен някак ми е тъжно, че нямам първокласничка тази година.... Rolling Eyes  Беше ми много хубаво миналата есен, когато изпращах Зори. Blush

О, имаме много първолаци: Йоан на Цоци, Вики на Надето, Симона на Грета, Вики на reni_mats, Даниел на Маминка, Анна-Мария на Пикасо, Матей на  Галя ...... И още много, много други.
Да им върви по вода и да успеят да видят и хубавата и веселата страна на учението.

Честит първи учебен ден на всички ученици.
Да имат попътен вятър и да плават смело напред сред бурните вълни на науката.

(Извинете ме, на морска вълна съм).

Честит рожден ден на Гери. Теди, да ти в жива и здрава и все така хубава и весела (в момента я виждам на екрана).
Много сте хубави тримата.
  Hug

# 392
Sweet_moniii много се радвам , че си се почувствала щастлива Hug Честито и на теб за Ивончето, че и това да си на градинка е голямо нещо.
Честито на всички майчета на първолачета! Честито и на всички други които си имат ученци в къщи, без значение кой клас са Simple Smile Нека тази учебна година да е много успешна за всичките ни дечица-малки, големи и по големи! Аз ви пожелавам, и на себе си разбира се Бог да ги пази от всичко негативно в училищата им!
Хей мами на първолаци пишете как сте. Сигурно ви е много вълнуващо Hug Малките ви дечица вече порастват.Някак си изведнъж като че ли ги виждаме като по големи  Grinning
А иначе майчета всички вие си знаете ,и на малки и големи ученци добре ще е да пуснете по някоя снимчица smile3521 smile3509
Хубав ви ден на всички и приятно празнуване  Party Time Tada

# 393
Да ни е честита новата учебна година! Много радост и вълнения да ни донесе (ама от хубавите вълнения!). Попътен вятър на първокласниците, успешен финал на абитуриентите, много преодолени предизвикателства на всички по средата!

Теди, дай линк за тези, които не можем да гледаме в реално време!

# 394
Включвам се набързо......

Пролетна е достоен статистик......

Влизам да пожелая на добър час на нашите първокласници- Дани на Викчето и Павел на Ирина!

О, имаме много първолаци: Йоан на Цоци, Вики на Надето, Симона на Грета, Вики на reni_mats, Даниел на Маминка, Анна-Мария на Пикасо, Матей на  Галя ...... И още много, много други.
Да им върви по вода и да успеят да видят и хубавата и веселата страна на учението.

Честит първи учебен ден на всички ученици.
Да имат попътен вятър и да плават смело напред сред бурните вълни на науката.

Честито на всички изброени първолаци.....И на всички,които са пропуснати(но не са забравени!).......Много знания да съберат през годините и да бъдат добри и умни деца!!!!!!Честито на всички наши ученици - независимо от възрастта!!!!!!!

Сузи, аз съм още под вълненията на Първия учебен ден......Програмата, посрещането в класната стая.......Класната бе подготвила много семпло и кратко посрещане, много ме трогна, специално внимание обърна на всяко дете! Много песимистично бях настроена, но днес душата ми се отпусна.......С две думи - готина ни е учителката. Стори ми се топла и загрижена за децата. Имаше питки с мен, бонбони, слова, вълнение, снимки..... После отидохме да се черпим... В момента летя, летя някъде из облаците и ми е едно щастливо и хубаво на душата......Сега Йоан с трепет си разглежда новите учебници и е много, много щастлив и горд.

Пораснаха ми децата........Бебето днес ми се стори още по-голямо бебе........С него ще има да посрещаме и да изпращаме......Първолака ще е първа смяна, другите двама - втора....Въобще - промяната на организацията и режима на живот в семейството се променя още от тази вечер....По-рано лягане, по-рано ставане, да си призная - май от това имам нужда.....Да съм под напрежение.......Че да взема да се стресна и да дойда на себе си. Стига съм спала и бляла....Време е за емоции и за каляване на нерви.......

Моля, заповядайте снимки от нас - 1 - 2 - 3 - 4 - 5

Чакам и другите първолашки мами да се отчетат..........

# 395
  • Пловдив
Честит 1-ви учебен ден и от мен - на всички дечица( първолаци  и непърволаци) и на техните родители!!!

Само радост и хубави емоции ви пожелавам!!!

Аз днес бях на 1-вия учебен ден на ... племеницата ми! Тя е първолачето - другите са толкова големи, че не си представяха даже да ходя с тях!

Много ме зарадваха пламъчетата в очичките на Йоан - Цоци - много е пораснало момченцето!
И аз чакам другите мами да се отчетата със снимки. Аз няма да мога - сутринта на вратата се сещам за фотоапарата и установявам, че батерията не е заредена... така че нямам снимки Sad

И аз чакам линка - че не успях в реално време да гледам СуперТеди   bouquet

# 396
  • Canada
Много хубави емоции са се събрали в темичката!
Честито на всички, които имат повод за радост на днешния ден!  bouquet Нека всички ученици да са много ученолюбиви, трудолюбиви, съвестни и упорити и да постигнат много със знанията си! Hug
Съжалявам че не успях да гледам предаването по Нова, но мисля да поровя из нета дали го няма... newsm78
Мама Цоцоланка, много хубави снимки... Дечицата ти са прекрасни! А пък с толкова големи деца нормално бебето да ти се види съвсем бебе... Wink
Аз като гледах днес из града как кипи едно особено настроение, щъкаг тасам-натам ученичета и ми стана едно такова мъчно, че нямам ученик още... Ама нищо - след някоя и друга годинка и мен ще ме тресат същите емоции... Crazy

# 397
Големи емоции,голямо чудо беше днес!
Накрая вече аз изпуших и към 6ч. изгоних всички от къщи-било първокласници,бебета,кихащ мъж...  Rolling Eyes ,че иначе и моите емоции щяха да станат от друг вид  #Cussing out
Ама беше хубаво-такава носталгия изпитах към моите първи училищни години-тогава децата още са неопорочени от системата,чисти,оценяват всичко,което им се дава...После става различно,но първите години...
Е,поне се успокоявам,че ще ми се случи още поне 2 пъти!Да му мислят малодетните  Laughing

Ето снимки от нашия ден: http://www.facebook.com/photo.php?pid=31654949&id=1353527198 … amp;notif_t=like#!/album.php?aid=2090902&id=1353527198

Отивам да спя.че толкова рано трябва да стана......

# 398
  • София
О, имаме много първолаци: Йоан на Цоци, Вики на Надето, Симона на Грета, Вики на reni_mats, Даниел на Маминка, Анна-Мария на Пикасо, Матей на  Галя ...... И още много, много други.

Ох, така си и знаех, че ще се изложа при изброяването... Embarassed  Да ме извинят всички дечица и майчета, които съм пропуснала! Hug

Рени, Цоци, много хубави снимки! Heart Eyes Още ми е прясна емоцията от миналата година и се вълнувам, като ги разглеждам. Blush

Цоци, децата ти много са пораснали. Не просто на ръст, ами и като съзнателност и отговорност. Личи по погледите. Променили са се, откакто се роди Сами. И при моите се усети по същия начин. Да са живи и здрави! Hug

При нас сутринта мина спокойно- само изпратихме Зорница до училището, видях се с учителката и тръгнах на работа. Следобяд настъпи лудницата с закупуването на тетрадки, снимки за бележниците, висене на опашка в кварталната книжарница....няма какво да ви обяснявам. Laughing  Направих торта на децата за първия учебен ден- за съжаление в момента нямам апарат и не можах да я снимам. Много я харесаха и цял ден притичваха до хладилника. Laughing 

# 399
Честито на всички първолаци и на всички ученици.
И при нас днес много емоции..Баткото 5клас в ново училище, сутринта го изпращахме..Тържеството почти до Уобяд..След обяд посрещахме малката кака на летището от Германия.. Изобщо...хубаво е човек да си е сред децата..Баткото ще е първа смяна..
Днес сърцето ми е пълно..
Снимките на всички ви са чудесни. Гледам, Мама Цоцоланка се е справила с посрещаннето и изпращането прекрасно...

# 400
  • София
Изпратих големият шестокласник на школото сутринта, малкият /четвъртокласник/ блажено ще се успи днеска, защото е втора смяна. Laughing
Не бих казала, че вече ми е тръпка началото на учебната година, особено на тази. По-скоро правя планове и сметки как да организирам ученето и на двамата, понеже големия се е прицелил на високо за след седми клас, а малкия има нужда от яко подбутване, за да движи въобще. Mr. Green Като прибавим и малкото създание, което е на вълна :"искам, искам, искам...защото искам!" ще ми е много интересен живота. Но и аз точно от това имам нужда - напрежение, че с тая бебешка омая, дето я преживявам след раждането на щерката много спокойна съм станала. Laughing

Да са преди всичко здрави децата, да имат само хубави вълнения в училище, да ви радват с успехите си и много спокойствие и любов да цари в пълните ви (с ученици, студенти и бебета) къщи!!!   bouquet Hug Heart Eyes Heart Eyes

Една малка снимчица от нас:

Супер Теди - супер бяхте в предаването - гледах ви с удоволствие!!! Hug Hug Hug

# 401
Здравейте.
Нашия  първи учебен ден мина СТРАХОТНО детето беше много щасливо,  госпожата и децата са били "униклани" по негови думи ще вдим като се прибере днес какво ще е мнението. Мама  си поплака докато го чакаше да излезне от стаята - още немога да повярвам, че моето  бебче вече е голямо момче и няма толкова голяма нужда от мен. А той като излезна ми каза: Ааа не ти пак си плакала бе мамооо. После ходихме на сладкарница детето беше много щасливо,че за първи път е само някаде с мама, баба и тате. 

# 402
  • Не съм от тук и съм за малко
Честита нова учебна година на всички, особено на първокласниците и семействата им!   bouquet  bouquet  bouquet
Да са здрави децата, с много успехи в училище и с много радост да се учат!   Peace
Прекрасни първокласници, Цоци, Рени.  Hug  Hug
Нас ни вълнуват петокласни вълнения, а седмокласните - още не, но след някой и друг месец и те ще ни обхванат с пълна сила. Mr. Green  (Ванче, гледам еднаква треска ще ни тресе, май.)
А второкласника първо не му се ходеше на училище, но тази сутрин с пълната и тежка (вече) раница беше пръв на вратата.  Grinning
Супер Теди, честит празник на  порасналото ти момиче.   bouquet

# 403
Честито на всички първолаци и техните родители! Hug

Ето и нашия отчет:
http://nadiaeuro.snimka.bg/children/viki-p-rvi-ucheben-den.30695.20625836
Много добре мина, но не успях много снимки да направя. Не ни пуснаха в класната стая да ги снимаме на чиновете с учебниците, както нас едно време. Дори не се подредиха целия клас да ги снимаме или поне всеки с учителката. И са само някакви общи снимки, но здраве да е. Важното е детето да е доволно. А тя наистина е. Въодушевена, тази сутрин сама стана в 7 сутринта, а това не се е случвало никога. Ама нали откакто е тръгнала на детска, само за училище говореше, щото не обичаше да спи в детската.
Тази сутрин като я оставихме едвам си носеше чантата - сигурно 7-8кг. Как ги мислят тия програми незнам. Добре че някои от нещата ще стоят в класната стая.
Лек и успешен ден от мен засега!

# 404
  • Canada
Ееее много са сладки всички първолачета... Разгледах ви снимките на всички и наистина съм впечатлена какви искри има в очичките на децата - явно съм забравила каква тръпка е първия учебен ден! Hug
Викчето, дано все така с желание да ходи на училище!

Общи условия

Активация на акаунт