предстои ми хистероскопия - да поговорим

• 212 978
  • 766
  •   1
Отговори
# 570
Здравей, Nulina
На мен след хистерото ми изписаха антибиотик. Имах парене преди менструацията,но д-р Бойчев ми каза,че е възможно да има. Аз лично се пазех до първата менструация,защото ме беше страх.
А като цяло имах лек дискомфорт,но само след процедурата на другия ден ми нямаше нищо.

# 571
Благодаря ти мила nedel4eva87 за бързия отговор. Дано при мене всичко е наред въпреки, че се съмнявам само една процедура да ми помогне, тъй като срастванията ми са много големи вътре в матката, боли ме ужасно много при секс, а и 2006 година аз не бях жена в истинския смисъл на думата, т.е. задържах съсирек в следствие на аборт и заради един съсирек ми правиха три поредни кюртажа за 4 дни (като единия даже беше без упойка), но след това ме натъпкаха с антибиотик за 11 дни се превърнах в чудовище (получих обрив по цялото тял точно в началото на лятот, когато не може да се ходи с дълги ръкави и полу), а след това вече цикъл нямаше в продължение на 8 месеца. Един лекар в продължение на 5 месеца успя да възстанови частично цикъла ми и след около година и нещо забременях и решихме, че ще е по добре да го махнем, за да не страдаме цял живот (поради най-вероятни някакви усложнения). След това овулацията ми започна да си идва и отива когато си иска, пих хапчета за да я спра на едно място и се оказа, че си лепнах киста. Книга мога да напиша, но горе главата и всичко ще е наред - убедена съм.
Та дано мина и само с една процедура, но ще ви пиша как са нещата в средата на март. Успех мили момичета.   bouquet

# 572
Стискам палци всичко да е наред.
Успех  Simple Smile

# 573
Здравей, Nulina
На мен след хистерото ми изписаха антибиотик. Имах парене преди менструацията,но д-р Бойчев ми каза,че е възможно да има. Аз лично се пазех до първата менструация,защото ме беше страх.
А като цяло имах лек дискомфорт,но само след процедурата на другия ден ми нямаше нищо.

Благодаря мила, а какъв антибиотик ти изписаха и колко време се пие? Питам понеже пътувам много и ако влияе нещо на шофиране, то няма да мога да си върша работата и да имам нагласата, ако се появи такова нещо, предварително да се подготвя.  Simple Smile

# 574
Пих доксициклин за 5 дни, 2 пъти по 1.
Обаче на мен ми ставаше гадно на стомаха от него,може да ми е бил силен не знам и аз  newsm78

# 575
  • Перник
Моето беше комбинирано лапаро+хистеро, нищо не са ми изписвали след това като лекарства

# 576
И на мен след хистероскопията докторът ми каза, че не се налага да пия лекарства.

# 577
На мен след хистероскопия за отстраняване на полип щяха да ми изпишат антибиотик, ако не кърмех. Та си минах без нищо...

# 578
  • България
Моля, да ми помогнете с информация - на кой ден от цикъла се прави диагностична хистероскопия. Четох, че е в първите чисти дни, но ако има зацапване става ли? Цикълът ми е 2 дни и след това зацапва. Утре май ще ми е 1 ден. В събота вече ще зацапва, а в понеделник май ще е късно.
Благодаря!

# 579
  • гр. София
Тортичка, моя цикъл е с продължителност 7-8 дни, имала съм няколко хистероскопии между 9-10ден. Няма да е късно при теб, обикновено докторите искат да е до 10-ти ден от цикъла, но е добре да няма зацапване.

# 580
  • София
Аз също имах зацапване и ми казаха че не е проблем,стига да не е обилно кървене проблем няма да има,действай   bouquet

# 581
Здравейте момичета. Имам полип от 3г., но декември месец бях на контролен преглед и  доктора каза, че е по-добре да го махнем. Днес бях на лекар и ме записаха за петък за хистероскопия, но в събота или неделя чакам да ми дойде. Искам да ви попитам дали не е по-добре да отменя хистероскопията за след като ми  свърши цикъла. Според  доктора нямало проблем, но на мен не ми е спокойно. Не се ли прави манипулацията след цикъл. Не си спомням точно датата за цикъла ми миналия месец, но беше някъде около 16-18 януари. На вас кой ден след цикъла ви я направиха?

# 582
Моята беше на 9ти ден. Интересно защо бърза твоя доктор.  Thinking

# 583
  • София
Хистеро не се прави преди Ц.според мен го отмени,лигавицата е много нарастнала и не може да се види нищо,иска май само парите да ти вземе,за мен е безсмислено

# 584
  • гр. София
Бубанка, наистина почти всички хистероскопии се правят след цикъл, а не преди. Казват, че когато лигавицата е по тънка могат да огледат по добре нещата.

Мел, ме е изпреварила  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт