Февруарчето вече хапва си пюрета, а пък мама продължава все да е на диета (13)

• 22 342
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Крарли моите почитания за спасителната акция и браво че вече си добре Hug

# 616
mii, хайде снощи да ти е първата и последна такава вечер! Praynig
Танче, по повод омазването - забелязах, че е правопропорционално на седналото положение.
Откакто се светнах на тази идея, при първи признаци на бъдещ залп, Алекс е позициониран в хоризонтално положение. Grinning
Карли, браво, че си елиминирала проблема!
А, за бухалчето думи нямам, паднах от смях, докато четях мнението ти.  Joy
Само се зачудих, откъде изкопа в движение телефона на Българското дружество за защита на птиците? Rolling Eyes
Поздравления за любовта към всички живи твари!   bouquet

Или с оглед темите:
"Имате ли цикъл?" и "Каква чашка сутиен носите?"  Mr. Green
Анкети да има!  Joy hahaha Joy

За храненето да допълня, че последната новост е, както си суче, спира и започва да ме гледа в очите с такъв интерес, какъвто не би предизвикал и летящ триглав хипопотам. Гледа ме, гледа ме, докато не го попитам със смях "Какво ме зяпаш?", тогава се ухилва до уши и пак се сгушва на уютно да яде.  Grinning Дотук добре, но след 10 секунди цялата ситуация започва отначало. Rolling Eyes Иначе, както си яде, спира и започва да криви глава насам-натам и оглежда наоколо. Как ще се кърмим след някой месец, направо нямам представа.
Общо взето, обаче, ми прави впечатление, че се наяжда скорострелно - за 10 минути е готов (преди това усилие му отнемаше около 40). Урааааааааааа! bowuu
И понеже днес очевидно ми е ден за хвалби - вчера заспа сам-самичък леглото си. Три пъти ура - ще вземе да излезе човек от това дете! Grinning
Повече няма да се хваля (не се сдържах). Embarassed

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 18:04 от Xcat

# 617
  • София
Коте, намерила си му цаката ти на Алекс, къде ще ходи малкото бубулече?  Laughing Hug

Аз пък съм безкрайно изненадана от моето си семейство да ви кажа.  Crazy Огромен път са извървяли от Борис до Максим.  Laughing При Борис като първи племенник и внук, се налагаше честичко да обяснявам кога се захранва, защо не иска вода, да не го държат седнал и т.н. Сега посредата са близнаците и вече дори нашите, дето са 60-годишни са наясно с новите схеми и вчера ми даваха акъл преди 6 месеца да не захранвам, да не насилвам да сяда, да ходи и т.н.  Laughing Laughing hahaha

Доскуча ми, айде вече някой да се буди, почти 4 часа спят.  Mr. Green

# 618
  • Бургас
Стоя и се чудя дали ще дойде свеки или не....  Mr. Green
Обикновено пристига в петък ,към 18:30, естествено без да уведоми никой ,та защо й е да ни каже ,я ?  ooooh!

Мии,то пък човек сакън да не се похвали. Пф...

Шаманче,новата реколта от класа,а?  Mr. Green

Коте,браво на вас!  Hug

# 619
Хайде  и аз да се отчета днес!Добра ви вечер!
В тон с обсъжданите теми да почерпя за порастващото ми момче и да напомняна Ника,че и нейното поратсва:

За свеки-моята е като на Карли.В интерес на истината,докато не родих я мислех за най-страхотната жена на света,но след това като се започна с прословутите й близначки и коя на каква възраст какво е правила и как аз трябва да си гледам детето и вече ми идеше... #2gunfire #2gunfire #2gunfireНо като цяло гледам да ми е по-далече от очите(както всъщност цялото им семейство),но спазвам благоприличие,мъжО като поиска да им ходим на гости,без противореия от моя страна.

# 620
Ех, Никаа, искам и на мен така да ми доскучава. Laughing
Честити месечинки на Калоян на Бобишанка, Калоян на Геринка80 и Максуел на Никича!  bouquet Да са ви живи и здрави!

# 621
  • София
 ooooh! Мерси, мерси!   bouquet дребното се събуди, та си имам занимавка. Laughing

# 622
  • София
Честита месечинка на Макс и двамата Калояновци!  smile3525

# 623
  • София
Благодаря ви, да са живи и здрави двамата ни Коковци!  Hug
Някой питаше за тента за плаж, попаднала ми е в пощата някаква брошура на   http://www.mobbo-bg.com/index.php?promos&store_id=ALL&pagenum=2
има тенти за 15 лв. пише размер 200х110х90 в четири цвята е. Сега им гледам он-лайн брошурата, ама не я виждам.

Лека ви вечер, ще ви пиша като се завърнем!  Heart Eyes

# 624
майчета , скачам като изневиделица в темата ...ама имам спешна нужда от помощ! Вече сме си в новата къща и утре за пръв път ще ни гостуват свекървата и свекъра! Моля ви ,помагайте какво да правя за десерт???Ако някои знае интересна рецепта за сладкиш или нещо подобно...каквото и да е , ма да не е много връткаво! Имам предвид бързичко и вкусничко и същевременно интересно !

HEEEEEEEEEEEEEELP!

# 625
# 626
Мецанке, може да поровиш в Готварския форум !

# 627
майчета , скачам като изневиделица в темата ...ама имам спешна нужда от помощ! Вече сме си в новата къща и утре за пръв път ще ни гостуват свекървата и свекъра! Моля ви ,помагайте какво да правя за десерт???Ако някои знае интересна рецепта за сладкиш или нещо подобно...каквото и да е , ма да не е много връткаво! Имам предвид бързичко и вкусничко и същевременно интересно !

HEEEEEEEEEEEEEELP!

Скоро правих това тирамису:
http://www.gotvetesmen.com/recipes/alphabet_list/index.php?alpha … %D0%A2&id=325

Стана разкошно   chef.

И аз имам нужда от съвет. Деа е обрината по цялата гушка, брадичката и по долната част на бузките. От два дни мия с тетра, но сякаш не завяхват гадните пъпки. Почти 100% съм убедена, че са от обилното лигаване и често връщане на малки колкичества храна. Какво друго да пробвам? Не съм мазала с крем против подсичане, дали да опитам?

Благодаря предварително.

Няма да пиша по теммите, нямам време сега.
Само да пожелая на двамата Калояновци и на Макс да имат разкошно детство, с много обич и палави игри!

P.S. Ника, да си починете добре и много да се забавлявате. Ще ни липсваш  Hug.

# 628
Неви, аз също мисля, че е от лиги, и Стас е така ! В момента слагам във ваната му олиото за баня на Др. Тайс, веднага се подобрява положението  Flutter !

# 629
s.newa, сваряваш смрадлика и колкото пъти на ден се сети6 с едно мапуче почистваш обринатите места и след това ръсиш с бебешка пудра - за 2 дена гаранция че и следа няма да има! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт