предстои ми хистероскопия - да поговорим

• 212 850
  • 766
  •   1
Отговори
# 705
Заповядай!

Скрит текст:

При мен, на ехографа не се видя нищо, но лекарката каза, че е възможно да имам.
В самата болница също не се видя преди хистероскопията, затова докторът така реши, да бъде без упойка. С уговорката ако се наложи, да ми сложат.
На самата хистероскопия пак нямаше полип, само удебелена лигавица.

# 706
Мерси. Тази болница на никой не я препоръчвам.

# 707
  • София
Повдигам старата тема, тъй като и на мен ми предстои хистероскопия. Аз изчетох де - що намерих за самата процедура и какво може да се очаква след нея, така че конкретен въпрос не знам дали имам в момента... Ще я правя в Токуда, с направление. По-напред в темата прочетох, че се доплащат 200 лв; ако някой може да потвърди или да предостави друга информация, ще съм благодарна. Аз ще попитам и лекарката, де.

# 708
Адинка, аз 2014 доплатих 200лв. с направление при Кръстанова. Но най-добре питай твоя доктор последно как стоят нещата, защото нали имаха увеличение на цените, може да има промяна.

# 709
И аз доплатих, 150 лв., макар и не в Токуда.
Май само в държавните болници не се доплаща, но не съм сигурна.

# 710
Аз също в частна клиника доплатих 200лв юли месец тази година. В държавната при нас не правят тази процедура.

# 711
  • София
Благодаря за отговорите, още си е 200 лв. В сряда ще я правя - и аз при Кръстанова.

Епона, болничен престой имаше ли? На мен Кръстанова ми каза, че най-вероятно ще ме изпишат още на същия ден, а ако се наложи да остана, ще е само за една вечер. То няма как да се знае предварително ще се наложи ли, няма ли, но просто ми е любопитно.

# 712
И на мен така ми каза. В крайна сметка си тръгнах същата вечер, няколко часа след операцията като ми размина упойката. Дано и при теб всичко е ок!

# 713
  • София
Благодаря!

# 714
Здравейте! Живея в САЩ и респективно съм неосигурена от години. Ходихме на специалист по безплодие тук и ми откриха полипи, така че се налага оперативна хистероскопия. Планирам да я правя в България, защото ще е поне 2 пъти по-евтино.

Въпросът ми е коя клиника ще препоръчате от опит и колко ще струва наистина. В интернет гледах за клиниката на Др Щерев за 900 лв, както и няколко други за около 1000, но не познавам лекарите и нямам идея накъде да се насоча.

Благодаря предварително.

# 715
Правих си я тук
http://www.mbal-sofia.com/bg/pages/cenorazpis-mbalsveta-sofiya
при д-р Виктор Новачков, провери си го в нета, интересите му са в тази област, което за мен беше от главно значение.. Цената за неосигурени е 1000лв., аз платих 500лв. Доволна съм и от манипулацията и от условията и отношението.

# 716
В МБAЛ "Нaдеждa" преди 2 години беше 650 зa неосигурени,не вярвaм дa се е увеличилa много оттогaвa  Peace

# 717
  • В сърцето на любимия човек
+1 за Надежда
Или
ако в Надежда не могат да ви вместят в графика им, докато сте в България - в клиника Малинов

# 718
  • София
Здравейте момичета! Вчера на прегледа гинеколожката ми каза, че имам полип на шийката на матката, а преди месец го нямаше...Отделно на това преди месец цитонамзаката ми беше 3 Д група, с морфологични изменения на ЧПВ, както и  дисбактериоза. Предписаха ми свещички за нормализиране на флората и сега взе отново материал за цито и за микробиология, защото каза, че можело от дисбактериозата да показва грешен резултат цитото. Не знам дали има връзка и полипа с резултата.. Записала съм час и за второ мнения при др Ганчева, онколог и искам да ме види на колпоскоп. Въпроса ми е, имате ли идея дали полипа може да попречи да се види ако има някакво отклонение, недай си Боже, на матката? Можете ли да ми препоръчате клиника, която да прави хистероскопия по ЗК? Гинеколожката ми каза, че се поемало от ЗК...
П.С. Извинявам се за объркания пост, но съм адски притеснена и ошашкана..Sad  До миналата година съм била само 1 група и никакви проблеми...сега какво се случва...не знам... Cry  Сега съм 4-5 дни пред цикъл точно и се чудя, дали може това да е подвело гинеколожката и да е просто подута лигавицата, а не да е полип....?... Sad

# 719
Моята гинеколожка ми е казвала, че полип може ясно да се види само между 3 и 5 ден след като ти дойде. Иначе лигавицата е много набъбнала, особено пък няколко дни преди цикъл.
Дисбактериозата може наистина да е повлияла на резултата. Изчакай повторните резултати преди да се шашкаш. Потърси второ мнение за полипа.

Навсякъде минава по ЗК, но някъде трябва да се доплаща, в зависимост от болницата. Аз я правий в Токуда, доплатих 200 лв. Много съм доволна. Не мога да препоръчам място, където е напълно безплатно, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт