предстои ми хистероскопия - да поговорим

• 213 044
  • 766
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте момичета  Hug бихте ли споделили на кой ден след хистероскопия ви дойде МЦ.При мин днес е ми 21 ден и все още нямам никакви признаци да ми тръгне,вчера бях на контролен преглед и доки каза че лигавицата ми е 18 мм това нищо не ми говори Embarassed.
Предварително благодаря

# 166
Здравейте момичета  Hug бихте ли споделили на кой ден след хистероскопия ви дойде МЦ.При мин днес е ми 21 ден и все още нямам никакви признаци да ми тръгне,вчера бях на контролен преглед и доки каза че лигавицата ми е 18 мм това нищо не ми говори Embarassed.
Предварително благодаря

А след хистеро се очаква по-рано да дойде цикъл ли?

# 167
  • Русе
На мен след оперативна хистероскопия, цикъла си ми дойде съвсем нормално, както си беше и преди - към 24ти-25ти ден.

# 168
Предварително благодаря

Би трябвало да ти дойде на датата . При 18мм лигавица ,очаквай по-обилен цикъл/кръвотечение/.

# 169
Благодаря ви момичета  bouquet  bouquet  bouquet за отговорите.

# 170
Момичета,предстои ми хистероскопия в клиника Малинов и относно изследванията ми казаха,че трябва да са направени най-много 7 дни преди процедурата,само пропуснах да уточня с тях дали мога да ползвам тези,които съм правила за спин и хив,нали тяхната давност е 3 месеца или трябва и тях да пусна сега?

# 171
Момичета,предстои ми хистероскопия в клиника Малинов и относно изследванията ми казаха,че трябва да са направени най-много 7 дни преди процедурата,само пропуснах да уточня с тях дали мога да ползвам тези,които съм правила за спин и хив,нали тяхната давност е 3 месеца или трябва и тях да пусна сега?
Можеш, стига да не са минали три месеца откакто са правени. Успех Simple Smile

# 172
Благодаря ти hopche ooooh! слава богу не са минали все още,сега вече се успокоих  Laughing Благодаря ти пак  bouquet

# 173
Здравейте, на мен също ми направиха оперативна хистероскопия в център Надежда - д-р Стаменов. Махаха ми миома, която е голяма и за съжаление ще трябва още веднъж да ме оперират. Вече 4 ти ден обаче много кървя. Казаха ми ,че е нормално да кървя, но да не е по-силно от кървенето на първия ден на менструацията. Да, не е чак много по-силно, но е пак много силно. И това вече четири дни. Започвам искрено да се притеснявам. Още повече , че тук никоя от вас не казва толкова много да е кървяла.Някоя все пак кървяла ли е толкова много?

# 174
Здравейте, на мен също ми направиха оперативна хистероскопия в център Надежда - д-р Стаменов. Махаха ми миома, която е голяма и за съжаление ще трябва още веднъж да ме оперират. Вече 4 ти ден обаче много кървя. Казаха ми ,че е нормално да кървя, но да не е по-силно от кървенето на първия ден на менструацията. Да, не е чак много по-силно, но е пак много силно. И това вече четири дни. Започвам искрено да се притеснявам. Още повече , че тук никоя от вас не казва толкова много да е кървяла.Някоя все пак кървяла ли е толкова много?
На мен също ми кървя доста след оперативната хистероскопия ,даже 10 дни не се притеснявай нормално е ще спре .

# 175
Здравейте, някой с наскоро правена хистероскопия в Надежда може ли да ми каже как стоят нещата с часовете. Ще има ли проблем, ако се обадя на първия ден от МЦ, тъй като ми е много нередовен и не мога да предвидя. А хич не ми се чака следващ и по-следващ докато се вредя....

# 176
Здравейте отново! След известно отсъствие се завръщам отново в темата поставена от мен! Отново съм пред хистероскопия - 2 - ра вече! На всички, на които им предстои пожелавам успех и късмет!

# 177
vivel, успех! Hug
Къде ще я правиш?

# 178
Rosita благодаря ти! Ще я правя където и първата - в "Надежда"!

# 179
Здравейте Момичета. Моля ви да ми кажете,по каква причина ви назначиха да се направи хистероскопия. Чета че е за отстраняване на полип или миома или диагностична. А материял от ендуметриума взима ли се за микробиология. на мен ми предложиха да ми направят ,но мен много ме е страх и то най-вече от това как ще се взстановя след това . Дали няма да имам силен кръвоизлив или някакви други притеснения. На ехогравски преглед може ли да се види полип или септум. Моля споделете защо ви назначиха това изследване и как протече възстановителния ви период.
Питам защото ,аз нямам индикация за правене на хистеро ,но лекарите го предлагат за да са сигурни и аз трябва да взема решение.

Общи условия

Активация на акаунт