Февруарчето вече хапва си пюрета, а пък мама продължава все да е на диета (13)

• 22 354
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Юхуу, остана сега само да си починеш!  Hug Радвам се за добрите новини за Диди! И за разходката ви също.  Peace

# 586
  • София
Юхуу, остана сега само да си починеш!  Hug Радвам се за добрите новини за Диди! И за разходката ви също.  Peace

Ще си почина евентуално утре, когато връча Диди на баща ѝ поне за 2 часа.  Twisted Evil (хич не си вярвам, де Blush)

Стискам палци на всички болнички бебета да се оправят!  Praynig А кривите - да се "изправят"  Twisted Evil

А, да, щях да пиша за играчките. Добре, че не купих активна гимнастика, когато си бях наумила. Затова пък съм закачила една, дето вика Ника, ефтинджос арка над креватчето на Диди и там окачам всякакви играчки - та върти се там отдолу, прави, струва, докопва играчки, играе си (справка), но на десетата минута всичко е скучно и я виждам или да мрънка, или да пъшка, обърнала се по корем и не можеща да помръдне  Mr. Green . Вече има всякакви играчки, но най-интересни са ѝ живите - аз и баща ѝ, маймуните.  bowuu

# 587
Само да се отчета - все още се кърмим, макар и с голям зор успявам да я излъжа за сега. май наистина има кърмаческа стачка. дано отмине, че постоянно съм на тръни.
 Днес бяхме на комсултация - 6450гр(+500) и 65см(+5). Биха и двете ваксини и вече се разкисели.
Шаманич, мерси за съвета, при нужда ще потърся Бу. Само да ме консултирате, понеже планирам да я захранвам другата седмица, дали е удачно точно в този момент, като преживява кърмаческа стачка

# 588
Предлагам теми за следващи анкети :

Каква марка пюрета ползвате ?

Каква марка АМ ползвате ?

Не знам дали е възможно да се обхванат всички марки , а и дали има смисъл от анкетите, ама да предложа аз  Blush !

Пелените май ги обсъдихме отдавана,тази тема не ни вълнува  Mr. Green !

# 589
Юхуу, много се радвам за добрите резултати на Диди! Хайде, дано и ти скоро да успееш да си отдъхнеш! Hug Много е сладка буболечката!
Пилио,  браво за мерките! Стискам палци и кризичката ви с яденето да отминава. Ние в момента се храним добре, но съм в очакване на поредната стачка.  Laughing
Амика, таз' година без лято!  Mr. Green Ужас! Какви бяха тез' дъждове, какво беше това чудо! Браво на мъжо, че ти е сготвил. И аз искам моя някой път да ме нагости, ама само с надеждите ще си остана1 Иначе спагети (или талиатели) с пиле, гъби и сметана и на мен ми е специалитеъ.  Wink
Абе, Никич, ти си един нескончаем източник на смях и лафове, заедно с Бо, разбира се.  Joy Я кажи за неразбралите- къде ще ходите семейно?
Д-Роз, и ти с килцата си точно като мен- +23 по време на бременност, а сега ми остават 7 да сваля или 5 по твойта формула. Ама аз си докарах и стрийки по гърдите, дупето, бедрата и вътрешната част на прасцие. Е, слава Богу, бледички са и не са ми болка за умиране, ама ги има, не е като да и няма.
Уффф, толкова пране изпрах вчера и онзи ден за Варна, пък то не ще да съхне в това влажно време. #Cussing out Дано да случим някой-друг слънчев ден във варна! Praynig

# 590
Амика ми май за месец и някой друг ден го постигнах това завидно деяние (престъпление) и точно днес удари голям рев на броколи с ориз (това не го беше яла). Не че е яко на вкус, но аз от старание да не съм сбъркала тоя път най-после добавих АМ и стана още по-голям бълвоч... Вече си казах, че няма да бързам повече с храните, ама пустото като ме влече утре сигурно ще посегна към заешкото...
Това за 7те дни сигурно е вярно, но моята логика е, че детето до момента не покзава алергични реакции, нямаме и обремененост - взимам 2 бурканчета от нещо (примерно тиква) 1 ден давам 4-6 лъжички + мляко( или вече въведен зеленчук), 2 ри ден повече, 3 ти ден цяло пюре, после давам познат вкус, 5ти ден тиквата пак и хооп готово е!!! Но детето си зяпа, харесва ѝ, не си търси и мляко след това...
Стар, не са лоши идеите, но мисля , че няма да има полза голяма. Аз като ползвам Лактана БИО и съм се убедила, че е много яко АМ и 99% да ползват примерно Нутрилон или Нан, пак няма да го сменя. Предполагам и другите...
А за пелените - аз продължавам да експериментирам, при растежа се променя и качеството и нуждите явно. Сега употребявам 3 вида едновременно според времето на деня. Схемата явно работи, щото педи всеки път е очарована от дупето на БО  Blush Joy

# 591
  • София
Танче, в Ахтопол. Не съм била там от дете, нямам никакви впечатления, първото което ми попадна в полезрението с ниски цени.  Laughing
Аз обичам анкетите, така че давайте!  Hug
За памперсите, трябва да проверя до кой номер съществува въобще, аджеба.  Blush Борис приключи с пампите малко след 2 годинки, като последно сме купували размер 4+. Е, Максуел е на 4+ от една седмица насам.  Blush Ако караме така, ще трябва поне до размер 10 да съществуват.  Thinking

# 592
И аз да потърся лятото ...
Ех, хайде да оздравявате всички болнички бебета и майки  Sad
Днес се поболях. Вчера док. дрЪпна пишока на Марто и последното слепнало милиметърче се отдръпна. Снощи бях много изморена а и заради ваксината го къпах сега, та забелих аз пишлето, ами не ще да се прибере 5 -мин. 10 мин - не и не  #Crazy И става все по-голяма главичката и все по-тъмно червена  Cry Добре,че баща му си беше в къщи та я оправи  ooooh!
Направо ми спря сърцето Cry  
А колкото до хирурга уролог , да се благодари ,че нЕмам пушка  Crossing Arms поканил ми е 6 души гости с три деца на 5,6 и 8  години  Tired И ми излиза с номера, единия чул, другия разбрал, на третия нямало как да откаже  newsm61 Скарани сме до живот...
Сияна, не си сама в борбата с мърлявите съседи  Tired но със сълзи се смях като си те представих как дърпаш китеника  Laughing
Ника , винаги ме просълзяваш  hahaha
Благодаря ви   bouquet за идеята за лекарството,ще го взема, дано не е горчиво,че ще пропадне номера  Sunglasses

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 15:32 от margarete

# 593
  • York
Доброто ми настроение се уплаши от това време   Blush

# 594
  • София
Хора, успях да поспя час и половина на обяд newsm44 Бебо реши все пак да заспива не само навън и аз успях да дремна. Е, вярно, че сега се чувствам като стъпкана от слон, но ще се разсъня някак.
А, да и още! Ивко се обърна от гръб на корем! Изпълнихме и тази точка от поръченията на педи, ама съм сигурна, че ще има нова задача пак и ще се почувствам смотана, че не съм научила още бебо на еди какво си... Crazy
Забравих какво исках да пиша... ooooh!

А, Ника, каква е разликата между 4 и 4+? ВЗела съм погрешка 4+, четох на опаковката ама не разбрах какво му е различното...

# 595
  • София
Марги, оф тва заклещването е много гадно нещо, добре, че си имаш специалист вкъщи!  Hug Нас педката ни предупреди - ако го заклещим, хич да не си губим времето да я търсим и чакаме, ми направо хирург-уролог да търсим.  Sad На Максуел му предстои, а той хич, ама хич е до никъде и ще има 24 часа саполи и сълзи.  #Crazy
А за гостите те разбирам. Мога и да помогна - да мина да ти наготвя, гарантирано повече точно тия хорица у вас няма да стъпят!  Crazy Crazy Crazy

# 596
Ниииикооо  Joy Joy Joy Той хирурга шА готвел  Close
Уф,ама често ли се случва това  #Crazy, егати късмета,че си остана в къщи до обяд ooooh! повече няма да дърпам до там, аз 15 мин. се пънах а той само хвана и я оправи (една полза и от него да имат тез деца)  #2gunfire освен финансова де , да не изглеждам неблагодарна  Crossing Arms
kumiko , браво за дрямчицата а най-вее за обръщането, ама да не чувам такива неща да си мислиш, това не е състезание бе  Naughty  Остави го малкото момче да събира сили за големи бели като проходи  Wink
Понякога   bouquet  bouquet  bouquet, не си давай доброто настроение на някакво си време де, току виж се променило и какво щА праЙм с такова смотано настроение тогава  newsm78
Юхуу , браво на малката  Hug

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 15:52 от margarete

# 597
  • София
Нищо де, предложението да сготвя на вашите гости си остава за друг път тогава!  Joy
Не се случва често заклещването, на нас не ни се е случвало.  Peace Просто докато се научим колко дълго време /по-точно кратко време  Mr. Green/ може да стои отворена пишката я миехме на няколко пъти за кратко - отварям, мия, затварям в рамките на 2-3 секунди, после пак и пак докато не преценя че блести от чистота.  Crazy От известно време го научихме сам да се оправя с тая работа.

# 598
 Hug
Ужасно е днес във Варна Close
Вече втори ден сме си в къщи и се побъркваме с малката Twisted Evil
Юху,не е ли много мъничка за такава диагноза бе? newsm78
Стар,подкрепям те за темите Peace
Мяу,стискам палци бързичко да се оправяте,както и всички болни бебчета Peace
Аз имам питане,има ли някой на когото още да не му е дошъл цикъла?

# 599
Привет-мривет!

От известно време го научихме сам да се оправя с тая работа.
Нико, ти си просто уникален случай, дай торбата с хитрините насам! hahaha
Аз правех опити за забелване през последния месец и миналата седмица за първи път взе, че случайно се получи и сега го правя веднъж дневно за поддръжка.  bowuu

Мегито, и аз още съм без цикъл.
В рамките на месец два пъти имаше някакво прокървяване след като свършиха лохиите и реших, че е това, ама оттогава нищо на хоризонта. Доволна съм! Sunglasses

Мяу, да се оправят сладураните! Heart Eyes

Аз да споделя какво чудо ми спретна малчугана преди малко. #Crazy
Вчера пропусна ходене по голяма нужда (вече го прави веднъж дневно) и точно да започна да се притеснявам, такъв залп удари, че се омаза буквално да врата! Sick
Още преодолявам шока. Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 16:04 от Xcat

Общи условия

Активация на акаунт