Звездни компромати-66

• 52 225
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Coco отново - не разбрах детенцето нейно ли е, никъде не пише, че има дете  newsm78
Обаче има импланти на задника, белезите даже личат  ooooh!

Aз пък съм потресена като гледам белезите под гърдите й на втората снимка. Много касапско изпълнение. Никога не бих си го причинила. Добре де, тия звезди толкова ли не се сещат за фотоепилация примерно. ooooh!

# 61
# 62
изглежда зашеметяващо.
Според мен ще бъде фантастична Клеопатра, има такова царствено излъчване  Peace

Изобщо не ми изглежда зашеметяващо, а доста остаряла за възрастта си (35г) и прекалено кльощава.
Ето примерно Джей Ло, тя за мен е ослепителна и свежа, а скоро ще навърши 41 години.

# 63
  • София
Нямам линк, но исках да се запиша в темата и да се изкажа за последните снимки. Simple Smile

Страшно много харесвам и Анджелина и Джей Ло. Маникюрът на Анджелина е точно по мой вкус - и аз винаги така ходя, даже и без лак... За сметка на това ноктите на тази Coco са просто ужасни - нито й отиват, нито някаква естетика виждам в тях... то тя цялата си е един ходещ компромат, но както и да е... само не разбирам как го правят това - толкова едро тяло - и ръце, и крака, задник, всичко, а такъв стегнат корем... ей това никога не съм можела да си го обясня...
Пък тази Симона е егати коня - толкова искуствена изглежда... ако беше травестит сигурно бих казала, е добре му се е получило, но няма нищо женствено в нея...

Ето, излях си душата, извинете за спама. Simple Smile

# 64
Много харесвам Джей Ло, но според мен Анджелина търси да е елегантна и стилна, без да е (твърде) лъскава. Не би подхождало на жена, бореща се за гладуващи деца, военни бежанци и т.н. да е фрапираща - било с прическа, било с нокти. Максимално обрана е, отвсякъде. Тоалета на Джей Ло няма да облече никогаш, тя.

# 65

Е добре де защо винаги е с такива нарисувани вежди ?
Ми много грозно й стои.

# 66
  • София
Абе момичета, я ме просветлете - Джей Ло като се хвана с М.Антъни, той не беше ли женен?

# 67
аз ги харесвам и двете ужасно мнгоо като жени, на Анджелина сериозно и се възхищавам  Heart Eyes pontes май беше разведен, ще те излъжа  Thinking

# 68
# 69
Абе това чудо Коко, защо изобщо си е сложило бански. newsm78

# 70
# 71
Брендо, а мъжа до него ми е приятел Laughing Ужас, какво е сторил с веждите си! ooooh!

# 72
# 73
# 74
и още една от серията на Сосо

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 22:44 от L e o

Общи условия

Активация на акаунт