Звездни компромати-66

• 51 939
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Понеже имат пари и могат всичко да си имат - и понеже сега е модерно. Кво разбира той от деца и как той има мерак, а тя не  ooooh!

ААААА виж Изабелка може и да си права, ама пак едва ли иска дете наистина, всичко ми се вижда ПРОСТО ПРИЩЯВКА  Mr. Green

# 706
  • UK
Хаха, Кристияно Роналдо да си осинови, никога няма да стане, твърде е самовлюбен. Simple Smile

# 707
Защо да си осинови, като може да има свое. Както е казала МГМ Кристияно е толкова самовлюбен.
И какво значи той как искал, пък тя не? Коя е тя. Някаква дето е с него от няколко месеца на кръст. Сурогатната майка е била бременна преди тази да е с него, пък и тя след два месеца най-вероятна ще е в историята, както и предишните.
И все пак е хубаво, че се е сетил и поискал детенце.

# 708
точно е самовлюбен ,
хайде Рики Мартин е гей и е по-разбираемо ( макар че тия деца някой ден ще се запитат коя е мама и защо я няма в живота ни ) ,
но Роналдо е хетеро и може да си направи деца сам ...

# 709
Е добре де Роналдо що не се ожени като всеки нормален ерген, ами се прави на интересен? Да не би този начин на създаване на потомство да се наложи като модерен?  newsm78 ooooh!
Опазил ни Бог. Praynig

# 710
И на мен ми е чудно какъв е смисълът, няма да го гледа той, само на 25 години е....да му е жив и здрав малкият Кристиано Роналдо, де!

# 711
Е добре де Роналдо що не се ожени като всеки нормален ерген, ами се прави на интересен?

Еми явно не е срещнал жена за която да се ожени. Но иска дете.
Аз го разбирам. 99% от жените са с него заради парите и това че е Кристияно Роналдо, и всяка от тях е готова да му роди дете, за да го върже с издръжки за цял живот, и да се опитва да му взима парички, както и детето.

# 712
Може и така да е. Като четох на Тайгр Уудс жена му сега колко ще вземе...егати. Не бих се изненадала и ако само го е подтикнала. 750 млн.

# 713
  • София
Ееех, къде остана добрата стара любов в цялата тази схема  Wink
Аз пък хипотетично (щото все пак имам мъж) бих могла да се влюбя в милионер и то съвсем искрено и безкористно  Grinning

# 714
Аз съм "мома" и също мога...ама ако ми изневери да му взема 750 млн, къщи, да не събира децата с гаджета с които няма брак и т.н...не мога да съм толкоз алчна и зла:)

# 715
  • София
Ние го наплюхме набързо Кристияно, но всъщност има доста жени, които зачеват от анонимен донор и децата са си само техни, тях някак по- ги разбираме май.  newsm78 Ако не се лъжа Джоди Фостър е такъв случай.

# 716
Ние го наплюхме набързо Кристияно, но всъщност има доста жени, които зачеват от анонимен донор и децата са си само техни, тях някак по- ги разбираме май.  newsm78 Ако не се лъжа Джоди Фостър е такъв случай.

Джодито е по хомосексуална линия като Рики Мартин. Simple Smile

# 717
Страниците пак намаляха...  Thinking

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 22:39 от Макаронче

# 718
И аз като прочетох ,новината за сурогатната майка ,направих връзка с Рики Мартин и той така го раздаваше влюбен в разни моделки и прочие, даже една каза ,че са заедно от незнам си колко години и после човека си призна.Роналдо е голям защитник на гейовете,така ,че не бих се учудила.

# 719
Негова ли беше снимката с китка зад ухото, или бъркам с друг?

Общи условия

Активация на акаунт