Звездни компромати-66

• 51 939
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
сурогатно е детето на Кр.Роналдо , в Щатите се е сдобил с него ..

# 691
  • In The Middle Of Nowhere
Ирина Шейх - приятелката на Роналдо. Не е раждала, малко си поизостанала  Wink От сурогатна майка е бебето, пишеше в дира-а, че майка му на Роналдо и сетра му ще го гледат понеже той е сега на почивка с приятелката си. А майката е... анонимна..

# 692
На майката е дал 10 млн паунда. Аз понеже не съм в час, трябва ли тя да е биологична майка, имам предвид яйцеклетката да е нейна?

# 693
  • София
Мацки, нещо не схващам - защо му е сурогатна майка на Роналдо  Shocked
От нетърпение да има наследник или защото голямата му любов (т.е. неговата приятелка има репродуктивни проблеми)... Извинете за тъпия въпрос, но наистина ми е непонятно.
Разбирам защо Рики Мартин има деца от сурогатна майка, но за Кристиано ми е леко странно.
инфантилна, яйцеклетката не е задължително да е нейна. Тя може само да износва плода, а донор на яйцеклетката да е друга жена.

# 694
  • In The Middle Of Nowhere
И аз това се чудих и стигнах до извода, че приятелката му не иска да си разваля фигурата... Но не е задължително сурогатната майка да е и биологична т.е тя само износва детето. Но това и аз не знам дали е от приятелката, както и защо им е на тези млади хора този метод, ама.../ освен ако няма медицинки причини, за което/

# 695
  • UK
А може и да иска бебето да е само негово, за да не му го вземе майката след два месеца като скъсат. Бях убедена, че ще кръсти детето на себе си, като чух, че има дете. Ужасно.

# 696
  • София
На майката е дал 10 млн паунда. Аз понеже не съм в час, трябва ли тя да е биологигна майка, имам предвид яйцеклетката да е нейна?
Както се разберат, но не е задължително. Могат да вземат яйцеклетка от анонимна донорка /която идея няма, че тази яйцеклетка ще бъде осеменена от Роналдо  Crazy/ и вече оплодената навън яйцеклетка да я имплантират в сурогатната майка, която е износила бебето.  Peace
tonkabonka, сигурно стотици хиляди жени са готови да му родят дете веднагически.  Laughing Просто мисля, че е искал да си спести бъдещи сложни взаимоотношения с майката на детето си - в края на краищата такива мъже като него не остават с една жена. Развод, попечителство, медийни циркове.... така всичко му е улеснено - има дете, няма проблем /жена/. Бебето си е само негово.

# 697
В коментар в сайта, един от първите които пуснаха новината се предричаше, че ще последва Рики Мартин- след 2-3 г. ще признае публично, че е гей Simple Smile

# 698
  • София
Това и аз го четох и ся все гей ми се привижда като го гледам.  Laughing

# 699
  • София
Бебето си е само негово.
Само негово, което явно ще се отглежда от майка му и сестра му  ooooh! Цялата работа ми е една тъпня, но той явно си знае най-добре  Grinning

# 700
  • UK
Е, че някой очаквал ли е той да го гледа изобщо? Simple Smile

# 701
  • София
Тонка, човека е на почивка сега, като се върне, като почне да бърше оакано дупе...  Crazy 
М/у другото има бая семейства, в които бебетата/децата се отглеждат от бабите, какво остава за едни богат самотен татко.  Laughing

# 702
И аз съм на мнението на Ника, иска дете, направил си. Mr. Green Майка просто не желае на този етап.
Между другото с тази си приятелка е от по-малко от 9 месеца, нали така?

# 703
Да беше си осиновил едно детенце...........
Много тъпо...........

# 704
И на мен работата ми се струва като на Рики Мартин  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт