МАЙчетата ни красиви, направиха мама и тати щастливи! № 3

• 25 913
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте аз от тази сутри съм с нова 20  Thinking ,моето дете яде в 4 часа и след това повърна ,но в 7 чак и то доста обилно ,като пресечено мляко такова .Случвало ли се е на някой?Доста ме притесни и сега милото още спи  Rolling Eyes

# 616
Добро утро.
Дано сега смогна с нещата които искам да споделя  Peace
Видях , че Точето пише за машинката против комари на Чико. Някой друг има ли впечатления от такива джаджи? Вчера гледах на Райд, но се притеснявам дали няма да отделят миризми които дане са подходящи за дечковци  newsm78 И като споменах Точето... вие сте си финни мацки с Ани и не мисля че трябва да се притеснявате за малките си принцеси. На кой да приличат ако не на вас  Heart Eyes
Змейче, благодарско за нещата. Колетчето ми пристигна вчера. На ивката сандалите му паснаха, а на Алек може и да са му малко големички, но за есента ще станат. Той нали се качи на вилата с баба си и не можах да му ги премеря. Да кажа и аз , че сте супер сладуранки на аватара  Wink
Луксче, за къпането, подобно на Вени и Славчето, къпя когато той "реши". Ние с този плаващ режим нищо не можем да направим като хората.
Да ви кажа сега след малко излизаме на консултация при педито. Ще споделя резултатите. Вчера бяхме и на контролен в болницата. Да чукна на дърво резултатите са добри. Докторицата погледна и Алек. Май има съмнение за трета сливица. Другата седмица ще го водя на уши нос гърло. Каза че кашличката която си мъкнем от година не е "нормална" както се изразява всеки път нашата педиатърка.

# 617
Силве, благодаря! (за кенгурото) Вчера я сложих, много й е интересно да разглежда Simple Smile

Лукс, според мен няма да му пречи впоследствие на детето този режим. Нашият е подобен, къпем я към 22-22.30 и заспива към 23-23.30 и спи до към 6.30-7. Така ми е по-удобно вместо да си прекъсвам съня Embarassed а и, както повечето от вас, и ние използваме времето да седим до по-късно навън. и с баткото бяхме на такъв режим и нямаме проблеми - заспива към 10-11, а като ходи на ясла и по-рано. по принцип децата се нагаждат към ритъма на семейството Peace

илейна, ако е само веднъж, няма проблем, може нещо да му е било тежко, да се е напънал. ако се случи още 1-2 пъти днес, се обади на лекарката.

# 618
добро утро, момичета Simple Smile

приспах бебо със сушоара и сега имам малко време  Mr. Green днес си идва голямото ми момче от море  Hug Heart Eyes вече ми домъчня за него - две седмици не съм го виждала. утре ако не ми мине котка път ще тропосам бебо на майка ми и с Марти ще излезнем малко по задачки - дано и бабата се съгласи да стане бебогледачка  Mr. Green

ето малко снимки от неделя и нашето зоо приключение  Laughing : http://may2010.snimka.bg/baby/mayicheta-na-1m.508901.19613918

малко взе да ми доскучава да меря улиците сама и се надявам една приятелка, която скоро ще ражда да ми стане дружка в разходките  Laughing

кажете машинката против комари на Чико има ли ефект? чудя се дали да я взема, че съм жестоко изядена от тея гадове и добре, че бебо засега не им е вкусен  Praynig

хубав и усмихнат ден на всички   bouquet

а на празнуващите днес ЧЕСТИТО   bouquet

# 619
Здравейте аз от тази сутри съм с нова 20  Thinking ,моето дете яде в 4 часа и след това повърна ,но в 7 чак и то доста обилно ,като пресечено мляко такова .Случвало ли се е на някой?Доста ме притесни и сега милото още спи  Rolling Eyes

непрестанно ми повръща и е пресечена кърма когато вече е обработена от стомахчето. в началото се притеснявах много, но вече май стана част от ежедневието - купих повече лигавници и сега те са основна част от облеклото ни  Simple Smile притеснително е когато повърнат на фонтан и то повече от 1-2 на ден.

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 09:00 от natalinik

# 620
Аз съвсем забравих ,че моето мишле става на 2 месеца днес  smile3510 да ни е живо и здраво ,на всички празнуващи весел празник.
Пипи и Натали мерси за отговорите ,наистина е логично това да изчакам да видя как ще е през деня,но майчино сърце нали не трае ,веднага мисля лошото Wink

# 621
Добро утро мамчета!

Честито на всички който стават на 2 месеца Hug

А иначе за вчера и за ваксините съм си на същото мнение...ще отложа до колкото е възможно Пентаксима и няма да му я хакам сега когато е на 2 месеца.Знам че е невъзможно да не му я слагам изобщо (така е направен механизма да работи добре-институциите и фарацефтичните компании)но поне няма да е толкова малък, плюс това аз на ясла мисля да не го пускам така че ....Това е мое мнение Peace

Иначе сме добре храним се на 3 -3.30 часа.Днес мисля да морската да слезна до обяд със Сестра ми която е бременна,ако иска  някой може да се присъедини Hug

Дани е на градина- засега да чукна на дърво е добре.

А ето го и Викито http://may2010.snimka.bg/baby/mayicheta-na-1m.508901.19613920

# 622
  • Sofia
За режима е най-добре да се нагодят децата и родителите. Аз посмъртно не мога да остана будна вечер след 22.30, най-късно 23ч.  Crazy Добре ми е, че Криста заспива в 21ч., да си оправя къщата, баткото, когато си е в къщи и т.н. Храненето в 2ч. е за 5 мин и не ми тежи, а след това в 5-5.30 направо ставам, не лягам повече  Peace
Вили, Облаче, по-спокойна звучиш  Hug Целувки на Крисче  Heart Eyes
Точе, отказвам и аз да се впрягам за размери  Stop На мен Криста даже шишкава ми изглежда  Grinning
Силве, 13см от раждането си ОК за твоето момче  PeaceНашите са общо 7 см.
ileina, момичетата вече са отговорили - не се притеснявай - нещо му се е надигнало, особено ако е заспал веднага след храненето  Hug

natalinik, ти все в квартала ли се разхождаш? Леле, при мен това е в краен-краен случай - гледам да бягам от тук  ooooh! Голяма хамалогия ми е с колата, но като не ме домързи, все сме нанякъде  Peace Почти винаги го съчетавам и с някаква работа за вършене.

Вчера купихме кошарка за морето и за гостувания. Криста добре я прие - искам да посвикне с нея  Peace

Някакви паркови инициативи заформят ли се днес? Дали пак ще вали така следобяд  Thinking

Оффф, по едноръката система много трудно се пише - особено ако се падне лява ръка  Mr. Green Ей, забравих, че има снимки за гледане  ooooh!

# 623
natalinik, ти все в квартала ли се разхождаш? Леле, при мен това е в краен-краен случай - гледам да бягам от тук  ooooh! Голяма хамалогия ми е с колата, но като не ме домързи, все сме нанякъде  Peace Почти винаги го съчетавам и с някаква работа за вършене.

Anik, през седмицата се разхождам предимно в квартала, защото не шофирам и ми е голяма играчка да се влача с таксита с бебе, количка и багаж:(
когато таткото си е в нас ходиме по паркове и градинки или пък с някоя приятелка, но ми е по-тегаво Sad та засега съм си вързана в квартала  Laughing

# 624
Привет

Илейна, честит ви двумесечинко Hug Както и на всички мини рожденици днес

Моя калпазан след като вчера ми взе здравето и за 24 часа му се събраха най-много 4 часа сън, снощи го изкъпахме в 9.30 в 10 яде и заспа и така до 8.20 тази сутрин  Crazy Та аз се понаспах и събрах сили защто той през деня така или иначе не мигва и е голям купон.

Понеже татко му се успа та аз излизах в 9.30 и с беб и кучи обаче за съжаление няма да мога да се присъединя към някоя разходка ако се заформи че имам разни задачки за вършене и искрено се надявам да успея и да се подстрижа Mr. Green

Колкото до режимаи къпането, аз от самото начало си карам с режим плюс минус някакви отклонения защото той като че ли си беше свикнал още от болницата така(нали се позастояхме). Храня го през 3 часа, като вече ще почна да увеличавам интервала на 3 и половина и постепенно на 4. Къпем го вечер към 9.30 защото в 10 му се пада последното ядене и после си заспива. Естествено, всичко е променимо ако се случи да поостанем повече навън или сме някъде нагости но в общи линии е това положението

Хайде мацки, хубав ден

# 625
Здравейте,
Аз да се отчета с първата поставена ваксина.Малкият се държа много мъжката, поплака съвсем малко и като го гушна тати заспа  Party
Ние сме 4700 и 55см., растем ли растем  Wink
Хубав ден на всички.Ние отиваме на разходка.

# 626
  • София
Milkinis  дано всичко отмине по-бързо  Praynig Наистина много ти се насъбра  Sad
Честито второ месече на всички бебешори,родени на този ден Simple Smile
Мен Бел вчера ме притесни много,акото и стана тревисто зелено,цял ден мрънкше,ядеше по 180 мл на ядене,а по принцип яде по 120-130мл...Днес нещата се нормализираха Simple Smile
Режим си нямаме кой знае какъв,яде на 4 часа,обаче зависи кога се е събудила сутринта.Прави ми и номерца де,като си хапне в 19:30-20:00ч. 180 мл и заспива,та става чак в 7-8 сутринта.И оставете друго,обаче спи толкова дълбоко,че не мога да я събудя.То не е смяна на памперси,не е преобличане..нищо не може да я впечатли до толкова,че да си отвори очите и това си е.Първия път,като го направи ми спря сърцето  Crazy
За къпането...ох,това къпане...Ние се прибираме по никое време (към 12 нощеска,че и по-късно),не я къпем всяка вечер,но като е ред за бяна не отказва  Laughing кефи се щом се цопне във водата,жалко,че бързо й омръзва ...после яде,ако не е яла преди да се приберем и заспива...и така до сутринта към 6-7 или откарва до 8 часа.
Аз да ви кажа,хич незнам кой размер дрехи носи Бела,щото на една фирма №22 са и тамън,на друга  №24...ританки на различни фирми размер 58-62 см са с по над 10 сантиметра разлика в крачолите...та....преценявам на око като пазарувам,изобщо не гледам етикета с размера.
Опааа...тамън се разписах и се налага да ставам.
Цунки на всички мами и на бебоците от нас  Heart Eyes

# 627
Здравейте  Hug
Лелееее, днес е голяма жега  sweating
Ние сега се крием вкъщи на хлад, пък и аз да свърша малко работа-пране, гладене, готвене, форум  Mr. Green  Crazy и по-късничко ще излизаме на разходка  Grinning
Вчера гледах на Райд, но се притеснявам дали няма да отделят миризми които дане са подходящи за дечковци  newsm78
Аз питах в магазин и ми казаха, че не се препоръчва, когато има бебе вкъщи  Peace

# 628
Илейна, и на  ни се случва всичко е ок

Вили, аз купих една калинка дето бръмчи и гони комари, няма химии и е само на батерии, супер доволна съм.

natalinik , мирчо
големи сладурковци

Пипи, смело с кенгуруто..мн се кефят да гледат

Ани, като ми каза за рахита и аз не издържах и ходих при педи и тя каза за см няма проблем , а потенето е защото е дебел Laughing

Беборанче, карай като мъжа ми. Решил да купи дрехи и с количката отишал  в Штъркела и казал: дрехи за това тука и посочил бебето. Купил лигавник за  8 лв. - щях да го убия.

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 13:41 от sivanovaa

# 629
Силве, как не я е срам твоята педи да каже за бебко че е дебел Laughing А мъжа ти е супер практичен според мене - взима бебето и така ходи на пазар просто супер го е измислил

За дрешките и аз като Беборанче, хич не им вярвам на размерите, толкова се различават различните марки че нямам думи

Пипи, ние се оправихме със сополките ама от време на време пак му хърка нослето  Thinking А за кенкуру-то и аз съм за, моя много се кефи даже вечер понягога го слагам и го пращам с баща му да извеждат кучето и е голямо забавление

Илейна, одеве забравих да ти кажа за повърнатото - и моя го правеше това когато не е оригнал или се е напъвал да ака примерно става им тежко на коремчетата и затова връщат не се притеснявай

Общи условия

Активация на акаунт