Февруарчето вече хапва си пюрета, а пък мама продължава все да е на диета (13)

• 22 348
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Коте, ама това големия, душа!
Малкия ще го оправя педката, аз доникъде не стигнах - дърпам, тегля, не ще и не ще да се отвори, все в едно положение си стои.  Mr. Green

# 601
Аз отивам да лъскам, а на вас оставям да се посмеете :
Ето малко курортна математика за размисъл: в хотелски басейн се вливат 5000 литра вода, а се изливат 5018 литра. Пита се: плажуващите край басейна, съвест имат ли?!" - Любен Дилов

# 602
Коте, ама това големия, душа!
Малкия ще го оправя педката, аз доникъде не стигнах - дърпам, тегля, не ще и не ще да се отвори, все в едно положение си стои.  Mr. Green
Пфу, аз се притесних, че изоставаме нещо с материала!  Joy hahaha Joy

# 603
# 604
  • София
Кумико, 4+ са поне с по 1 см. по-големи отвсякъде спрямо четворката.  Peace Абе според мен си е баш за четворка Максуел, ама една сутрин докато и двамата се правехме на ударени в очакване другия да му смени пампата, той взе, че се изтропа качествено. Толкова качествено, че излезна от препълнения нощен памперс, нацапа дрехите му, чаршафите и чак матрака.  Whistling Не разбрах защо мъжа ми се ядоса на мен /аз си акам където трябва Blush/, но отиде още същия ден и му купи 4+.  Laughing
А сега прочетох, че и у Котьови преживяват същия ужас в момента!  Joy Коте, Максуел още не знае, че има пишка бе жена! Знаеш ли колко момчета в темата си я откриха вече, но не и нашия.  Joy
Аууу, Марги, гадно, ама вярно!  Mr. Green

# 605
Коте, Максуел още не знае, че има пишка бе жена! Знаеш ли колко момчета в темата си я откриха вече, но не и нашия.  Joy
Споко, и Алекс още тъне в неведение! Като изключим юмруците и палците на краката, засега се задоволява с външни играчки.  Grinning
Което ме подсеща, че вече не мога тихо и кротко да му затварям устата в скута ми (сещате се с какво), докато работя. Laughing
То не е пипане, то не е мърдане, то не е чудо, кабърчета има в памперса, вече съм почти 100% сигурна.
А, което пък ме подсеща да се похваля, че вече цял месец сме само на кърма! bowuu

# 606
  • София
Коте, браво на вас!  Hug
А наистина са като шугави, храненето с шише си е предизвикателство, не ми се мисли ако го кърмех как щях да го карам да седи мирен. Сега го заклещвам по един особен начин и му давам само да диша и да яде, ама-ха!  Mr. Green

# 607
Да ви кажа, Коте разбирам те. Теа също не мирясва достатъчно ефективно с цица в уста. Пусто любопитство, не мога да я укротя. С Алескчето много по-дълго време успявах да работя и чатя с дете в скута. Но новата рекалта нещо е диво та бясно  Mr. Green

# 608
Мами дами, тази нощ разбрах що е това неспящо дете и има ли почва у нас. Щото се похвалих снощи че нощта е моя та като се опули дребсън в 1 до 4 станах на таласъм, аз умирам за сън той ми чопли из очи, нос и където докопа и си придремва. В един момент го завъртях на другата страна и му се скарах и като ревна жално милно немога да го успокпоя половин час #Crazy в 5 пак се събуди, в 6 яде и в 7 за капак ни събуди бабата на мъжо, да ми каже да съм му се обадела да мине през селото и просто изтрещях от всякъде. #Cussing out
По въпроса за приликите, Ралипо моята свеки го гледала гледала Преслав и никаква прилика с баща му не намирала и аз понеже го търпях това доста я попитах не вижда ли че с батко му са 1 към 1. За пояснение големия ми син е от първия ми брак та женицата съвсем се притесни и от тогава спря да търси прилики Joy
Пухич, дай да ги съберем свекитата да си поговорят за деверовите деца Laughing, моята ми звъни да ми обяснява какво е ял, кога е спал, а за моето дете хич се не сеща да пита.Отчита се на месец с 50лв и това е. Стига толкова помощ и внимание. Най ме е яд като се разболее племенника или като падне ми звъни да пита какво да прави, а аз не съм доктор, икономист съм smile3512

# 609
  • София
Мии, дано тази нощ си починеш!  Hug

По повод приликите - при единствения и контакт с Максуел, нашта свеки не търсеше прилики с действителни лица и събития. Дойде, изказа се, че е жълт, плешив и със сплескана глава и мисля, че ми бе достатъчно.  Joy

# 610
Коте, браво на вас! И аз като теб и Шаманчето нямам мира даже и докато кърмя. Алечка хич не се кротва, продължава да си рита, да ръкомаха, да дърпа цицката, да ме блъска яростно с ръка, да ме удря... Такива ми ти работи! А някой път така здраво ми пресова зърното и си дърпа главата назад (заедно със зърното ми, естествено), че ми иде да й отвъртя един шамар от болка.

Пък за акането и омазването- аз тоя шок го преживявам всеки ден. През първите си месеци Алекса акаше на 5-6 дни с клизма, ама като се отприщи преди месец-два, сега ака по 3-5 пъти на ден. И, не знам как го прави тоя номер, обаче колкото и малко да е акала, все ака назад и всичко излиза през памперса по гърба й, та чак до врата. Постоянно пера окъкани бодита...

Маги, и аз нямам цикъл още...  newsm78 Все се каня да питам само аз ли останах...  newsm78
Маргарете, мнооого гнусничко!  Sick
Мии, хубаво си й го рекнала на свеки! Оф, аз поне такива проблеми нямам, Лекси прилича изцяло на баща си и неговата майка.
Стели, аз съм "ЗА" анкетките. Още не захранвам, но няма никакво значение, анкетки да има.  Wink

# 611
  • София
Здравейте, дами Simple Smile

Аз вече се оправих, без антибиотици и др. простотии, цицата ми си е пак здрава и права и с желание да кърми бебка Simple Smile Ура!! Хайде сега и другите проблемни мацки и бебоци в темата да се оправят  Praynig

Вчера след като се почувствах оздравяла изведох бебка в парк Света Троица. Тъкмо влизаме в парка, гледам - една майка с бебе се радва на едно малко БУХАЛЧЕ, което беше кацнало на бордюра на алеята. Викам си- туй животинче сега да не би да си е изпаднало от гнездото, каквото е малко и глупаво, някой ще го изяде. Та реших да се приближа, да го подплаша, да видя може ли да лети. Приближавам се аз, то само се напери, но позволи да го хвана!! и чак след това се уплаши достатъчно и излетя, но пак кацна на земята трийсетина метра по-натам. Продължихме си разходката с бебка, обаче мен ме гризе съвестта, викам си - така и така не кацна на дърво, ще вземе да иде зян, а в София сигурно са останали два бухала на кръст и без това... Чакай да звънна на Българското дружество за защита на птиците, да ми кажат какво да го правя. Обаждам им се аз, посъветваха ме ако пак позволи да го хвана, да го кача на някое по-високо клонче, да не е на земята, и да го оставя. Хубаво, обаче не мога да зарежа бебка така на алеята, докато гоня някакво пиле наоколо. Та изчаквам аз да мине някоя майка с количка по алеята, да я помоля да гледа Ели за малко. Чакам, чакам, то пък баш тогава никой не минава. Най-накрая идват две жени и аз ги застрелвам със следното изречение:

ИЗВИНЕТЕ, БИХТЕ ЛИ МИ ГЛЕДАЛИ БЕБЕТО ЗА ТРИЙСЕТ СЕКУНДИ, ЧЕ ИСКАМ ДА ХВАНА ЕДНО БУХАЛЧЕ!  hahaha

и след това се шмугвам в храстите...

Чак като излязох с пилето в ръце и те възкликнаха: "Я! Ама това ВЯРНО е бухалче!!" се усетих колко луда съм им изглеждала като съм изскочила пред тях на пътеката с тая реплика Simple Smile)))

Иначе напоследък Еличка се е научила да си пищи щастливо по половин-един час без да се уморява. На нас с татко и ни пълни душата, ама на съседите май не чак толкова Simple Smile Иначе обръщането насам натам го владее (виждали сме я няколко пъти да се обръща) , но нещо не я кефи да го практикува. Явно и е по-лесно да се разцвърчи мама и тате да я преместят/обърнат/да и донесат играчката, отколкото Принцеската да се напряга Crossing Arms

Хайде, оставям ви, че имам да я храня с пюре, а това значи събличане на бебе и мама по гащи, цапане на дивана и столчето, после къпане и т.н., ужас...

Иначе гледам, говорите си за свекърви и цикъл (все хубави неща Laughing ). Аз от моята свекърва не мога да се оплача, но все си ме дразни с нещо мъничко (то и нашите де), така че предпочитам да се виждаме по-нарядко. Но пак в сравнение с другите случаи, за които съм чувала, жената е златна   bouquet Все пак, след като и собствените ти приятели и роднини, и мъж ти се случва да те дразни, то как да очакваме човек, който съдбата ти е натресла без да го избираш за твой близък,  да е перфектен?

Цикъл и аз нямам и не искам да имам скоро. Така си ми е екстра Simple Smile

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 17:21 от karlie

# 612
  • София
Предлагам теми за следващи анкети :

Каква марка пюрета ползвате ?

Каква марка АМ ползвате ?

Или с оглед темите:
"Имате ли цикъл?" и "Каква чашка сутиен носите?"  Mr. Green

Марго, твоят мъж е очарователно завеян! Да му пратиш много поздрави!  Hug

Кумико, тоз' вашия педиатър да не си мисли, че ти си дресьор, а не майка, ааа-ма-ха!  Crossing Arms

Иначе и аз съм без цикъл още (след лохиите - нищо), със зверче вкъщи. Почна да ми бяга дори докато ѝ сменям памперса.  Crossing Arms Засега само настрани, не знам какво ще правя когато се научи да щъка.  Praynig А докато се храни е ужас - дърпа ми потника, хили се, заглежда се на една страна (като не изпуска хватката  ooooh! ), точно като бясно.

Карли, много се радвам за теб!  Hug

# 613
  • София
Карли, поздрави за благородната ти постъпка!   bouquet
А иначе аз ако бях една от срещнатите, със сигурност щях да си помисля: "Край, сдобих се с още едно бебе, майка му избяга!"  hahaha
Браво и за гърдата, дано повече не се повтаря!

# 614
Ирка, взе ми думите от устата, бре! И аз имах подобни предложения за анкетите с оглед обсъжданите теми.  Wink Laughing
Карли, ако беше изкочила пред мен с тая реплика, жестоко щях да се усъмня в психичното ти здраве. Заслужаваш похвала за бухалчето! Hug И за цицата!  Wink Laughing

Общи условия

Активация на акаунт