Добре дошла при нас.
Действително тази информация не е нова за нас, даже някои вече я използваме.
Поразкажи нещо повече за теб и дечицата ти. Ни е и снимки много обичаме.
.Във всяка община е различно.Миналата година след двумесечна борба успях да наложа правото на Лъчи за намаление.В нашата община за второ и трето детенце се заплаща 25%от таксата.Тази година сами ми напомниха да подам нужните документи за да ползваме права от октомври 

.Творят бели с такава скорост.....
Толкова е гадно времето навън... 
.Творят бели с такава скорост.....

)

-задъхах се
,вероятно ще коства ...нерви ...и сън,
,
няма ли желаещи да носят дините, да помагат?
Ама честно да ви кажа, аз може и първото място да заема по хапване на сладко.Не случайно съм 68кг.(както казва майка ми-направо кльощавичка
) при ръст1.70. Ама обичам си сладичко какво да правя.Аз като не го търся-то ме търси.Отварям някакъв си шкаф и то хоп
намига ми отсреща.Нали съм добра-как ще го оставя 

намерил си е Сънчо удобно и уютно местенце и не ще да си ходи.Ама как ще иска в този студ навън 
Защоооо ? Аз не лъжаааа.Ау, вече има дупка в монитора.Ще трябва да спра да пиша.Или да лъжа? Тъй като съм много приказлива ще спра да лъжа
Да, ако с Божията помощ успеем да съберем пари за да дойдем на конкурса за Мини Мис и Мини Мистър Малките Големи Таланти на България това означава че на трети ще сме във София.И ще мога да съчетая нещата. Но за съжаление няма никаква гаранция , че ще дойдем.За сега даже обратното
Така, че не мога да искам да е на трети. Но все пак ми харесва като дата
Имате ли идеи за тема на тазгодишната среща? Ще правим ли конкурс за рисунки или този път ще амбицираме децата с нещо друго? И още нещо - идеи за подаръци за децата?

Дата ми харесва. От аниматори бихме могли да спестим, ако някои от нас се наемат да забавляват децата. Аз лично нямам такива умения. Можем да разнообразим тази година конкурсите с правене на фигурки от цветни хартии, от картон. Не че знам как точно се правят, но съм сигурна, че децата ще знаят. 
Пак ме заредихте с романтично настроение и топлото усещане че" не съм сама"

Препоръчани теми