Отговори
# 180
  • София
teen_16 , концертът е от 19 часа. До тогава ще си разбарл резултатите. Стискам палци!
eni33, аз ще съм сама, моя син са си организирали турнир по футбол. Според него по един от семейство било достатъчно... Wink Вече познавам Белмекенска, така че ще Ви намеря. Нямаме уговорено място за среща, но двора не е голям. И така - до 19 часа!
Стискам палци на всички на 2-ро класиране! Ако щете вярвайте, но съм се натегнала като че ли мен ще класират. Очаквам добрите резултати да се появят скоро!

# 181
Сега говорих с РИО Пловдив-след 17 часа ще се качат в нета(

Значи сигурно и при нас така, защото няма нищо още  Sad

# 182
  • зад кестените
 Hug;Момичета до сега съм разглеждала албума Ви ,личи си че копонът е бил супер  Hugмного сте сипатични!

# 183
 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Praynig Не знам как ще изкарам до 5.

# 184
Коко, споко. Ще се изкара. Още малко. А и не ни е за първи път.

Всичко ще е наред!

А, ти в момента като аватарчето си ли изглеждаш? Милото, много е подходящо за случая.

# 185
Коко остана малко.
Дишай дълбоко и йога помага !
ООООООООООООММММММММММММММ  Praynig Peace

# 186
  • София
Досега няма никаква промяна в сайта на РИО София???? Confused

# 187
Дали ще е същата история с кандидатите от провинцията ? Пак ли ще трябва да се проверява само в "гнездото".
Изполвзам случая да благодаря на ELI , която направи снимки с тел първия път и ни спести разходката до София.

Този път не би трябвало да има проблем. Вече си знаете намерцата започващи с 22... Ако някой още не го знае да свирка.
Я най - добре си ги проверете  http://dox.abv.bg/wfs/AbvWfs.html
Тук са и снимките на справката с мин и макс балове от първо класиране.

# 188
  • София-Велинград
С тези новите номера,детето излиза,на нас ни дадоха номера при потвърждаването в новото училище,казаха ,че с този номер той фигурира в списъците.

# 189
  • София
Момичета, радвам се че харесвате снимките!  Hug

Надписите са от Already smile3501  
Мисля, че няма нужда от допълнителни надписи кой кой е ,.. Ако не се виждат табелките - кажете, ще добавя имената (никовете) под снимките

My mom got,.. Blush

СТИСКАМ ПАЛЦИ НА ДЕЦАТА НА 2-РО КЛАСИРАНЕ !!!
 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 190
А на нас не ни дадоха № при подаване на заявлението.
Няма ли да се проверява със същите № както и при първо класиране. Rolling Eyes newsm78

# 191
  • София
И на нас не ни дадоха номер - би трябвало да са същите!

# 192
Със стария номер трябва да се проверява - ако изобщо сложат в Интернет.

Още по-малко от час

# 193
zuri, ние освобождаваме място в 134 Димчо Дебелянов (еврейското), технологичен профил
но като гледам, че днес изтеглихме документите - според мен мястото ще бъде свободно чак при трето класиране

# 194
Успех на всички! Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт