предстои ми хистероскопия - да поговорим

• 212 858
  • 766
  •   1
Отговори
# 60
да, на мен също персенска ми каза днес, че като ми дойде, да ида още първия ден, за да назначим дата за хистеро - от 8-ми нататък ми каза, можело и 9,10 и т.н., първите чисти дни, защото аз кървя около 5 дни...но зависи и колко операции имат..а наистина е трудно с часовете...та за мен товасе очертава втората половина на септември.

# 61
  • София
Ти нали си записа дата вече? Че ако чакаш, за септември няма да са останали дати....

# 62
не, не записах. персенска каза да й се обадя на първия ден от цикъла да ме планират за хистеро тогава... не мога да знам точно кога ще искат...а и не знам кой ще ми е първият ден...

# 63
  • София
Ами аз ей така слушах Персенска за планиране на хистерото и за двата пъти, и двата пъти не ми мина номера при секретарките, отсичат си, че са свършили часовете и ... клепай на парцали.... и планирай за след 2 месеца, за когато има часове. Нищо лично за Персенска или Шефкетова, ама на мен секретарките не ми пускат "гювеч", без значение какво са казали докторите.

Етигра, понеже не можем да знаем кога ще ни дойде,  трикът е да си запишеш отсега 2 дати, примерно през 3 дена ...като отидеш на първата, само се обади да те отпишат от втората дата...то винаги има поне две нещастници като мен, дето се водят на "изчакване", с едната ти дата ще ощастливиш някоя....

# 64
  • Плевен
Здравейте момичета,
надявам се хистероскопията ви да е минала успешно! На мен ми предстои около24-27 /зависи от цикъла ми/. Но имам следното питане: Може ли след хистероскопско отстраняване на ендометриален полип да се започне процедурата още същият месец или се изчаква един цикъл да мине?  newsm78

# 65
  • Русе
доколкото си спомням е хубаво да се изчака един цикъл но все пак това доктора трябва да го прецени и да ти каже

# 66
  • Пловдив
Хистероскопията вече чука на врата ми,и ми се ще да питам момичетата които са я правили в Щерев,да ми кажат как минава самата процедура,за да знам какво да очаквам?

# 67
Хистероскопията вече чука на врата ми,и ми се ще да питам момичетата които са я правили в Щерев,да ми кажат как минава самата процедура,за да знам какво да очаквам?
  Peace Запис и от мен да следя

# 68
не, не записах. персенска каза да й се обадя на първия ден от цикъла да ме планират за хистеро тогава... не мога да знам точно кога ще искат...а и не знам кой ще ми е първият ден...

На мен ми каза същото Стаменов и сега и за Октомври/но то вече и няма за кога/ и за Ноември съм в списъка с Изчакващите ... Никога повече няма да направя грешката да послушам и да не запиша час ... Сега ще отлагам Заповедта , защото бях наивна и звънях за час за хистеро на първият ден , когато ми дойде МЦ!!!Ти успя или не да са вредиш с час ?

# 69
  • София
Здравейте, да ви споделя моя трик със запазването на час за такива неща. понеже от 3 години ходя при Стаменов и знам как се записват часове, та тази година док каза, че ще правим комбинирана хистероскопия с лапароскопия - това беше юни - каза есента да се подготвя, също да се обадя в първия ден от цикъла за час, е хубаво, че не го послушах, сметнах си, ако пия противозачатъчни кога ще ми се падне цикъла септември, изчислих, че 10 ден се пада на 8 септември, отидох при секретарките /юни месец/, казах си датата - 8 септември / - нямаше свободни часове, записа ме на 9. Почнах си противозачатъчните и на 9 септември ми мина операцията благополучно. Съветвам ви, да не правите експерименти и да чакате, защото часовете са заети месеци напред, и трябва луд късмет да извадите, някой да се откаже, за да ви звъннат на вас.
Няма проблем при приема на противозачатъчни през това време, питах док - той каза, че умно съм постъпила Mr. Green

# 70
  • София
На мен ми каза същото Стаменов и сега и за Октомври/но то вече и няма за кога/ и за Ноември съм в списъка с Изчакващите ... Никога повече няма да направя грешката да послушам и да не запиша час ...
И аз при вас, чакаща за хистероскопия.
И аз така, ама на мен Шефкетова ми каза да й се обадя. Обадих й се и направиха всичко възможно, но единствения възможен вариант беше на 11ти ден от цикъла, когато при мен е вече късно. Часове имаше за след 25 ноември, а за декември още не записваха... красота е това чакане!

# 71
  • София
Dandiela, на мен ми е правена на 11ти ден. Ако не ти е късно днес, обади се да те запишат за 11тия ден. (аз с двете хистероскопии много се напатих с часовете).

# 72
Стискам палчета на всичкии,да мине по вода и после да разкажете как е миналоо  Hug  Praynig
Даниелка  Hug

# 73
  • София
Мерси Полинка! Може би при теб ще стане по-бързо и лесно, като гледам как се развиват нещата при мен.  Hug
Шарки, при мен е късно 11ти ден, защото лигавицата вече ми става дебела - 10мм и не може да се види и работи добре в нея. Два месеца чаках записания си час за хистеро през септември и се провали именно поради тази причина. Слава богу, че тогава се наложи да ме прегледат с вече поставения абокат, за да не се установи това по време на операцията.  Ох малко объркано го обясних, надявам се, че се разбира.  Peace
Ще съм в чакащите за ноември.  Thinking

# 74
  • Пловдив
Момичета имате ли престава какви изследвания се пускат преди хистероскопията? И евентуално колко струват?

Общи условия

Активация на акаунт