Бременни майки в чужбина - 27 тема

• 23 858
  • 730
  •   1
Отговори
# 15
Боби, мерси, ей сега се забивам в Етам.
Звездичка, той половинката от сега ме уговаря за трето, надява се милият на синковец.
Маритка, като гледам на снимките , бързо ще влезеш във форма след раждането.

# 16
аз май тука последната седмица обаче направих по-голям корем....гледам се одеве в една витрина и немога д аповярвам,че това съм аз.много далечна ми е на мене бременността и нямам снимки от преди,нямам и много спомени,че все на легло бях в болница....изобщо това,че съм била един път бременна ми е много теоритично,а и бях младичка,та сега........вече в съвсем съзнателен живот да се видя такава...ми е странно:) все едно не съм аз хахахахах

# 17
Айде момичета да ви е на късмет новата темичка!  Hug

# 18
  • Rennes, France
Хммммммм - това с преводите, е трудно, и аз така.
Баща ми е един разговорлив Peace и много обича да си говорят с моя. Обаче хубавото на баща ми е, че е много експресивен и някакси се разбират. Мама и тя така - ама тя много се мъчи да го научи на български. А и той полага усилия. Сглобява ги изреченията някакси. Ако не почват: Ти - така, и после аз - така hahaha newsm78
Обаче обожавам начина по който моето мило казва: целувки.. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Сладък акцент...

А, като ми омръзне, сипвам две-три ракии, и казвам - оправяйте се мили мои. 

# 19
Да се разпиша и аз в новата тема-да ни е  честита и скоро да я напълним с новини за малки,сладки бебоци! Flutter
Звездичка,моя термин/и е за януари другата година  Blush два пъти ми казаха 16.01.11 така че да речем термина ми е за тогава!
По повод имената,понеже ние с таткото сме си решили твърдо,че ще е момченце-сме му измислили име,но след него ще има още 3  Crazy
Tcvelichkova,не помня дали те питах,но ти в коя част на Лондон си?
На всички мами много  Hug и да се крият на сянка,че направо голяма жега настана!За две секунди излязох днес и ще ми се пръсне главата,което ме подсеща да ви питам в случаи когато ви боли глава,какво правите?Вземате ли нещо или просто си чакате да ви мине от самосебе си?! Thinking

# 20
  • Edinburgh-UK
Най -накрая и аз да се запиша в новата ни тема.голям зор видях докато ви прочета а не съм влизала само от 2-3 дена.Вече ще бъда по активна че после голямо четене пада ама то все не остава време да се разпиша.
Как сте коремчета?При мене всичко е наред.Днеска мина прегледа с акушерката,поговорихме си малко ,взе ми кръв за синдрома на даун,каза ми резултатите от предишните изследвания всички са добри,мери ми кръвното този път не е толкова ниско но клони към ниско,давах пак урина и слушахме сърцето на бебо.Голям кеф ей като го чух сърцето.Това беше целият преглед.Страното е че следващият преглед е чак в 28 г.с.Преди това ще гледаме бебо за аномалий и преглед при гп-то.

Цвети мила,радвам се че вече си в къщи.Почивай си и остави домакинството за по-късно.Цвети кога ти беше следващият преглед при акушерката след кръвният за Даун?Моят е чак в  28 седмица.Имаш ли преглед при Гп-то?Около 20-21 седмица ще гледаме бебо на ехографа и преди да си тръгна за Бг (това ще е 21 седмица на преглед при Гп-то)после чак в 28 седмица.Ще ходиш ли на курсовете за бъдещи родители?Аз се записах за средата на септември месец.Пола на бебо ще го разбере ме на 2-ят скан,да се надявам че ще се покаже ако не в бг  Hug

Rally_Y съжалявам за случката с дъщеря ти.Представям си колко си се претиснила.едно голямо  Hugот мене.
боби40 много красиво коте си имаш.Оздравя ли?Как е мама?Помага ли?ех голям

мари
и аз съм тука мила.ще подържаме фронта ние другите след като юлските мами се преместят в другата темичка.Как е в Бг?Ти там ли ще раждаш?Хайде хапни и за мене че много ми се яде българска храна ама ще изтърпя още 3 седмици. Hug

бяла лястовицаще чакаме новината с нетърпение всичко ще мине добре прегръщам те и бъди спокойна,мисли ли как скоро ще гушкаш бебчо Hug
мариткабебо само ще реши кога е настъпил момента да излиза гали я пупата и спокойно

На всички юлски мами(извинявам се че не ви изброявам по имена но сте много) да пожелая леко раждане и здрави и сладки бебчета на финала. Praynig
Сю радвам се че сте взели конпромистно решение за името на малката.Какво сладко голямо коремче си имаш,много му се радвам,финна мама си ти само на коремче си надавала.Прави снимки докато още имаш такова сладко коремче.

didi gr спокойно .както са ти казали и другите момичета по чужбинско не дават хапчета за задържане.явно само  в бг е такава практиката.почивай си .опитай се да не се претисняваш(знам че това е трудно)но така с претиснение вредиш повече на бебо.стискам палци и вярвам че всичко ще се оправи Praynig  bouquet

Стига толкова за днеска отивам да ям че съм като огладнял пес. LaughingВчера се издъних и повърнах защото се натъпках с череши и пъпеш като невиждала.

забравих да кажа добре дошла на новата бъдеща мама и лека бременост.
сетих се и още нещо да ви попитам на вас момичета куркореше ли ви корема в началото на мене почти всяка нощ ме бъди със страно куркорене необичайно и ям по нещо и после се успокоява.нормално ли е това.рядко се случва вечер и през деня

Последна редакция: ср, 30 юни 2010, 22:43 от swetla99

# 21
Хайде много бебета да има в тази тема, която не трябва ли да е номер 27 Wink

# 22
Ходихме до магазина и де що има нещо по мен ме заболя  Crazy ееххх, аман  Laughing Иначе днес пререждах покупките за бебка, имам дрешки и до 9 месеца, хич ме няма  Laughing
gerchy аз съм на село далеч от Лондон Laughing Под Манчестер и Ливърпул, Честър се казва. Оправиха ли се при теб нещата с осигуровките? Надявам се всичко да е наред вече.

Светле, при мен не се ходи при Джи Пи, практиката където ходя е голяма си има собствена акушерка и се ходи само при нея. Ще погледна после прегледите и ще ги напиша, че сега ме схвана кръста и не ми се става. Но мисля, че бяха 16, 20, 25 преди 28, сега със сигурност съм на 25 на преглед. Но то там само кръвно се мери и урина, не е голям пропуск. Аз и в къщи мога да си го меря, а тя урина всеки път ме претупва да вземе. И се слуша сърчицето. Може би ти защото ходиш и при Джи ПИ и за това се броят така.За курсове за родители не са ми казали още, ще питам другата седмица. Много ми се ходи, дано има нещо в подходящо време.

# 23
  • Словения
Милички, привет и от мен в новата темичка Hug Звездичка, благодаря   bouquet
Влизам набързо само да направя запис и да споделя, че няма да ме има още няколко дни докато не се преместим окончателно в новата квартира и не ни включат нета там. Леко, бързо и безболезнено раждане пожелавам на мамите в очакване, за да не останат без окуражаване от мен докато успея пак да пиша. Целувки!!! Hug

# 24
  • Edinburgh-UK
Цвети и моята клиника е голяма обаче имам преглед  и при джи пи-то тя акушерката каза че щял да ми мери кръвното,урина.А на тебе изследванията на гладно ли ти ги правят и урината сутришна ли е?на мене ми казаха да си ям и урина не е задължително да е сутришна.при мене в 22 седмица се ходи при джи пи-то и после в 28 седмица  при акушерка после в 32-джи пи,34-акушерка,36-акушерка,38-джи-пи,40 акушерка,41+акушерка.сори ако съм offtopicПросто се чудих защо трябва да ходя при джи-пи.Мисля че разликата е само че не е при акушерката а се правят същите изследвания-урина и кръвно.Ще трябва да търпиме сигурно скоро и аз ще съм така и всичко ще ме боли,ще стискаме зъби за хубаво е .А при тебе започнаха ли киселините?пази се. Hug

# 25

gerchy

пак съм бляла нанякъде- извинявай. Crazy

Toni4ka

че тя си е hahaha smile3534

Ох, отивам да се червя в ъгъла. Blush

# 26
Tcvelichkova,ако тръгна да разказвам какво преминах направо ще паднеш!В крайна сметка всичко се оправи и само да кажа,че те са длъжни да ни обръщат внимание тъй като сме в ЕС.Успях да се свържа с една агениция за защита правата на пациентите и след като им разказах случая си,те направо полудяха,обясниха ми,че нямат право да ме връщат и да ми отказват преглед....поискаха ми данните на клиниката и имената на лекарката,която ми е отказала прегледа...след като дадох всичко,веднага ми се обадиха и ме записаха за преглед  Thinking отговора на клинаката беше,че понеже не съм от Англия и незнам много добре езика...съответно е станало някакво недоразумение и да не се притеснявам,че от сега нататък всичко ще е наред и няма да плащам!Сега се върнахме пак в Лондон и тук не съм имала за сега никакви проблеми!На 13-ти ми е първия скан  Party дано всичко да бъде наред  Praynig
иначе на кръвните малко се притесних,защото ми откриха бета таласемия  Sad сигурно ще викнат и таткото на изследвания иначе не било опасно за детето,но ако и бащата е носител,тогава не било добре и незнам сега какво да мисля,да се притеснявам ли какво да правя...ще видим на новите ми кръвни какво ще кажат!
Радвам се,че вече си добре..сега остава само да почиваш.Щях да казвам още нещо ама забравих после като се сетя ще пиша  Mr. Green

# 27
Най -накрая и аз да се запиша в новата ни тема.голям зор видях докато ви прочета а не съм влизала само от 2-3 дена...
И аз така, само дните са повече.  Blush Нещо съм страшно изморена напоследък и нямам сили да стигна до форума.

Оказа се, че все пак си има причина за това - ниски стойности на желязото. Обаче, от май месец до сега никой не си направил труда да ми провери кръвните резултатите. Два пъти съм ходила на преглед през това време и всеки път казвам, че се чуствам много изморена и отпаднала. Отговаряха ми стандартно, че всичко е наред. Добре поне, че  последния път акушерката по заместване се оказа българка, погледна стойностите на желязо и ми предписа съответните хапчета. На всичкото отгоре, всеки път има различна версия по въпроса в коя седмица съм. Вече не знам да плача или да се смея.

За преводите - вече не превеждам. Освен ако не е нещо жизнено важно ги оставям да се оправят сами, като резултат българският на мъжа ми се подобрява.   Laughing

# 28
gerchy това бета таласемия е анемия нали? или аз съм в грешка? ако е така те боли глава може би от нея. мен глава ме е боляла само,като ми падне хемоглобина.абе изобщо анемийте във всичките им видове май така действат. също и от високо кръвно боли глава.наблюдавай и това дори вкъщи.

на всички  Hug
аз съм тука.днес пак ще опитвам да почиствам малко из нас.

# 29
Светле, не съм решила още окончателно, но мисля да е тук, във френско няма кой да помага , с две деца ще ми е трудно, а половинката с тия две работи почни не го виждам.Малко кофти половинката там, ние тук.Той също иска да се прибере да си почине известно време, че вече толкова години само работа.Със сигурност дори и да се установим в бг замалко, ще се връщаме по два, три пъти в годината, няма начин.
Хайде лек ден коремчета Hug

Общи условия

Активация на акаунт