предстои ми хистероскопия - да поговорим

• 212 881
  • 766
  •   1
Отговори
# 630
Имам питане към правилите оперативна хистероскопия за отстраняване на полип- ходихте ли на преглед при доктора след първата последвала  менструация?
Питам, защото моят лекар нищо не спомена и сега се чудя, нужно ли е?
Ако трябва, да взема самосиндикално да се запиша за преглед... Wink
Благодаря!  bouquet

# 631
  • В сърцето на любимия човек
Да, ходих  Peace
Запиши си един час, по-добре да е бил излишен, отколкото пропуснат  Wink

# 632
Имам питане към правилите оперативна хистероскопия за отстраняване на полип- ходихте ли на преглед при доктора след първата последвала  менструация?
Питам, защото моят лекар нищо не спомена и сега се чудя, нужно ли е?
Ако трябва, да взема самосиндикално да се запиша за преглед... Wink
Благодаря!  bouquet
Редно е след всяка оперативна намеса да имаш право на поне 2 профилактични  прегледа, поне така пишеше на мойта епикриза.За първия преглед се явих по спешност,но проблемите ми произтичаха от друго естество, за втория се опитах да си запиша час, но не ме огря Grinning .Та ако има нещо, което те притеснява се яви на преглед, ако се чувстваш ок не се затормозявай свършили са си работата Wink

# 633
Днес минах през процедурата и аз. Дано се приключат вече проблемите  Praynig Отидох в 8, в 11 ме извикаха в операционната, в 12 си бях долу в стаята. Преспах 1 час, и по моя инициатива си се прибрах у нас. Нищо не ме боли, главата ме болеше, че не бях пила кафе сутринта, но го оправихме този проблем  Mr. Green нищо не казаха за контролен преглед, сега и аз се чудя, след колко време да ида, и дали изобщо да ходя  Rolling Eyes изписаха ми някакъв антибиотик за 5 дни, утре трябва да ида да си взема личната карта, че остана там. Странното беше, че ми взеха 200лв, а жената която беше в същата стая каза, че в понеделник е имало друга жена на която са й взели 100 за същата процедура  newsm78 ще излезе, че определят цената според външният вид, или според това кой какво работи newsm78 дано поне са свършили успешно работата, много ми го изхвалиха този доктор, след няколко месеца дано и аз го хваля  Praynig Само да питам, за да не ровя назад колко време кървяхте след това?

# 634
При мен кървенето беше от самото начало съвсем слабо, като зацапване. Продължи около седмица.  Peace

# 635
При мен кървенето беше от самото начало съвсем слабо, като зацапване. Продължи около седмица.  Peace
Благодаря   bouquet

# 636
Здравейте дами, предстои ми хистеро за премахване на полип но ме е страх и незнам от кое повече...от усещането след упойката или от неизвестното...моля ви помогнете ми..единствено вие ми давате кураж ..след това ще правя и цв. снимка на тръбите но и затова ме е страх макар че и двете ще са с пълна упойка....въпросът ми към вас мили и смели дами е болят ли тези неща и какво е чувството след упойката???

# 637
Здравейте дами, предстои ми хистеро за премахване на полип но ме е страх и незнам от кое повече...от усещането след упойката или от неизвестното...моля ви помогнете ми..единствено вие ми давате кураж ..след това ще правя и цв. снимка на тръбите но и затова ме е страх макар че и двете ще са с пълна упойка....въпросът ми към вас мили и смели дами е болят ли тези неща и какво е чувството след упойката???
Не си чела назад явно, затова ще се повторя в сряда минах през същата процедура, събудих се около час след като ме приспаха в операционната, сложиха ме на количка и ме свалиха в стаята, нищо не ме е боляло, просто много ми се спеше. Оттам в стаята преспах още около час, след което отидох да искам да ме пускат да си ходя. Не боли нищо, усещането след упойка е че много ти се спи Embarassed

# 638
Chief Montesuma, аз също като теб изпитвах ужасен страх от пълната упойка, още повече, че преди 15г опитът ми беше много гаден - както си буден изведнъж ти става много студено при приспиването, а събуждането беше ад - сънища, пресъхнали устни...
Сега обаче мога да кажа, че ме приспаха много елегантно - първо ми сложиха нещо успокоително в системата , подишах и от маска малко и така и не усетих, кога съм заспала. А се събудих още на операционната в най-добро настроение, все едно след сън.
Така че нещата не са толкова страшни. Поговори си с анестезиолога, за да разсее опасенията ти и да те успокои. Всъщност много зависи от него и от опита му. А допълнително разбрах, че събременните упойки са много щадящи. Simple Smile
Успех! Hug

# 639
Chief Montesuma, аз също като теб изпитвах ужасен страх от пълната упойка, още повече, че преди 15г опитът ми беше много гаден - както си буден изведнъж ти става много студено при приспиването, а събуждането беше ад - сънища, пресъхнали устни...
Сега обаче мога да кажа, че ме приспаха много елегантно - първо ми сложиха нещо успокоително в системата , подишах и от маска малко и така и не усетих, кога съм заспала. А се събудих още на операционната в най-добро настроение, все едно след сън.
Така че нещата не са толкова страшни. Поговори си с анестезиолога, за да разсее опасенията ти и да те успокои. Всъщност много зависи от него и от опита му. А допълнително разбрах, че събременните упойки са много щадящи. Simple Smile
Успех! Hug
Просто пълната упойка е много различни видове и зависи от много неща коя ще ти приложат. И аз така изживях кошмар от упойката при спешното секцио. А при полипа все едно не бяха ми слагали упойка. Все едно истински сън бях спала. И при теб вероятно са сложили различни упойки двата пъти и усещанията са съвсем различни.  Peace

# 640
Защо секцио с пълна упойка  newsm78 и моето беше спешно секцио, но ми сложиха спинална. Предният път, когато заради полипа ми правиха кюртаж също слагаха пълна упойка и пак нищо ми нямаше после, освен че много ми се спеше.

# 641
Защо секцио с пълна упойка 
Нямаше екип за друга.

# 642
Не си чела назад явно, затова ще се повторя в сряда минах през същата процедура, събудих се около час след като ме приспаха в операционната, сложиха ме на количка и ме свалиха в стаята, нищо не ме е боляло, просто много ми се спеше. Оттам в стаята преспах още около час, след което отидох да искам да ме пускат да си ходя. Не боли нищо, усещането след упойка е че много ти се спи Embarassed

Да си призная, всичко изчетох и по специално снощи до 2;00 часа тъй като ми е за пръв път такова нещо и се притеснчвам доста, колкото повече ви четях толкова повече се успокоявах та затова и ви попитах отново, защото имам нужда да чувам че не е страшно и не боли докато мине другия вторник и не видя сама какво е....извинявам се че ви накарах да повтаряте...просто мненията ви ме успокояват страяно много за което ви благодаря много и от сърце.

# 643
  • Пазарджик
Вие сте късметлийки момичета. Миналия петък мина и моята хостеро. Преди това имам две пункции и след пълната упойка се чувствах много добре и на втория час си тръгнах. Но сега беше различно , не знам каква беше но после се чувствах ужасно, имах повръщане и ужасно гадене до края на вечерта. Едвам се прибрах а трябваше да пътувам понеже съм от провинцията. Иначе болка имах само малко в началото но веднага като ме качиха в стаята ми сложиха болкоуспокояващо и всичко беше наред. Явно използват различни упойки всеки път и явно последната не ми понесе добре. А исках да ви питам знаете ли как мога да разбера какво точно упойки са ми слагали и трите пъти за да си го имам в предвид ако ми се налага за по натам. В епикризата за анестезията не пише нищо.

# 644
Ти и да кажеш другия път, то зависи от много неща и те ще решат какво да ти сложат.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт