Абе според мен си е баш за четворка Максуел, ама една сутрин докато и двамата се правехме на ударени в очакване другия да му смени пампата, той взе, че се изтропа качествено. Толкова качествено, че излезна от препълнения нощен памперс, нацапа дрехите му, чаршафите и чак матрака.
Не разбрах защо мъжа ми се ядоса на мен /аз си акам където трябва
/, но отиде още същия ден и му купи 4+.
Коте, Максуел още не знае, че има пишка бе жена! Знаеш ли колко момчета в темата си я откриха вече, но не и нашия. 

в 5 пак се събуди, в 6 яде и в 7 за капак ни събуди бабата на мъжо, да ми каже да съм му се обадела да мине през селото и просто изтрещях от всякъде. 

Все се каня да питам само аз ли останах... 

Ура!! Хайде сега и другите проблемни мацки и бебоци в темата да се оправят 

)))
Иначе обръщането насам натам го владее (виждали сме я няколко пъти да се обръща) , но нещо не я кефи да го практикува. Явно и е по-лесно да се разцвърчи мама и тате да я преместят/обърнат/да и донесат играчката, отколкото Принцеската да се напряга 
Все пак, след като и собствените ти приятели и роднини, и мъж ти се случва да те дразни, то как да очакваме човек, който съдбата ти е натресла без да го избираш за твой близък, да е перфектен?

Засега само настрани, не знам какво ще правя когато се научи да щъка.
А докато се храни е ужас - дърпа ми потника, хили се, заглежда се на една страна (като не изпуска хватката
), точно като бясно. 
Препоръчани теми