Звездни компромати-66

• 52 187
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • In The Middle Of Nowhere
Сватбата на Меган е приказка! Така се размечтах... ама само те двамата ли са били? Сиерджии, гости нещо туй онуй  Thinking

Мислех да пусна снимките в ДиС, имаше една тема нещо от типа:" Искам сватба със 100 души, а мъжът ми иска в тесен кръг" и повечето съвети май клоняха да го зарязва този изрод.Simple Smile

Малко офф, ама преди 3 години ходих на полуциганска сватба и  приятелката ми булка ми каза нещо от сорта "Няма да има много хора/разбирай тесен семеен кръг/ само 150 човека/ресторанта беше тъпкан/:)

# 676
  • Sofia
Бихте ли престанали инфантилно да сопранясвате темата?
Зорлем конспирации.

# 677
Доколкото успях да хвана интригата- съфорумка с двойна регистрация публикува компроматни снимки на барбалек и Сопрано. Сега чакаме да разберем коя е тази съфорумка, която постъпва така недостойно. Май с това ще си останем......
Пък обвиниха горкия Сопрано, че си правел ПР и то евтин тук...в женски форум:)

# 678
Разгледах профила на Сашето във Фейсбук ...

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs413.snc3/24929_389 … 793_6905923_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs261.ash1/18835_280 … 953_1210281_n.jpg

Дечицата са много сладки, но тази жена е ...  Shocked  Close

Цитат
Кастинг за мъже и жени за новият клип на Сашка и Extreme на 26.06.2010г (събота) от 22:00h. в клуб "Цингарела" в Студентски Град /зад Plazza/ .

Mr. Green Пу, изпуснала съм ...  Mr. Green

И на цялата простотия на втората снимка от контакта на стената виси зарядното за телефона. Супер много се дразня като видя такава гледка  Sick

# 679
  • Варна

И на цялата простотия на втората снимка от контакта на стената виси зарядното за телефона. Супер много се дразня като видя такава гледка  Sick
От кое точно се дразниш? От простотията или от зарядно включено в контакт?  Rolling Eyes

# 680
  • София
Много са хубави на сватбата Мегън и мъжа и. Детенцето негово ли е?

# 681
# 682
На втората снимка е като жаба-кекерица ...  Laughing Жалко, иначе красива мацка, ама тези устни ...

# 683
На втората снимка е като жаба-кекерица ...  Laughing Жалко, иначе красива мацка, ама тези устни ...

Отвратителни са, силикон ли е слагала? Постоянно твърди, че са естествени, дори Венета го потвърди ноооо  Naughty

# 684
Има ли някакви новини за Черил Коул? Вчера последно гледах в дейлимейл, че се е влошила и са я закарали в болница в Лондон

Болна е от малария - преместили са я в болница за тропически болести, където щяла да поостане доста.

А какво е това с форумците, регистрациите, честта и прочее? М? За кого е, какво е? А? А?  Grinning

# 685
  • In The Middle Of Nowhere
Много са хубави на сватбата Мегън и мъжа и. Детенцето негово ли е?

Да  Peace

# 686
Бихте ли престанали инфантилно да сопранясвате темата?
Зорлем конспирации.
Инфантилно? А някои за две регистрации получават бан. Laughing 

# 687
 Crazy аз не вярвам някой да е толкова психически зле, че са си прави 2 регистрации с цел да пусне нечия снимка.  Shocked

# 688
Е то профилът е направен преди това. Макар че пак не ми се струва уважителна причината/темата. Шизо елементи някакви, психясала фенка, що ли. Ама да не сопранясваме темата.

Кристина Агилера

# 689
  • София
Crazy аз не вярвам някой да е толкова психически зле, че са си прави 2 регистрации с цел да пусне нечия снимка.  Shocked
То пък едни снимки, чудо голямо  Wink
Мъжът на Мегън Фокс - Браян Остин Грийн навремето в сериала "Бевърли Хилс" беше голям смотльо, но такава си му беше ролята. Сега е неузнаваем, в добрия смисъл на думата  Grinning

Кристиано Роналдо с някаква Ирина кръстил сина си на себе си (и как иначе)... И понеже не съм в час с футболистите - тази мацка ли е родила от Кристияно  newsm78 Щото никак не прилича на прясно раждала  Crazy

Виктория Бекъм

Общи условия

Активация на акаунт