Хотел Оазис, с. Зверино????

• 44 925
  • 36
  •   1
Отговори
# 15
Тази година някой посещавал ли е комплекса? Водата в басейните чиста ли е , цените за входа какви са?

# 16
  • Марс
Да повдигна темата и аз, скорошни отзиви??? 😊

# 17
И аз да попитам за отзиви?😀

# 18
  • До сърцето...
Ако това може да помогне - https://www.facebook.com/OasisZverino/

Щом пускат външни хора, и то с промоция, аз силно се замислям за нивото на евентуалната ми почивка там  Thinking
А ми се щеше да е хубаво място, защото е различна дестинация и е близо до София.

# 19
Какво значи пускат външни хора? Басейните са били само, ако се нощува в хотела ли?
Това, че има промоции е чудесно. Почти съм сигурна, че няма басейн, където цените през седмица и уикендите да са еднкави.

# 20
И на мен няма да ми е приятно, ако пускат безразборно хора на басейните от цялата околия, а пък аз съм си платила за нощувка. Ресторант с фолк певци, пардон "изпълнители" определено не ме привлича, а пък и пише, че работи до 02 часа.....мерси

# 21
  • До сърцето...
Какво значи пускат външни хора? Басейните са били само, ако се нощува в хотела ли?

Ами това "Скъпи приятели, в сряда, четвъртък и петък таксата за вход ще бъде 6 лв. за всички!" ми звучи като покана към всички от района.

Да, аз искам само ползващите хотелската част да ползваме басейна. Макар че за собствениците може и да не е изгодно, това е моето мнение. И имам право на него, надявам се  Grinning

Никъде в страницата във фейсбук не видях цени за преспиване (че и промоция за това). Въобще работи ли хотела?

# 22
Мисля, че в този комплекс никога не се е практикувало само гостите на хотела да ползват басейните  Peace А и едва ли им е рентабилно - колко хора ще отидат точно там на хотел? Но пък много хора ще отидат само на басейн за един ден.
Така е и на "Вярърните мелници", "Котвата" в Сапарева баня и да не изброявам още.
В сайта има цени на хотелската част - 100 - 120лв стаята със закуска.

# 23
Бяхме там в неделя,лудицата беше пълна.Тръгахме от София в 9; 20,бяхме там в 11;00,предпоследните шезлонги хванахме,точно след 20мин.всичко се пръскаше по шевовете.Храата е безобразно скъпа,готвеното между 5 и 8 лв.,таратор 3.50 Twisted Evil,но хубавото е ,че можеш да си внесеш всичко,лошото е,че работи до 18;00 и кой от къде е.

# 24
  • Марс
Моя приятелка беше преди дни в Зверино, каза гръцка музика до 6 сутринта, колони има навсякъде из комплекса, иначе ако си с тапи няма проблем Grinning Едната част с апартаментите била доста занемарена, другата се понася, къщичките не ги е виждала отвътре...таааа аз съм за НЕ Simple Smile

# 25
  • София
Тази седмица за делничните дни входа е 6лв. за всички. В петък мисля да отидем само на басейн - надявам се да не е лудница и просто да се попечем на слънцето и детето да си поиграе на пързалките и басейните.

# 26
СветлиС, ходихте ли? Моля за пресни отзиви?

# 27
  • у дома
А каква е цената на басейните почивните дни?

# 28
  • София
Аз не успях да стигна миналата седмица.
Тази седмица от понеделник до петък билетите отново ще са по 6лв. за всички.

Събота и неделя са по 10лв. за възрастни и 8лв. за деца с включен шезлонг и чадър.

# 29
  • у дома
Аз не успях да стигна миналата седмица.
Тази седмица от понеделник до петък билетите отново ще са по 6лв. за всички.

Събота и неделя са по 10лв. за възрастни и 8лв. за деца с включен шезлонг и чадър.

Според тях децата до колко години са деца  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт