Февруарчето вече хапва си пюрета, а пък мама продължава все да е на диета (13)

• 22 338
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
ДВ!
Честити месечинки на Макс и Калоянчовците! Heart Eyes
Карли браво за бухалчето Hug
Неви и Сиска много се лигави,беше започнала да се изрива и овладях положението със защитния крем на бочко-мажа я два-три пъти дневно и е ок.

Следобяд времето посветна малко и излязохме,разходихме се хубаво,а Сиска се сдоби с доста играчки.
Тази сутрин и дадох и малко пюре от ябълки-много и хареса.
И тя доста се върти докато суче,но поне времето за хранене вече не е повече от 20-25минути,то какво беше нейното по един час ooooh!

# 631
Мецанке, веднага ти давам рецепта за един простичък, евтин и много вкусен летен сладкиш, но не знам дали ще е подходящ за пред свеки:

Продукти:

3 пакетчета обикновени бисквити
2 кисели млека (по-редички)
2 пакетчета желатин
захар на вкус
1 компот от кайсии

Приготовление:

Двете пакетчета желатин се разтварят по отделно в малко студена вода да набъбнат. Сиропът от компота се сварява, като заври се сваля от котлона и към него се прибавя едното пакетче набъбнал желатин. Останалият желатин се добавя към киселите млека. Бисквитите, натрошени не на много дребно, се объркват с млеката, захар на вкус и нарязаните плодове от компота в тавичка, сместа се заглажда и се остава за няколко минути да престои, за да се напоят хубаво бисквитите. Свареният сироп от компота, вече смесен с желатина, се излива върху сместа, но предварително изстуден и така полученият сладкиш се слага в хладилника или камерата, за да се стегне желатина. Получава се прекрасен, лек, летен сладкиш, за тези които обичат кисело мляко, разбира се... Консумира се студен. Бон апети!

# 632
Добро утро  Flutter !

# 633
  • Плевен
Добро утро. Бях купила Дентокинд на Августин, заради зъбките....е от вчера като взе да прибелва поглед това дете, ама страшно го прави...Спрях му го, според лекарката е от него..., та да видим сега. Много се уплаших, все едно гърч прави, така изглеждаше...Дано да не се повтаря...Само гел за мазане, никакви хапове вече...Натрових си детето.

# 634
Добро утро Дами!!! Hug
Почти ви изчетох! Ние ония ден бяхме на консултация и вече сме 7420г и 65см! И ние не се разминахме с двете инжекции! Не вдигна температура ама беше пораздразнена и си намали апетита като предния път.
Честити месечинки на бебчетата родени на тази дата! Бързо оздравяване на болничките!
Виждам че май само на нас още не ни никнат зъби! Според мен ще е доста по-късно!
Е, днес явно ще става за разходка, че Борето горката вчера оврътня в къщи, както и аз с нея!
А, сега ви предлагам едно чудесно начало на деня с парченце кекс!

За съжаление или не на мен не ми се полага! Вече месец и 5 дни съм на диета и успях да сваля 8кг! Whistling Колкото по-надолу отиват кг, толкова по-трудно се свалят, ама това си е нормално! Търпениеее... Naughty

# 635
Добро утро!
Хайде от мен събуждането:

Мери,дано да не се повтаря този неприятен момент! PraynigИ се надявам наистина да е от Дентокинда.
Нещо ми се бъгва спейса на лаптопа и писането е отвратително Close
Ралмин,и на Коки не му растат зъбите още.Сърбят го венците,позабелили са се,но дотам.Нито е кисел,нито някакви други признаци.
Сега е хванал една играчка слон,пее й и й гризка хобота.Много е смешен! hahaha Joy

# 636
Merijaan, дано да е страничен ефект от сиропа ( сироп ли е не знам  Rolling Eyes ) ! Педиатърът видя ли го Тин, или само по телефона се консултирахте ?

# 637
  • София

Само се зачудих, откъде изкопа в движение телефона на Българското дружество за защита на птиците? Rolling Eyes

...

За храненето да допълня, че последната новост е, както си суче, спира и започва да ме гледа в очите с такъв интерес, какъвто не би предизвикал и летящ триглав хипопотам. Гледа ме, гледа ме, докато не го попитам със смях "Какво ме зяпаш?", тогава се ухилва до уши и пак се сгушва на уютно да яде.  Grinning Дотук добре, но след 10 секунди цялата ситуация започва отначало. Rolling Eyes Иначе, както си яде, спира и започва да криви глава насам-натам и оглежда наоколо. Как ще се кърмим след някой месец, направо нямам представа.

Ами обадих се на един приятел, да ми провери телефона в Интернет. Той беше третият човек този ден, който ме помисли за луда, като му казах кой телефон ми трябва, но не и защо Simple Smile

Иначе и Ели прави същото като се храни. Много е сладка като ме погледне в очите едно такова весело-доволно и изучаващо Simple Smile Лошото е, че вече не само аз съм и интересна, ами и всичко, което става зад нея. Каквото и да шумне, тя се обръща да го види, ама със зърното ми между венчетата  #Crazy Както беше казала една Февруарка, но не помня коя  newsm78: "Цицата ми вече стига до съседната пряка". Та лошото е, че сега не мога да гледам телевизия, докато я кърмя  Tired

Ех, тези мъже, дето Бобишана ги поства....  Blush

# 638
  • Плевен
По телефона и то не с моята педиатърка, а с лекар-токсиколог. Тя е убедена, че е от Дентокинда - хомеопатични таблетки, дават се с вода..Съдържат беладонна- хем дозата е по 6 на ден, а аз му давах по три...Оф, ужас просто. Днес не е правил така, ще видим...Дано да е от това, че не знам...

# 639
Добро утро дами!

Ралмин, първо поздравления за свалените килограми! Какъв режим съблюдаваш? За месец и 5 дни 8 кг ми прилича почти на глад  Mr. Green... Мерси за кексчето!

Бобиш, Hug!

Коте, поздравления за кърменето! Ти си моят герой  Hug!

Карли, малко са хората като теб, които ще се погрижат за едно птиче. Браво!

Мери, дано сте добре днес, че е голям стрес това. И като се замислиш, че хомеопатията би трябвало да не вреди, ако е предписана правилно.

Момичета, мерси за съветите, но приемам още  Mr. Green.

Целувки засега   love001

# 640
s.newa, общо взето разчитам на мъжа, да ми каже какви храни да ям! Спазвам стриктно и той ме наблюдава! Гледам почти никакви мазнини да не поемам, т.е. всякакви зеленчуци на пара, пресни или печени! Плодове, обезмаслено мляко, извара, пилешко месо, риба! Доста работи се хапват! Гледам последно да вечерям до 19.00! Дъъълги разходки и воаля.......... babydust7

# 641
Добър ден! Hug
Ралмин и Сиска няма още никакви признаци за зъбки,не сте само вие.Браво за кг-мите.
Бобиш мерси за хубавото събуждане Grinning

Днес пак е мрачно,но след като Сиската се нахрани за обяд мисля да поемаме на разходка.Хич не ми се седи вкъщи.

# 642
Здравейте дами  Flutter ,
нещо ми е трудно да ви следя(чета само последните 2 странички),то затова и не пиша. Rolling Eyes
При нас има напредък с пюретата,оказа се че Явката е малко претенциозен и иска да яде първо и второ(полвин бурканче зеленчуково пюре и полвин плодово).Та вече се храним активно и пълноценно,като фаворит му е сливата  Thinking (на мен лично ми е кисела ).
Тези дни ми е малко скапано,че една приателка трябваше да ражда ама не и било писано,бебенцето почина още в нея. Cry Ей голяма мъка и незнам с какво да и помогна,бебешката стая готова,всичко купено ,а сега какво......ще трябва да правят погребение. Rolling Eyes На всичко отгоре не пожелаха да и направят секцио и трябваше да го роди нормално,та това допълнително я разтрои,вика ми "чувам бебенцта как изплакват  а моето няма да изплаче".Да не дава господ никумо такова  нещастие.Съжалявам,че ви го разказвам ама имам нужда да споделя,много ми е мъчно за нея. Cry

# 643
Ох, Мики, това е толкова тъжно  cry  направо цялата се смразих, като си представям какъв ужас преживява приятелката ти.

# 644
  • София
МикиHug. И на мен ми стана много мъчно  Cry Пожелавам на приятелката ти много сила и дано още другата година да си има едно здраво детенце!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт