предстои ми хистероскопия - да поговорим

• 212 965
  • 766
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря момичета. И аз така си мисля, наистина. Като се прибрах и започнах да мисля ми се стори неправилно това че бърза.  По принцип знам че на гинеколог се ходи след цикъл и преглед на гърди се прави след цикъл. Ще се обадя утре и ще отложа. И без това се пада петък 13-ти....не съм фаталистка, но ми е едно такова..... Уж много известен , много добър доктор....ама всеки гледа да си запълни графика и да ти вземе парите. Утре само ще отида да си взема направление от личния лекар.  Ще пиша как е минало при мен.

# 586
  • България
Направлението мисля, че имаше срок - 7 дни.
Записах час за хистеро за 6-ти ден от МЦ. Дано всичко да е наред.
Успех на всички!

# 587
  • София
Бубанка успех и на мен така един искаше на 20 ден от Ц.можело не знам какво но аз отказах благодарение на съветите от тук.Запиши си час за след като ти свърши   bouquet

# 588
Честит празник Момичета  Simple Smile
Бъдете усмихнати,красиви,обичани и обичащи  Simple Smile

# 589
Здравейте и от мен,предстои ми хистероскопия в "Надежда',Шефкетова ми каза като ми дойде цикъла да се обадя за час.Сега се замислих дали ще ми запишат час  newsm78,а и още един въпрос за изследванията преди хистерото ,в клиниката ли се правят или предварително.

# 590
Би трябвало да те запишат, но се обади първия ден от цикъла.

# 591
Момичета здравейте
Прочетох по горе, че направлениеот за лапаро+хистероскопия важи 1 седмица. На мен личния ми каза че важи 1 мес. Аз си го взех на 09 март, а операцията ми е на 18-ти. Проблем ли ке е, че съм го взела по-рано.

Ще споделя и другото което ме притесни. Аз ще правя операцията в МБАЛ "Надежда" С направлението ще ми струва 950 лв и днес като ми се обадих да ми кажат кога ще е операцията и какво да правя ми съобщиха да си нося и кръвните изследвания. Бях възмутена. Не си ли ги правят в клиниката и не влизат ли в цената.
Нямам думи. Не стига че си плащаш ами и изследванията без които не могат да направят операцията да си носиш.  

Последна редакция: ср, 11 мар 2015, 21:47 от darina_nikolova

# 592
Един месец важи споко Simple Smile

# 593
Момичета,
черпих информация и кураж от вас.  Hug Сега искам да ви успокоя аз на мой ред.
Миналата седмица мина моята оперативна хистероскопия със съмнение за полип, което се потвърди и полипът беше премахнат.
Цялата процедура отне 1 час, 20 минути подготовка за упойка - пълна краткотрайна венозна анестезия, 20 минути - операция, 20 минути излизане от упойка. След това с придружител до вкъщи + болничен 10 дни. 3 дни имах кървене като при цикъл, без болки. От промивки няма нужда, бил е сложен антибиотик интраоперативно.
Прави ми я доц. Славчев, в частния си кабинет.
Много съм доволна.
Ако искате още някаква информация - питайте.

# 594
Здравейте момичета, аз се разминах отново с хистероскопията, която трябваше да ми се направи месец Ноември, ако не се лъжа, след това оставих за месец Март. От Януари съм с някакъв страхотен обрив и преди 3 дни най накрая ми казаха какъв ми е проблема, но не в Русе, а в София. Имам атопичен дерматит + розацея (на дърти години хванах бебешки болести). Дерматолога и алерголога ме съветват да изчкам малко с хистерото, за да поотшуми малко болестта и след като я подтисна тогава вече да се оперирам. Мъка ми е, че толкова се забавих, но Господ си знае работата. Ще ви пиша след като вече съм оперирана да споделя и при мен как е минало. Успех мили момичета от мен Simple Smile

# 595
  • София
На 23.02. мина и моята  хистероскопията за отстраняване на един полип в матката и два на шийката, но резултата от хистологията все още не е излезнал. Момичета на вас след колко време ви излязаха резулататите?

# 596
След около седмицa до 10 дни. Момичетa, здрaвейте. Включвaм се дa вдъхнa курaж нa тези, които прaвят хистерото с цел зaбременявaне. Моятa от диaгностичнa се окaзa оперaтивнa и след 20 дни зaбременях. Тaкa че, aко имa съмнения зa полип, по - добре се подлaгaйте нa хистерото. Успех.

# 597
И при мен хистологията излязлезе за 10 дни. Слава богу всичко е наред. Полипа ми го откриха при втората бременност преди 4 години, която беше рискова, тежка. Лежах почти през цялото време, матката ми се контрахираше и бях на магнезии, папаверин , нош-па. През осмия месец за задържане. Оказа се че проблема е този полип. След това доктора, който ми направи секциото каза, че няма да ми създава проблеми. Но преди нова година гинеколожката ме посъветва да го махна. И така реших че няма какво да отлагам. Хистерото ми го прави доктор Яков (старши) в майчин дом Варна. Струваше 400 лв. с направление по касата. Мина леко и безпроблемно. Упойката беше венозна кратка и не усетих нищо. Полипа беше един в матката с около 1,5 см. Кървенето беше по скоро леко зацапване през първите 4 дни. Сега съм в цикъл и после съм на преглед при доктор Яков.

# 598
хaх,  Бубaнкa. Моятa бременност нa крaя беше същaтa и 2 пъти лежaх в болницaтa зa зaдържaне. Aз също прaвих хистерото  в МД,  и тaм ходя, но при друг доктор. Гaдни сa тия полипи. Нa теб нa ехогрaф ли го видя Яков?

# 599
  • София
При мен още няма резултат от хистологията и почвам да се притеснявам да не са я загубили някъде!Какво ли е станало?

Общи условия

Активация на акаунт